Heracles heeft het jaar 2016 met een overwinning afgesloten. In het Polman Stadion won het uiteindelijk met 3-0 van het negental van PEC Zwolle. Samuel Armenteros, Vincent Vermeij en Daryl van Mieghem scoorden voor de Heraclieden.

Over het eerste kwartier van de wedstrijd kunnen we kort zijn. Er gebeurde niets noemenswaardigs. Daarna werd het ineens anders. Kuwas werd in de zestien ten val gebracht door Schenkeveld waarna hij rood kreeg en Heracles een penalty. Armenteros schoot de penalty binnen: 1-0. Tegen tien man van PEC Zwolle was het toch de bezoekers die daarna een goede kans kregen. Zwolle-speler Menig hield een aantal spelers bezig en zag zijn inzet door Castro met de voet gered worden. In een tegenaanval direct daarna van Heracles had Navratil moeten scoren. De vleugelaanvaller schoot jammerlijk naast. Heracles kon in het verdere verloop van de eerste helft de score niet uitbreiden. Een schot van Armenteros zwaaide nog van het doel af en een hoekschop van Kuwas kon nog net over het doel worden getikt.

Ook in de tweede helft lag het tempo niet hoog en loerde PEC Zwolle op de kansjes in Almelo. Heracles werd gaandeweg de tweede helft gevaarlijker en kreeg kansen. Gosens kopte voorlangs, Bruns schoot in het zijnet en Te Wierik kopte in het zijnet. PEC Zwolle kreeg ook nog een kans, maar Castro pakte een schot van Thomas. De bezoekers moesten na een uur zelfs met negen man verder toen Van Polen zijn tweede gele kaart ontving van scheidsrechter Van de Graaf. Tegen negen man van PEC wist Heracles dan toch de zege veilig te stellen. Het waren uiteindelijk de invallers die Heracles naar een grote voorsprong brachten. Vermeij wist in de 78e minuut de bevrijdende 2-0 binnen te koppen. Drie minuten later de stand al 3-0. Van Mieghem haalde schitterend uit en schoot de bal in de kruising. De score had daarna nog wel hoger moeten uitvallen, maar de 3 punten bleven in Almelo.

Heracles gaat met 21 punten en de 9e plaats de winterstop in staat daarmee in het linkerrijtje. Zaterdag 14 januari wordt de competitie hervat thuis tegen FC Groningen.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!
heraclassic1961 15:19 20 december 2016

Arthur
23:04 18 december 2016
Je wilt wat meer creativiteit/regie op het middenveld? Ten koste van welke middenvelder moet het dan gaan? Ik kom slechts op 1 naam…Bruns. Het probleem bij Thomas is is dat zijn motoriek en
lichaamscoördinatie te wensen overlaat. Dus wat hij in zijn hoofd heeft komt er meestal niet uit omdat simpelweg zijn lichaam niet meewerkt. Gevolg is dat hij bijvoorbeeld meestal te laat is bij het inzetten van een tackle…..dus veel gele kaarten. Of dat hij problemen heeft met wendbare en snelle spelers. Of dat schoten van hem vaak over of naast gaan omdat het lichaam op het moment van schieten nog niet in een juiste positie staat. Of zoals afgelopen zondag in de 1e helft dat hij een omhaal probeert te maken waarbij hij de bal totaal niet raakt (het zag er nogal stuntelig en komisch uit….).
Misschien zouden lenigheidsoefeningen, yoga of dansles kunnen helpen om het lichaam soepeler te maken. En dit meen ik echt. Je moet immers alles in het werk stellen om als speler beter te worden.
00
leo 21:21 19 december 2016

FF off-topic:
Bus 16 wordt momenteel gevuld voor de uitwedstrijd naar Enschede
Lijkt er dus op dat dit een volle uit-bak gaat worden !
00
Zwolle 20:48 19 december 2016

Stegeman wil ik geen slechte trainer noemen, maar op dit moment brengt hij het team niet verder.
Volgend seizoen met Ron Jans aan het roer!
00
Geert 18:10 19 december 2016

Nikos, ik zou zeggen, neem een abonnementje op Fox en zeg je seizoenskaart op. Scheelt je een hoop ergernis!
00
Jason 17:54 19 december 2016

@ Nikos ” Ik wil als klant van Heracles als het niet teveel gevraagd is fatsoenlijk voetbal zien. Jullie gaan toch ook geen 10 euro betalen voor een kutfilm in de bioscoop ofniet?”

