Heracles Almelo heeft zaterdagavond thuis tegen PSV niet voor een stunt kunnen zorgen. Ondanks dat de ploeg alles gaf en een goede wedstrijd speelde, verloor het toch ongelukkig in de slotfase met 1-2 van de Eindhovenaren.

In de begin van de wedstrijd waren de bezoekers gevaarlijk. Pereiro zag zijn inzet met de voet worden gekeerd door Castro. Daarna probeerde Heracles het voor het doel van PSV en kreeg het in de 11e minuut de uitgelezen kans om op voorsprong te komen. Armenteros werd in de zestien onderuit gehaald en een penalty was het gevolg. Armenteros nam de penalty, maar zag deze gekeerd worden door doelman Zoet. PSV probeerde daarna te profiteren, maar wist niet tot scoren te komen via Guardado en Propper. Heracles ging de strijd en probeerde waar mogelijk gevaarlijk te worden. Een vlammend schot van Darri vloog net langs de kruising. Ook PSV werd nog gevaarlijk vlak voor rust, maar Castro hield zijn doel schoon.

Ook het begin van de tweede helft was voor PSV. Na vijf minuten lag de bal er al in. Na een misser in de verdediging van Heracles kon Ramselaar raken schieten: 0-1. PSV bleef gevaarlijk en scoorde twee uit in buitenspelpositie. Het bleef nog een wedstrijd en Heracles bleef strijden voor een goed resultaat zonder dat het echt kansen kreeg. Castro hield Heracles in de wedstrijd met een goede reflex op een kopbal van Van Ginkel. In de 77e minuut viel dan toch de gelijkmaker. Een goede voorzet van Kuwas belandde bij Armenteros, die met een prachtige volley in de kruising schoot: 1-1. In de slotfase gingen beide ploegen voor de winst. Te Wierik schoot bijna in eigen doel. Even later was het toch weer raak voor PSV. Een schot van Propper, die van richting werd veranderd, belandde in het doel: 1-2. Een punt was verdiend geweest, maar helaas kon Heracles geen punten aan deze wedstrijd overhouden.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!
heraclassic1961 14:52 1 februari 2017

Eddy
11:56 29 januari 2017 Helemaal mee eens.
00
Opletter 14:17 1 februari 2017

De BTE was zo slecht nog niet…
00
heraclassic1961 12:59 1 februari 2017

timmoty
10:03 31 januari 2017 Mee eens. De kritieken op het elftal zijn hier soms niet mals. Maar laten we eens kijken naar de supporters en de daarbijbehorende sfeer. De laatste 3 wedstrijden : eindstand supporters tegenstander – supporters Heracles 3-0!!!!!
In onze thuiswedstrijden worden we gewoon overstemd door de supporters van de tegenstander. Deze spelen dan bij wijze van spreken een thuiswedstrijd. WAAR IS DE SFEER TOCH GEBLEVEN????!!! IN DEZE FASE VAN DE COMPETITIE MOETEN EN KUNNEN DE SUPPORTERS JUIST HET VERSCHIL MAKEN. DOOR LUIDSKEELS ACHTER DE SPELERS TE STAAN KUN JE ZE ZOVER BRENGEN DAT ZE NET DAT EXTRA STAPJE MEER ZETTEN. DUS GEEN “KWW-INSTELLING” MEER MAAR GEWOON VANAF MINUUT 1 ONVOORWAARDELIJK ACHTER HET ELFTAL STAAN! TE BEGINNEN TEGEN WILLEM 2 EN VERVOLGENS TEGEN RODA THUIS. DE MANNEN HEBBEN ONZE STEUN NU MEER DAN OOIT NODIG!!
DUS LAAT JE HOREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
heraclassic1961 12:59 1 februari 2017

