Heracles gaat zich deze winterstop misschien toch nog versterken. Eerder was op deze site nog te lezen dat de selectie bleef zoals die was, maar de TC Tubantia meldt nu anders.

De regionale krant meldt dat Heracles in de race is voor Kristoffer Peterson van FC Utrecht. De 22-jarige aanvaller heeft in Utrecht geen zicht op een vaste basisplaats en werd afgelopen jaar verhuurd aan Roda JC.

Heracles is dun bezet in de aanvallers. Na het wegvallen van Brahim Darri door een blessure moeten Navratil en Van Mieghem uitmaken wie er op de linksbuiten positie staat, maar beide spelers overtuigen nog niet.

Peterson heeft nog een contract tot de zomer van 2018, dus Heracles zal wel in de buidel moeten tasten voor de Zweed. Huren lijkt geen optie, aangezien dat niet in het beleid van Heracles past.

Sponsoren

Reacties (73)

Reageer nu!