Verhuis dan naar Barcelona en koop daar een seizoenskaart 😉 Gegarandeerd dat je fatsoenlijk voetbal ziet.
00
Josdel 15:39 19 december 2016

En fluiten terwijl je 1-0 voorstaat, slaat natuurlijk nergens op. Ja het was niet heel geweldig, daar ben ik het absoluut mee eens. En ja, je mag van mij ook best kritisch zijn, dat ben ik ook. Maar fluiten lijkt mij niet de oplossing. Als Heracles gelijk gespeeld of verloren had tegen een Zwolle met negen man, dan had je mogen fluiten. Maar nu sloeg het wat mij betreft helemaal nergens op.
00
Josdel 15:37 19 december 2016

Gisteren was wat mij betreft het bewijs waarom Kuwas niet op 10 moet. Zo ongeveer al zijn goede acties waren op het moment dat hij aan de zijkant stond. Dan kan hij een man passeren en vervolgens minimaal 5 seconden gaan nadenken wat hij dan gaat doen. Op de nummer 10-positie heb je die tijd gewoon niet.

Voor de rest snap ik ook niet helemaal dat er zoveel gehaat wordt op Bruns. Ik vond hem afgelopen donderdag zeer goed spelen en gisteren was het ook best prima. Keek net nog een keer de samenvatting en dan zie je best wel veel goede acties van hem. Natuurlijk doet hij niet alles goed en af en toe is het nog wat te laconiek, maar het is absoluut niet heel slecht. Heb het idee dat hij zich weer een beetje aan het herstellen is naar de ‘oude’ Bruns. Gaat hij dat niveau weer vaker halen, dan kan hij zeker nog wel een meerwaarde zijn voor Heracles. Pelupessy moet wel even een paar tandjes erbij doen. Die vind ik dit jaar toch echt een heel stuk minder dan vorig jaar, al was de assist op Vermeij dan wel weer mooi, ook heel erg mooi afgemaakt trouwens.

Wedstrijd gisteren was vrij matig. Maar boeiend, we hebben met 3-0 gewonnen, dus dan klaag ik niet. Eerste rode kaart van PEC was onterecht, sinds dit seizoen is zo’n overtreding geen rode kaart meer namelijk. Dat Van Polen er af moest was dan wel weer terecht. Sowieso best wel veel nare overtredingen van Zwolle, had ik niet verwacht.

Jammer van die sfeerboycot. Ik snap best dat je het er niet helemaal mee eens bent. Weet niet precies wat er gebeurd is, dus kan er niet helemaal over oordelen. Maar het is natuurlijk nooit leuk als iemand uit je groep een stadionverbod krijgt. Maar dan ben ik alsnog geen fan van zo’n boycot. Maar goed, toen er eenmaal weer sfeer werd gemaakt, was de sfeer ook wel weer goed.
00
Gerard 13:19 19 december 2016

@Kobus

Volledig mee eens!
Je mag volgens sommige supporters hier helemaal niet meer kritisch zijn. Niks relativeren en alles recht lullen wat krom is.
Gewoon realistisch zijn!
Geweldig, al 21 punten en in het linkerrijtje. Wel beseffen dat deze punten met heel veel mazzel binnen zijn gesprokkeld met hopeloos voetbal. Amusementswaarde: 0,0!!
Hoeveel supporters zaten er tijden de bekerwedstrijd tegen Sparta?
Wakker worden allemaal!
00
Nikos 12:27 19 december 2016

