Heracles heeft ter afsluiting van het trainingskamp in Epe een oefenwedstrijd tegen De Graafschap met 2-0 gewonnen. Beide doelpunten werden door Samuel Armenteros gemaakt op Sportpark “de Wachtelenberg” bij SV Epe.

De eerste helft ging gelijk op. De Superboeren kregen na een kwartier spelen de eerste kans van de wedstrijd. El Jebli wist met een schot doelman Castro niet te verschalken. Na dik een half uur kwam Heracles op een 1-0 voorsprong. Armenteros zette de aanval zelf op en kreeg later de bal terug van Gosens en schoot de 1-0 eenvoudig tussen de palen.

In de tweede helft kreeg Heracles nog enkele kansen om de score uit te breiden. Een kopbal van Duarte werd van de lijn gehaald en een vrije trap van Bruns werd gepareerd door doelman Bednarek. Zo’n kwartier voor tijd was het dan wel raak. Opnieuw was het Armenteros die de doelpuntenmaker was. In de kleine ruimte via de combinatie schoot hij van dichtbij raak. Daarna kreeg Pelupessy nog wel een kans, maar zijn schot ging net over de lat.

De eerste wedstrijd van 2017 werd dus winnend afgesloten. Volgende week zaterdag wacht weer de competitie met een thuisduel tegen FC Groningen om 19:45 uur.

Opstelling Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Hoogma, Gosens; Bruns, Pelupessy, Duarte; Van Mieghem, Armenteros, Kuwas.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!