timmoty
10:03 31 januari 2017 Mee eens. De kritieken op het elftal zijn hier soms niet mals. Maar laten we eens kijken naar de supporters en de daarbijbehorende sfeer. De laatste 3 wedstrijden : eindstand supporters tegenstander – supporters Heracles 3-0!!!!!
In onze thuiswedstrijden worden we gewoon overstemd door de supporters van de tegenstander. Deze spelen dan bij wijze van spreken een thuiswedstrijd. WAAR IS DE SFEER TOCH GEBLEVEN????!!! IN DEZE FASE VAN DE COMPETITIE MOETEN EN KUNNEN DE SUPPORTERS JUIST HET VERSCHIL MAKEN. DOOR LUIDSKEELS ACHTER DE SPELERS TE STAAN KUN JE ZE ZOVER BRENGEN DAT ZE NET DAT EXTRA STAPJE MEER ZETTEN. DUS GEEN “KWW-INSTELLING” MEER MAAR GEWOON VANAF MINUUT 1 ONVOORWAARDELIJK ACHTER HET ELFTAL STAAN! TE BEGINNEN TEGEN WILLEM 2 EN VERVOLGENS TEGEN RODA THUIS. DE MANNEN HEBBEN ONZE STEUN NU MEER DAN OOIT NODIG!!
DUS LAAT JE HOREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
00
BWA 12:59 31 januari 2017

Aankopen hebben we niet erg veel invloed op, sfeer bij de thuiswedstrijden wel. Tegenstanders moeten hier met lood in de schoenen naartoe komen.
00
E 11:56 31 januari 2017

Schijnt dat Wuytens zelf ADO afgezegd heeft. Blijft speculeren maar dat kan betekenen dat er een andere club tussen gekomen is, dus wie weet. Maar vooral voor de lange termijn helemaal niet gek.
00
AvD 11:36 31 januari 2017

Jan Wuytens geen optie?
00
Mike 11:35 31 januari 2017

Hup Hup Hoogma en co, Jan wuytens vast leggen voor de rest van het seizoen en rustig kijken voor volgend seizoen naar eventuele opties! misschien doet die het wel zo goed, dat hij kan bijtekenen.
00
Geert 11:27 31 januari 2017

Tjonge Robbert, pas je wel op dat je niet overspannen wordt?

Als of de supporters spelers moeten halen. Er zijn maart tweepersonen die daar wat over te zeggen hebben. Dus maak je niet druk, het helpt echt niet. 😉
00
Robbert 11:11 31 januari 2017

De transfer window is over minder dan 12 uur voorbij en hier maken ze zich gvd druk om de sfeer en het opkomst liedje! Alsof er niets belangrijker is dan dat we dringend een linker verdediger nodig hebben! We willen elke positie dubbel bezet hebben is een vast uitspraak van onze technische staf, hebben we dat door het vertrek van Zomer en lange blessure van Fledderus……..NEE! Schiet eens op Heracles je neemt veel teveel risico en vertrouwt er op dat je linker centrum verdediger, een jonkie die nog maar net komt kijken, nog zeker 14 wedstrijden op de been blijft.
00
timmoty 10:03 31 januari 2017

Helemaal mee eens, voorheen was er nog wel is een oproep om te komen helpen, heb het vaak gedaan en het was gezellig! Nu met die kleine is het een ander verhaal.

Persoonlijk is het gewoon best triest hoe het gaat bij Heracles, we hebben één van de tofste stadion waar sfeer echt gemaakt kan worden. Een doelpunt kan worden gevierd met de fans, maar het komt er gewoon niet uit. Binnen vak’74 en vak Q zijn gewoon te weinig persoonlijkheden, die er vroeger zeker wel waren. De sfeer is gewoon dood, en dat is jammer!
00
Chris 08:13 31 januari 2017

Vind persoonlijk de huidige opkomsttune niet bijzonder inspirerend en sfeervol. Past beter op een festival dan bij heracles. Geef mij maar gewoon de ‘oude tune’. Lekker opzwepend en voor breder publiek aansprekend.
00
Wedstrijd-Opkomst 22:54 30 januari 2017

Goede wedstrijd afgelopen zaterdag! Weer ouderwets genoten van een geweldig voetballend Heracles! Iets anders wat me opviel is de ”saaie” opkomst. Waar we in het verleden met een geweldige opkomst ( sfeeractie ) er al voor zorgden dat we op de tribune 1-0 voor stonden , is het nu een aantal wedstrijden erg saai. Helemaal in de topwedstrijden verwacht je toch meer dan enkele supportersvereniging zwaaivlaggen. Eerder waren er toch regelmatig sfeeractie’s te zien bij opkomst en wanneer er geen sfeeractie was , was het vak wel vol met vlaggen en spandoekjes met 2 stokken waarin onze prachtige zwart witte kleuren op een creatieve of juist simpele manier goed tot zijn recht kwamen. Het is voor mij onduidelijk wie hiervoor verantwoordelijk zijn en waar het probleem hiervan zit. Toch blijft het zonde om te zien hoe karig de opkomst de laatste tijd is in vergelijking met veel andere wedstrijden … Ik begrijp dat elke week een geweldige sfeeractie niet mogelijk is! Maar de zwart-wit gekleurde vlaggen en andere sfeer materialen die vaker gebruikt kunnen worden lijkt me wel mogelijk toch?
00
Robbert 22:38 30 januari 2017