@kobus @Robbert

Ik heb de 2e helft wel gefloten en het liefst fluit ik de hele wedstrijd Bruns uit omdat hij er helemaal geen kloten meer van bakt. Wat mij betreft staan we dus WEL lager met mooier attractiever voetbal want wat maakt het nu ene fuck uit of we 9e of 14e eindigen?! Ik wil als klant van Heracles als het niet teveel gevraagd is fatsoenlijk voetbal zien. Jullie gaan toch ook geen 10 euro betalen voor een kutfilm in de bioscoop ofniet? Ik irriteer me als seizoenkaarthouder (en al heel lang) al een tijdje kapot aan een aantal zaken die spelen bij Heracles en dat zijn er nogal wat:
– loze beloftes bestuur (voor elke vertrokken speler halen we een waardige vervanger. Daarom hebben ze namelijk ook Kada gehaald als vervanger voor Tanane. Ja dit is echt waar!!)
– geld van verkochte spelers in het stadion stoppen. Wat kan mij het ene reet interesseren of we in categorie 1, 2 of 3 zitten. Ik wil fatsoenlijke spelers zien en geen spelers die vorig jaar nog bij Quick’20 drentelden.
– het door willen groeien maar door dit beleid altijd Calimero blijven.
– Vujicevic!! die man hadden ze toch allang een schop in de kont moeten geven en bedanken voor niet bewezen diensten!
– Bruns/aanvoerder, het huppelende hinkende kalfje dat totaal niet groeit en verschrikkelijk vaak dom balverlies heeft en barweinig goed doet, verschrikkelijk ergerlijk. Ook die kans die hij met buitenkant voet wil afmaken gisteren pffff
– De ellenlange rijen die al tijden voor de snackcounters staan over de hele breedte van de omloop!
– De stadionspeaker en de grote schermen die nog elke wedstrijd fouten maken!

AMEN
00
Nvb 12:23 19 december 2016

De wedstrijd van gisteren is heel kort samen te vatten. De spelers denken volgens mij dat ze voor postNL werken. Namelijk iedere bal werd bijna bezorgd aan de andere speler. Met als gevolg dat de ruimtes die er waren dicht konden worden gelopen door de spelers van Zwolle. Bruns heb ik de hele wedstrijd domme balletjes zien geven te lang wachten en verkeerde keuzes maken. Kuwas was nog erger(de laatste weken sowieso al) die krijgt de bal,denk ik moet een aktie maken en dribbelt vervolgens op een man af om hem te proberen uit te spelen.dit gaat vervolgens zo slecht en traag dat ie op t laatst met 2 man voor z’n neus staat en de bal weer met een tikkie terug moet omdat de ruimtes zijn dicht gelopen en er niemand meer vrij staat voor de goal.
Kuwas is een prima voetballer, maar hij zal toch meer in team belang moeten gaan voetballen en rendement uit z’n acties halen. Zo’n drie dubbele schaar ziet er heel leuk uit, maar vaak is een simpele pass de betere oplossing en dar mis ik heel erg bij kuwas. Verder wel mijn complimenten aan gosens die maar bleef gaan en met zijn voorzetten toch voor veel gevaar zorgde. Ook had vermeij een prima invalbeurt en goal. Je ziet toch dat een speler met zijn lengte en fysiek wat extra dreiging brengt.
Maar ondanks de overwinning mag John nog hard aan het werk met dit team. Het voetbal moet beter, het rendement moet omhoog en de absolute killer mentaliteit die er vorig jaar was moet terug. We hebben een prima team, maar met de killer instelling en een hoger rendement kunnen we met dit team zelfs voor Europees mee spelen.
Het voetbal kan nog veel beter en ook de instelling vd spelers maar als t gaat draaien met dit team,doen we echt niet veel onder voor het heracles van vorig seizoen. Hopelijk ziet John dit ook en word dit zijn punt van aandacht tijden de winterstop. Zodat de spelers straks echt met 200% motivatie op het veld staan!
00
Alex 11:54 19 december 2016

@Robbert
Goed opbouwend stuk Robbert, je kunt het wel.
00
Stadioncheck 11:44 19 december 2016

Een half seizoen zit erop , hoe staan we er voor!.

