De supporters van Heracles lopen dit seizoen beduidend minder warm voor een uitwedstrijd als vorig jaar.

AwayDays heeft de gemiddelde aantal toeschouwers van dit seizoen in een overzicht gezet en Heracles staat daar op de derde plek van onderen. Dat is redelijk opvallend, aangezien vorig jaar over het hele seizoen nog een gemiddelde van 325 werd behaald.

Op de eerste plaats staat Feyenoord, gevolgd door Ajax, PSV en FC Twente. Opvallend is ook de lage plaats van FC Groningen en Utrecht, die net boven Heracles staan. Roda JC en Excelsior sluiten de lijst af.

Het lijkt er wel op dat deze gemiddelde nog zullen stijgen. Onder andere Twente (800-1000 man), GA Eagles en Zwolle uit zijn altijd wedstrijden die veel bezocht worden.

Wat houd jou tegen om mee te gaan met een uitwedstrijd?

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!