Stem op Samuel Armenteros bij voetbal insite vanavond
00
Robbert 20:35 30 januari 2017

Stem op sammy Armenteros bij voetbal insite vanavond
00
Robbert 19:37 30 januari 2017

Zit de pseudo Robbert mijn naam te misbruiken met een mening die niet de mijne is! Ik maak me zorgen over de linksback cq. linker centrum verdedigers positie. Komt er nog wat van Heracles, nog iets meer dan 24 uur!!
00
Foppe 15:33 30 januari 2017

Jan Wuytens heeft ADO afgezegd?
00
timmoty 13:41 30 januari 2017

@NVB
Uitfluiten richting eigen spelers doe je gewoon niet, nooit!
00
Thijsjuhk 13:27 30 januari 2017

@redactie

Misschien nog even een nieuw topic waarin iedereen kan speculeren of en, zo ja, wie er nog bijkomen?
00
Robbert 12:46 30 januari 2017

Wat lees ik hier toch allemaal weer. Massaal naar Tilburg? Je mag blij zijn als er 200 man meegaan. Stadion binnen 5 maanden uitverkocht. Loop je te snuiven of wat doe je? Je kan negatief zijn, maar dit is natuurlijk ook onzin van de bovenste plank
Dan ken je de supporters cultuur van Heracles niet. Toen we ons beste jaar ooit hadden zat het niet eens vol. Dit jaar loopt het zowel qua thuis als uit support flink terug. En de zomer zal heel bepalend worden, want er heerst veel twijfel bij veel fans. Door een goeie pot tegen psv ga ik nog niet mee in de polonaise. Ik verwacht aankopen in de zomer.
00
Nvb 11:45 30 januari 2017

@Mike
Volgens mij heeft dat niks met spelers de grond in trappen te maken. Bepaalde spelers presteren onder hun kunnen en/of lieten zien dat ze niet met 200% inzet speelden. Dat een Bruns bijvoorbeeld veel commentaar kreeg was niks persoonlijks,maar hij speelde onder zijn kunnen en liep met een bepaalde houding alsof hij het mannetje was.(tegen psv speelde hij wel erg sterk en maakte veel meters). En dat schiet veel supporters in t verkeerde keelgat wat heel begrijpelijk was.
Een breukers kreeg commentaar omdat hij gewoon een aantal wedstrijden achter elkaar slecht speelde. Dat er dan commentaar komt lijkt mij vrij normaal.
En dit zelfde geld voor nog wel meer spelers.
Fouten maken is menselijk en op ons niveau zullen er vaker fouten worden gemaakt, maar als spelers niet laten zien dat ze van fouten hebben geleerd en te weinig inzet tonen komt er commentaar.
Wij supporters betalen uiteindelijk ook voor de salarissen en dus mogen wij ook zeker wel bepaalde verwachtingen hebben van deze spelers.
Jongens als Dost,vejinovic,weghorst, IBH, overtoom kregen in hun tijd ook vaak genoeg commentaar op hun spel en of houding, maar ze lieten hun koppen niet hangen door wat er gezegd werd en knokten gewoon verder wat ze uiteindelijk een mooie stap heeft opgeleverd.
En dat is wat wij bij heracles willen zien, we hoeven geen verwende troela’s die alles te horen krijgen wat ze willen horen. Wij willen kerels die als er commentaar op hun prestaties geleverd word, nog een stap extra gaan zetten om zo boven Zich zelf uit te stijgen. Zo worden spelers beter en worden jonge knapen echte mannen.
00
Eurosport 11:28 30 januari 2017