Op basis van punten een dikke 7+
Op basis voetbalplezier een -5
Gemiddeld een 6 dus

Wat moet er beter met nadruk op kijkspel in combi effectiviteit .
Nou dan heb ik een rijtje
Meer durf, versterking erbij niet inslapen, zekers nu je afscheid gaat nemen next seizoen van 4 spelers !
Waarvan Zomer nu al nr 1 zeker is, Fledderus zie ondanks herstel niet voor een nieuw contract in aanmerking komen , en Dario en van Ooijen al helemaal al niet
Dus 2 middenvelders(te vaak geblesseerd) en 2 verdedigers( gestopt noodzakelijk, en ander lang uit roulatie en op leeftijd) die we nu er al amper bij hebben .
Dat zijn 4 spelers!!
Er zal zekers in de winterstop met minimaal 2 échte versterking bij moeten worden gesprongen
Aangezien de kaartenlast op einde competitie ook er nog bij komt!.

Maar ik hoop toch weer voor 2017 weer te kunnen te genieten
Resultaat in Nederland voetbal in combi met punten.

Anders was ik wel fan van Inter Milan geworden of sportclub defensievo nummero uno geworden!
Liever 10 worden dan nummer 8 worden met pijn voor de ogen voetbal.
Daar moet de balans in worden gevonden

Fijne feestdagen voor alles wat een warm Zwart -Wit hart draagt.
00
Eduard 11:35 19 december 2016

Maar wat is te makkelijk gegeven als ik hoor dat je met een joint aan “Vuurwerk” afsteekt, wat dan ook? Heracles is naar mijn mening niet een club die zo maar stadionverboden uitdeelt. Het is gewoon heel triest dat het nu 1 van de sfeermakers is. Maar ze moeten ergens een lijn trekken lijkt me.
00
vakq 11:24 19 december 2016

@stridewithpride

De boycot was voor de te makkelijk gegeven stadionverboden in de fanatieke aanhang! 1e helft is besloten de mond te houden om de club wakker te maken, als ze verder gaan met stadionverboden uit te delen is er straks helemaal geen sfeer meer! J.Smit kwam in de rust niet voor niets op t vak! Hoop dat dit de club wakker heeft gemaakt!
00
Robbert 11:18 19 december 2016

Als ik de laatste drie reactie hier lees geeft mij dat weer wat energie om Heracles supporter te zijn. De rest wat hier op de site staat is een en al bagger, een supporter onwaardig! Eigen speler (Bruns met name) die met de grond gelijk worden gemaakt, het is om je te schamen!! Hebben we dat ooit ook niet gezien toen ben Rienstra bij ons speelde! Die kon er ook geen kloten van, en zie hem AZ nu voetballen! Ik hoop dat Thomas blijft, hij was onze motor op het middenveld en dan kun je wel eens een foute pass geven, zo wat! Hij is van het niveau Heracles en niet van Barca! Ze weten niet eens wat een club supporten betekend en ze gedragen zich dan ook als zodanig. Nee het voetbal kan en moet beter, maar desondanks sta je op de plaats waar je hoort te staan, als nummer 9!!!!!!!!!! Het zal wat worden als het team echt beter op elkaar is ingespeeld.
00
StrideWithPride 11:04 19 december 2016

Beste mensen van Vak Q “Sfeervak” ,

Diep en diep triest heb ik mij gevoeld, totale stilte bijna de gehele wedstrijd, wat is er toch gaande?
Dat er een bepaald aantal problemen intern zijn oké, maar je bent er toch om je team te supporten en te steunen?

2e helft je eigen team uitfluiten, nee dit is ook zeer verstandig, een 9e plek met 21 punten is toch dikke prima ? dat het voetbal niet uitstekend is ziet iedereen, maar uitfluiten, schaam je toch kapot !

