Gisteren werd vermeld op de site van de TC Tubantia dat FC Twente buitenspeler Brahim Darri graag van Heracles wil overnemen.

Zojuist is bekend geworden dat Darri bij Heracles wil blijven en dat de buitenspeler zijn contract heeft verlengd tot de zomer van 2019.

Darri kwam twee jaar geleden over van Vitesse, maar wist nog geen stabiele factor te worden binnen het team. Dit seizoen lijkt het een heel stuk beter te gaan. Hij was een van de gevaarlijkste spelers van Heracles, maar werd voor de winterstop geveld door een hamstring blessure.

Het nog steeds noodlijdende Twente grijpt dus mis en hiermee wordt direct zichtbaar dat spelers drie keer nadenken voor ze bij een club als Twente tekenen. Wellicht dat er volgend jaar weer een dozijn aan huurspelers klaarstaat om zich in de kijker te spelen voor de club uit Enschede.

Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!