PENANTY!
00
Wedstrijd-Opkomst 10:53 30 januari 2017

Goede wedstrijd afgelopen zaterdag! Weer ouderwets genoten van een geweldig voetballend Heracles! Iets anders wat me opviel is de ”saaie” opkomst. Waar we in het verleden met een geweldige opkomst ( sfeeractie ) er al voor zorgden dat we op de tribune 1-0 voor stonden , is het nu een aantal wedstrijden erg saai. Helemaal in de topwedstrijden verwacht je toch meer dan enkele supportersvereniging zwaaivlaggen. Eerder waren er toch regelmatig sfeeractie’s te zien bij opkomst en wanneer er geen sfeeractie was , was het vak wel vol met vlaggen en spandoekjes met 2 stokken waarin onze prachtige zwart witte kleuren op een creatieve of juist simpele manier goed tot zijn recht kwamen. Het is voor mij onduidelijk wie hiervoor verantwoordelijk zijn en waar het probleem hiervan zit. Toch blijft het zonde om te zien hoe saai de opkomst de laatste tijd is in vergelijking met veel andere wedstrijden … Ik begrijp dat elke week een geweldige sfeeractie niet mogelijk is! Maar de zwart-wit gekleurde vlaggen en andere sfeer materialen die vaker gebruikt kunnen worden lijkt me wel mogelijk toch?
00
Moi 10:26 30 januari 2017

Heb nog een zere kop van die VIEZE RAAAAAAAAAADLER
00
Mike 10:24 30 januari 2017

Ja ik ben het daar niet mee eens. Er is voor deze spelers gekozen omdat de club dacht dat ze goed bij de club zouden passen, wat hebben die gasten eraan dat ze worden uitgefloten of ben jij ook een persoon die denkt dat hun dat niks uitmaakt? Verdomme zo’n Bruns ook, je kunt zeggen van hem wat je wilt, maar voetbalt hier al jaren met ziel en zaligheid, de ene wedstrijd goed en dan andere wedstrijd misschien iets minder, maar hij blijft werken! Moeten is kappen met onze eigen spelers de grond in trappen, dan ga maar lekker naar Ajax of PSV, daar is het namelijk de normaalste zaak van de wereld.

Ander puntje vind ik de sfeer in het stadion; dat kan echt veel beter hoor jongens! Zaterdagavond was het even weer terug op bepaalde momenten. Maar denk is terug aan de play off wedstrijd tegen Groningen of de thuisoverwinning van vorig seizoen op Twente, man wat een gekkenhuis.
00
Nvb 08:49 30 januari 2017

@timmoty

Dat we MAAR heracles zijn en niet al te hoge verwachtingen moeten hebben, kan ik me in vinden.
Echter mag er zeker wel kritiek geleverd worden als bepaalde spelers niet goed draaien. Zonder kritiek namelijk ook geen verbetering.
Verder is het ook typisch Almelo, als t goed gaat hebben we de bek los, maar als het slecht gaat ook zeker. Soms krijgen de spelers een pluim in de reet en soms een schop na dat is nou voetbal en uiteindelijk zullen die jongens daar als persoonlijkheid van groeien!
00
Pimmetje 06:48 30 januari 2017

We hebben zaterdag echt reclame gemaakt voor de voetbalsport.
Als we zo doorspelen, dan komt alles goed en is ons stadion niet binnen 5 jaar, maar binnen 5 maanden uitverkocht.
Wat een fantastische voetbalavond!!!!!!!
Jammer dat we niet beloond werden met 1 punt en PSV op het eind zo’n Lucky goal maakt.
We hebben gewoon pech. Kijk eens naar 053. Hun eerste goal was net zo’n Lucky goal als de laatste van PSV en de tweede kregen ze van de PEC doelman cadeau.
Als wij dat geluk hadden gehad, dan hadden we zaterdag 3 punten gehad.

Top spelers en staf!!
00
Pimmetje 06:48 30 januari 2017

We hebben zaterdag echt reclame gemaakt voor de voetbalsport.
Als we zo doorspelen, dan komt alles goed en is ons stadion niet binnen 5 jaar, maar binnen 5 maanden uitverkocht.
Wat een fantastische voetbalavond!!!!!!!
Jammer dat we niet beloond werden met 1 punt en PSV op het eind zo’n Lucky goal maakt.
We hebben gewoon pech. Kijk eens naar 053. Hun eerste goal was net zo’n Lucky goal als de laatste van PSV en de tweede kregen ze van de PEC doelman cadeau.
Als wij dat geluk hadden gehad, dan hadden we zaterdag 3 punten gehad.

Top spelers en staf!!
00
Maurice 23:18 29 januari 2017

Geen stroom in kleedkamer, hahaha.
Stroom voor hun radio was er even af, moeten ze maar betere nummers draaien.