Hopelijk de 2e seizoenshelft beter, en voordat ik het vergeet, wanneer komt er een strengere controle bij ons mooie sfeervak? Tegen Sparta liepen mensen rond de 80e minuut al gewoon weg, simpelweg niet supporter waardig, iig dan niet voor Vak Q. En lopen er kinderen die nog jonger zijn dan 16 jaar, ook wel zo verstandig? Tot slot elkaar nog even de koppen inslaan terwijl je dezelfde club steunt, doe dit lekker buiten de club… bvd

Ieder fijne dagen gewenst en laten we er samen wat van maken in 2017!
00
Justinhafc 09:46 19 december 2016

Eigen spelers fluit je niet uit, punt.
00
Jeffrey 09:17 19 december 2016

@ Smurf,

Hoezo niet doordrukken tegen 9 man? We zijn uitgelopen naar een keurige 3-0 overwinning.
Nee, de mensen die de eigen spelers nota bene bij een 1-0 voorsprong uitfluiten moeten zich de ogen uit de kop schamen. Niet meer en niet minder.
00
Kris 09:16 19 december 2016

Het resultaat was gisteren goed, al hadden we echt dikker kunnen en misschien ook wel moeten winnen. Valt die tweede sneller, dan wordt het echt een hele dikke uitslag, maar als telt niet in de voetbalwereld en sowieso niet in de wereld trouwens. Al met al staan we er qua ranglijst best goed voor en staan we eigenlijk te hoog voor het voetbal dat we spelen. Ik denk dat er veel meer in zit, dan dat er nu uitkomt.
Het afgelopen half jaar heb ik me echt verbaasd over de hoeveelheid bagger die er over het elftal is uitgestrooid door sommige supporters. Kritisch mag en moet, maar ik zet wel mijn vraagtekens bij de manier waarop. We spelen met een ander verdedigingsduo waarvan de een net 18 jaar is. Op het middenveld speelt nu Duarte die een ander type spel heeft, wat tijd nodig heeft in de afstemming. Ik weet nog dat ik hier voor de start van het vorig seizoen vrij kritisch was op het middenveld dat er toen stond. IBH, Bruns en Pelupessy hadden in het seizoen daarvoor (toen we er net in bleven) ook vaak samen gespeeld en ik vond dat dit niet goed genoeg had gewerkt. Afgelopen seizoen viel het ineens in elkaar. Mijn ongelijk was bewezen (nu zijn er ergere dingen….) maar het bewijst ook dat het even duurt voordat je een goed samengesteld geheel hebt. Voorin hebben we ook wisselingen gehad. Volgens mij zijn we van een kei- en keiharde werker (Weghorst, diep respect voor hem trouwens) naar een prachtige artiest/individualist gegaan, Armenteros.
Qua afstemming moet het echt beter na de winter, maar geef het ook de tijd!!!
00
Thijsjuhk 09:12 19 december 2016

Wat was het pover allemaal zeg. Zowel de sfeer als het spel. Prima dat je wat wilt doen omdat jullie leider?/maatje eruit is gezet. Maar doe het dan juist op de tegenovergestelde manier. Schreeuw de longen uit je lijf en laat zien dat Heracles niet zonder jullie kan! Gelukkig was Jeffrey er nog in vak J want anders was het wel erg stil voor de 2e!! keer in 4 dagen tijd.

Het voetbal was weer niet om aan te gluren. Laat die nicht van een Bruns alsjeblieft opdonderen zeg. Hij is de aanvoerdersband bij Heracles niet waardig. Kuwas op 10 is beter dan op de rechtervleugel en Droste blijft toch een van je betere verdedigers. Mooi om te zien dat Vinnie zo gewaardeerd wordt. Die jongen moet echt meer kansen krijgen!

