Heracles speelde gisteren een erg goed half uur. Dat beaamt ook Robin Gosens, de links back van Heracles, bij wie de teleurstelling groot is dat het bekeravontuur er nu op zit.

“We speelden geweldig, Sparta raakte geen pepernoot.” Dat het na de rode kaart als een kaartenhuis uit elkaar viel, was ook niemand ontgaan. “Na de rode kaart moesten we compact spelen, waardoor Sparta meer in balbezit. Dan hoop je nog gevaarlijk te worden in de omschakeling, maar ook dat lukte niet. Ik kreeg nog een kopkans, jammer dat die er niet in ging. Vervolgens liep Sparta snel uit naar 2-0 en volgde ook nog de 3-0.” Zo laat Gosens weten tegenover de TC Tubantia.

Aankomende zondag speelt Heracles de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar tegen Zwolle, dat met vier punten minder op de zestiende plaats staat.

 

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!