Even over Vermeij en Armenteros.
De goal van Armenteros was mooi, maar de loopactie van Vermeij zorgde er voor dat Armenteros zo vrij stond.
Ik ben nog niet gecharmeerd van Vermeij, maar dit moest ik wel even kwijt.

Ennuh Jeroen Zoet is een huilige baby, die trouwens de penal wel goed pakte (helaas).
00
Timmoty 22:00 29 januari 2017

Dan Kuwas, dan breukers, dan van Ooijen, dan Bruns, dan van Mieghem, dan te Wierik.. beste supporters van heracles. We zijn máár Heracles, dit zijn onze spelers en we moeten ze verdomme is een keer steunen. Deze selectie (85%) daar hebben we Europees voetbal mee gehaald, het kan dus wel!

Massaal afreizen naar Tilburg jongens, de spelers hebben ons nodig, en verdienen het na gisteravond ook in mijn ogen!
00
Robbert 21:01 29 januari 2017

Nog twee dagen te gaan voordat de transfer window gaat sluiten. Laten ze aub eens hun slag staal, we hebben een linker verdediger nodig, Breukers heeft het niveau gewoon niet en komt steeds tekort. Er moet toch een linksback te vinden zijn! Verder wordt het tijd dat ze Armenteros wat langer vastleggen, we hebben gisteren gezien hoe belangrijk voor ons is. De rooien uit Enschede liggen op het vinkeltouw, die zijn in alle spelers geïnteresseerd die ze gratis kunnen ophalen. Bovendien zal die Turk van MC wel terug moeten of MC bepaald dat hij naar een andere club moet. Dus snel Sammie vastleggen. De cijfers over Armenteros liegen niet, zie de volgende link: http://www.tubantia.nl/sport/cijferspel-armenteros-steeds-belangrijker-voor-heracles-1.6865436
00
Hans 20:47 29 januari 2017

Belgische competitie doet het anders Europees stukken beter dan de onze de laatste 5 jaar, maar ik bemoei niet.
00
Derrick 20:20 29 januari 2017

@ Jaap

Lekker belangrijk of men in het buitenland onze competitie serieus neemt. Onzin overigens om te denken dat dat iets met kunstgras te maken heeft. De Belgische competitie met maar één plastic mat wordt ook niet serieus genomen.
00
Jaap 20:14 29 januari 2017

Over het gras zeuren is altijd terecht. Weg met dat kunstgras. In geen enkel land nemen ze onze kunstgras competitie serieus. Hoop dat dat veranderd nu Smit en Ten Cate weg zijn.
00
Wesley 18:35 29 januari 2017

goede wedstrijd wel jammer van het resultaat , Zoet had nog zitten zeuren over de elektriciteit en het gras BAHH.
00
Neefje van broertje van schoonzus 16:01 29 januari 2017

@rob

Als het echt Oostblok tactieken waren geweest had het veld gaar niet besproeid geworden. Geen stroom?
Branden die lampen in de kleedkamer dan bij de gratie van vuurvliegen? Te warm? Dat is puur een punt van perceptie, ergo hij moest zijn frustraties kwijt omdat er een goal viel. Maar zelden zo een goeie pot gezien dit seizoen. Groet vanaf Vak LL, volgende keer beter.
00
stef 14:49 29 januari 2017

Nogmaals de combi Hoogma – ter Wierik werkt niet goed.
Allebei goede en fijne spelers, maar samen net niet
00
Stadioncheck 14:39 29 januari 2017

Ondanks dat PSV niet daverend was , zie ik toch voor het eerst sinds lange tijd (de J.S aanknopingspunten)
En deze keer wel met lef gespeeld , en een beetje sneu verloren .
Zekers een punt verdient
Compliment aan team en trainers

Soms krijg je niet waar je recht op het, maar met deze instelling komt het goed
De Zweed Peterson maakt een prima indruk op mij zit wel pit in, verder vond ik Vermeij weer zeer goed invallen
Er is wat meer keuze aanvallend zekers Darri terug en Peterson erbij
Verdedigend zou het goed zijn dat er iemand bij komt.
Breukers doet zijn best op een plaats waar hij genoodzaakt moet voetballen.
Dus brand hem dan ook niet af, en zo dramatisch was het ook niet, hij had geen koekenbakkers tegen over zich staan.
Domme pech een afgeketste bal hielp de ex gloeilampen aan 2 punten te veel.
De beuk moet erin de aankomende weken.
Maar heb er vertrouwen in, nu de trainers ook met wat meer lef durven te spelen
Alleen met lef bereik je wat , en zekers in de ERE Divisie de tijden dat topclubs zomaar winnen is al decennia geleden.
Nieuwe ronde nieuwe kansen , ik word zo waar weer optimistisch