Het gekke is dat je al weken slecht speelt maar wel op 21 punten staat. Moet je nagaan als Heracles op haar top zou draaien. Dan is een pleeoff plek wel weer mogelijk dit seizoen en dat is razend knap!~

Supporters een goede winterstop. En pas vuurwerkjes afsteken op oudjaarsdag he!
00
Mouse 09:08 19 december 2016

@Mickey, lees toch eens jongen. Het ging om een sfeerboycot.
Normaal is de sfeer prima! Vooral de laatste wedstrijden. Maar je bent welkom in Q om mee te helpen.
00
Smurf 09:06 19 december 2016

@jeffrey
Wat een mongolen die niet weten door te drukken tegen 9 man!. Uitfluiten is misschien niet de juiste manier, maar er zit totaal geen durf,lef, passie en inzet. Dat heb je gisteren hopelijk ook gezien.
00
Jeffrey 08:45 19 december 2016

Wat een mongolen die bij een voorsprong de eigen spelers uitfluiten. Kapot schamen
00
E 07:34 19 december 2016

@redactie

Het reactiesysteem in de HAFC.nl iPhone app werkt niet meer. Kunnen jullie hier naar kijken?

Alvast bedankt!
00
Almelooo 01:25 19 december 2016

@Mickey

Eigen home? Volgens mij haal je nu BiancoNero en Vak ’74 door elkaar. Overigens zijn fanatieke supporters altijd welkom in vak Q. Of je moet persé in 74 willen staan.
00
Mickey 00:49 19 december 2016

Een eigen vak, een eigen toegangspoort, eigen pasjes, eigen home en géén sfeer brengen.. lekker makkelijk zeg “doe het dan zelf” ! Velen krijgen de kans niet om in JULLIE vak te mogen staan.
00
Wout 23:45 18 december 2016

Heerlijke 3 punten dit. Je neemt enigszins afstand van de degradatieplekken en haakt weer gewoon aan bij de play-off plaatsen. Tuurlijk hadden we het vandaag eerder moeten beslissen, maar daar moeten we ook niet al te dramatisch over doen. Kuwas op deze 10 positie werd ik wel vrolijk van en zie hem dan ook wel graag hier blijven staan want aan de buitenkant was het toch vaak 10x niks. Duarte nu na zijn schorsing op de plek van Bruns en dan ben ik tevreden met de opstelling. Gosens trouwens verdiend man of the match en ook Hoogma speelde weer eens een goede wedstrijd. Ook de sfeer in de 2e helft was weer ouderwets super na de kleine boycot in de 1e helft. Al met al denk ik dat het de 2e seizoenshelft alleen nog maar beter kan gaan en we misschien wel gewoon weer mee gaan doen om de play-offs.
00
AAQ 23:31 18 december 2016

@Maurice, jij ben zo,n typische zure hollander die de bal van de buurjongen lek prikt als die in zn tuin komt. Vast een gefrustreerde babyboomer…

Vuurwerkpot, doe normaal man. Het ging om een ijsfonteintje wat categorie1 vuurwerk is. Dit is klein vuurwerk wat je het hele jaar door in nederland mag aansteken. Dat het bij Heracles niet mag snap ik, echter was dit een uur na de wedstrijd achter het stadion.

Als dat al de reden is voor een stadionverbod dan vind ik het met de club slecht gesteld. Het is een plezier product waarmee je niemand pijn doet of schade aanbrengt. Whats next? Een stadionverbod voor een confettikanon?
00
Wilk 23:13 18 december 2016

Wat is die Bruns een drama speler. Komt geen fatsoenlijke pass van zijn voet. Individuele actie mislukt aan 1 stuk. Schieten is echt iets waar hij mee moet stoppen of op moet gaan trainen de komende 20 jaar.
Al met al, mocht je hem kwijt kunnen zonder bijbetaling,snel handelen.
00
Arthur 23:04 18 december 2016

Mooi op 21 punten na een half seizoen en een redelijk doelsaldo al met al. Als je kijkt naar de aderlatingen die we gedaan hebben, dan valt het qua resultaat best mee! Je zult op dit moment maar Roda, Zwolle of GAE supporter zijn, dan heb je het een stuk beroerder. In de winterstop een opvolger voor Zomer halen en wat meer creativiteit/regie op het middenveld en je hebt het huis aardig op orde (we zijn geen Barcelona!).
00
Maurice 23:00 18 december 2016

Zo stoned als een garnaal een vuurwerkpot afsteken betekend stadionverbod.

