Was vanavond een lekker bekeravondje had moeten worden, eindigde in een rotavond. Sparta bleek (met name na de rode kaart van Duarte) uiteindelijk veel te sterk voor Heracles.

Een ultiem seizoen waarin Europees Voetbal gehaald vergelijken met dit seizoen kan niet. Er is niks meer van over. Zowel op als om het veld, want ook de supporters blijven liever voor de TV naar FOX kijken. Wat een desillusie! Voor degenen die er wel waren. Hulde!

Aankomende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Zwolle op het programma en als Heracles nog wat van het seizoen wil maken, dan moet het deze wedstrijd gewoon winnen. En dan kan er in de winterstop even goed geëvalueerd worden waar het beter kan, want op deze manier gaat het niet. We mogen dan wel een lage begroting hebben, maar dat hoeft niet te betekenen dat je je zo naar de slachtbank laat leiden!

Tot zover het verslag.

Sponsoren

Reacties (70)

Reageer nu!