Heracles heeft zich officieel gemeld voor Dario van den Buijs. De 21-jarige centrale verdediger staat momenteel onder contract bij FC Eindhoven en speelde daarvoor in de jeugdopleiding van Club Brugge.

Zijn zaakwaarnemer Gunter Thiebaut bevestigd tegenover de TC Tubantia dat Heracles zich gemeld heeft. De 21-jarige Belgische verdediger ontpopt zich dit seizoen tot een steunpilaar bij FC Eindhoven en is inmiddels ook aanvoerder. Er zijn meerdere clubs, in België en Nederland geïnteresseerd, aldus zijn zaakwaarnemer Thiebaut.

Het talent ligt nog tot medio 2018 vast in Eindhoven, maar heeft een clausule in zijn contract dat hij tussentijds tegen een gereduceerde prijs kan vertrekken. Volgens de zaakwaarnemer staat zowel de speler als FC Eindhoven positief tegenover een vertrek.

Foto: Orange Pictures

 

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!