EN TERECHT

Hou je aan de regels, je verpest het voor iedereen.
Het is nu nog open en gemoedelijk, ga zo door en alles waar wij jarenlang voor gestreden hebben wordt teniet gedaan.

Ga gewoon achter je club staan.
NIEMAND is groter dan de club zelf.
U, jij en ik zijn Heracles!
00
Foppe 21:31 18 december 2016

Waarom wordt er niet uitgelegd waarom er een stadionverbod is en voor wie en hoelang. De gewone supporters snappen er geen joint van. Als het om een joint gaat, dan is Heracles lekker hypocriet bezig, wel alcohol verkopen en een aantal ladderzat naar huis laten gaan en tegen een vergelijkbaar middel wel optreden. Of wordt er geld verdiend aan de alcohol.
00
Heracles Harry 21:09 18 december 2016

@Kobus: liever resultaat dan ‘de show’, zeg maar, dat snap ik en daar ben ik het deels mee eens. Het sentiment, daar sta ik achter (je wil concrete doelen najagen), maar de ervaring van fris en attractief voetbal is al winst op zich èn leidt (bovendien?) vaak juist zelfs tot betere resultaten. Dus ik ben ook, maar toch nèt iets minder ‘resultaat-gericht’ dan jij, denk ik. Ik geloof ook niet dat het doel de middelen heiligt; lang niet altijd in het algemeen en al helemaal niet in extremere gevallen. En 9e met 21 uit 17 is niks extreems maar juist oerdegelijk, zeker voor het altijd bescheiden (toch?!?) Almelo en Heracles.

TROTS als een pauw! Maar toch ook kritisch als een maddafakka, er kan en moét inderdaad nog héél veel beter! Zie ook evt mijn reactie onder het voorgaande bericht, van zojuist.
00
De observeerder 20:57 18 december 2016

@Mesjokke:

The little (nazi) drummerboy is verbannen, nu jij nog (K)xxxx
00
AAQ 20:53 18 december 2016

Zozo, zijn er wel 3 liedjes gezongen tijdens de boycot van Q? Nounou wat een gekkenhuis!
00
Neutrale toehoorder 20:44 18 december 2016

Ik zit zelf sinds een aantal jaar op de lange zijde na 15 jaar vakq/r, maar de meeste keren begon het gezang aan de kant van vakj (ja, bij de ‘tjappie’ met de megafoon). Daarna pakte de rest van iets stadion het op. Enige wat ik vanaf de korte zijde aan de kant van q hoorde kwam vanaf vak-r. Iets met Bjonkieeeeh en huuhoebeffer oid! Hulde voor deze kleine groepering sfeermakers!! Trouwens, de enige echte tjappie is vlagger bij luctor! Jooehoeeeeee!
00
Basic 20:34 18 december 2016

Middenveld verbeteren Faik, en Azzousi erbij.
00
VAKQ 20:04 18 december 2016

vakken rond om Q zitten allemaal hypocriete lui in! altijd grote bekken over de sfeer en zelf nooit meezingen, is er in de 1e helft een boycot trekken ze allemaal de bekken los!

tegen alle stadionverboden!!!!
00
stef 19:59 18 december 2016

vejinovic huren in de winterstop
00
Smurfin 19:55 18 december 2016

Smurf ik heb vandaag niets gehoord vanaf aanliggende of andere vakken. Zonder 74 en de jongens van BiancoNero Tifosi is het nog stiller dan in Thialf. Vandaag maar weer eens bewezen.
00
Pielle 19:54 18 december 2016

Heel erg blij met de 3 (Gelukkige) punten! Maar wat was het voetbal weer dramatisch. Maarja enige positieve dingen zijn dat we de 3 punten hebben gepakt, 9e staan en gelukkig de winterstop! Ik denk dat mijn mede fans hier ook met minder plezier naar het stadion gaan als voorheen. Laat ik het niet hebben over kei veel lege plekken!(opvallend eh! vorig seizoen nog bijna altijd vol). Tijd om fors te investeren in veel spelers die we graag zien verwelkomen in Almeloo! Anders zakken we na winterstop toch weer naar beneden met dit voetbal. Er moet dingen gebeuren en veranderingen gebracht worden. Geen fatsoenlijke sfeer, geen aantrekkelijke voetbal, een tegenstander met 9 man hoor je van de mat af te vegen met grote cijfers(ook trouwens belangrijk voor onze doelsaldo, nog steeds staan we in de MIN!)
00
Kobus 19:41 18 december 2016

Zuurpruimen! Nee het is allemaal niet best maar Heej; plek 9 met slecht voetbal heb ik liever dan onderste plekken met mooi voetbal.
00
Smurf 19:15 18 december 2016

Over vak Q heb ik het niet grote vriend. Het arrogante volk dat zichzelf de rol van oppermachtige supportersgroep aan meet, die bedoel ik en niemand anders.
De vakken naast Q begonnen trouwens vanmiddag met zingen, of heb je dat vanaf je tv met foxsports niet gezien almachtige Mesjokke?
Als zij zonodig de sfeervakken willen voorstellen, prima maar trek dan ook de kar.
00
Hafc1903 19:06 18 december 2016

Het was weer niet om aan te gluren. Schenkeveld en Van Polen bezorgen ons 3 punten. Alleen maar blinde ballen de 16 ingooien terwijl er niet een aankomt. Kansloos.
00
Mesjokke 18:53 18 december 2016

Grote bek hier weer vande huis, tuin en keuken supporters…
Zonder Q is het volledig dood in het Polman. Op die tjappie met zn megafoon na. Verder ziet iedereen op zn stoeltje vooruit te staren. Geen uitzonderingen gezien vandaag.
00
Robin e 18:45 18 december 2016

@smurf

klopt… wat een onzinnig gebaar met dat rare geknutsel… steek er 1 op in in de plaatselijke koffieshop.. regels zijn regels…. dat spul hoort niet thuis in ons stadion…
accepteer en get a life
00
Smurf 18:38 18 december 2016

Bah…. Wel gewonnen, maar daar is dan ook veel mee gezegd. Je komt goed weg, omdat PEC diep en diep triest was vandaag.

Er zit totaal geen lijn in het spel, balletjes fatsoenlijk in spelen is verdomme nog te moeilijk. Ik zie totaal geen driehoekjes terug komen in het spel en men bezorgt liever de bal dan dat hij gespeeld wordt.

Kuwas en Bruns vond ik ontzettend zwak vandaag. Speelden alles te mooi in plaats van effectief. En dan nog een opmerking over de sfeer: Vak 74 wat willen jullie nu bewijzen? Dat jullie ontzettende stoere gasten zijn? Ga gewoon achter je club staan en houdt je aan de regels die zijn opgesteld.
00
dirigent 18:25 18 december 2016

hoe ging dat liedje ook alweer iets met enschede en vuurwerk?
00
Ome Nico 17:34 18 december 2016

Die stadionverboden verdelen vond ik helemaal niet makkelijk. Snap derhalve ook niks van een boycot van vak (i)q van een vistick
00
Wilk 17:19 18 december 2016

Oow, weet het al. Stegeman liep net het liedje te zingen van de zuiderzeeballade.
00
AAQ 17:16 18 december 2016

@VakQ, jij bent duidelijk een buitenstaander met een grote mond en een kaartje in vak G.
De sfeer werd eerste helft en begin 2e helft geboycot vanwege te makkelijk gegeven stadionverboden (met succes want mister Smit himself stond in de rust te huilen bij de trommel wat er aan de hand was).

Mijn tip voor jou, maak zelfs eens sfeer, de eerste helft hebben we wel gemerkt hoe armzalig stil het is zonder vak Q. Supporten dus ipv huilen.
00
Bruns 17:15 18 december 2016

Ey ullum! WArom ben ik geen man of the match lan?
00
Wilk 16:27 18 december 2016

Wie is die blonde jongen die de 2e goal maakte?
00
Vak q 15:21 18 december 2016

De zweer is te gek jongens. Vak 74 wakker blijven.

Zweervakkies hoor.
00