Dat is voetbal, de waan van het moment periode.
00
Foppe 14:35 29 januari 2017

Ron, is een lampenkap. Ik vind PSV erg armoedig spelen . Een begroting van 5 keer Heracles en dan zo spelen, armoedig.
00
stulanowski 14:25 29 januari 2017

Goed verhaal Ron! Wat denk je dan, dat we een ploeg als PSV van de mat afspelen?
00
Robbert 14:13 29 januari 2017

Lekker makkelijk om Tim Breuker af te branden. Hem is de ondankbare taak gegeven om als rechtsback op de linksback positie te gaan spelen. Alleen omdat Smit en Co verdommen om de portemonee te trekken om een linker verdediger op te halen! Het matig spel van Tim, hij is nu eenmaal geen topper, komt volledig op het conto van onze bestuurders! Verder hebben we uitstekend gespeeld en was 1 punt meer dan verdiend geweest. Die gladhanussen uit Brabant zijn weer goed weggekomen en die schop Mexicaan had rood moeten hebben na een onbenullige ingreep op Thomas Bruns.
00
Kris 14:10 29 januari 2017

Gisteren hebben we gezien waar onze ploeg toe in staat is en dat is dus best veel. Trots ging ik naar huis en dat we dan verloren hebben, boeit me niet zo veel. Op basis van werklust en onverzettelijkheid, hadden we misschien een puntje verdiend. Neemt niet weg dat PSV de beste kansen had en dat beide goals erg lullig binnenvielen is zuur, maar ook niet meer dan dat. Bruns was voor mij onze beste man, met Hoogma daar heel kort achter. Ik had het idee dat Bruns en Pelupessy wat meer naast elkaar speelden, waardoor Van Ooijen echt aanvallend kon spelen. Hij speelde het eerste half uur erg sterk, maar zakte daarna langzaam weg. Al met al zag het er eindelijk uit als een elftal waar aan gewerkt is en dat werd tijd. Linies zaten kort op elkaar en het positiespel zag er ook een stuk beter uit. Op naar Willem2 en als we dit op kunnen blijven brengen gaan we met drie punten weer in de bus terug.
00
ron 14:05 29 januari 2017

Psv speelde Heracles de 2de helft helemaal weg ,legio kansen ,had toen 0-4 moeten staan ,daartegen Heracles 1 aanval gehad en goal ,Inzet Heracles was niets op aan te merken ,maar voetballend stront te kort ,allen maar ballen naar voren rossen .Peterson is geen aanwinst ,houterig en geen overzicht! Kortom zeer terechte overwinning PSV!!
00
Hafc1903 13:45 29 januari 2017

Jammer, maar eindelijk weer genoten. Laatste x dat ik zo het stadion verliet was W2 thuis. Zelfs Van Ooien speelde erg sterk. Alleen Breukers was weer niks. Hopelijk trekken ze deze lijn door. Belangrijke weken op komst. W2 uit kun je verliezen, maar Roda en Excelsior thuis moet je winnen.
00
luldebehangerd 13:41 29 januari 2017

@rob ga fijn naar de klaagmuur in jeruzalem en jij gelooft wat meneer zoet verteld ik kan ook wel een lulverhaal vertellen op tv..
00
smurf 13:26 29 januari 2017

Rob, Staat er ergens dat dit verboden ofzo is? Zolang het is toegestaan is er niks mis mee. Voetbal is een mannensport.
00
Arthur 13:15 29 januari 2017

Prima “eerherstel” na enkele zwakke optredens. Er stond een dominant en vechtend Heracles op de mat. Ook Bruns vertoonde weer trekken van een Bruns in vorm. Gelijkspel was verdiend geweest. Met de komst van Kristoffer Peterson heb je opeens meer mogelijkheden qua opstelling. Samuel scoort toch gewoon weer; hopelijk gaat men snel met hem om tafel. Ook super dat Darri bijgetekend heeft. Ik heb wel eens wat kritiek op hem gehad, maar het blijft wel een mooie voetballer! Van Ooijen was bij vlagen ook erg goed. Als we zo blijven voetballen, dan komen de resultaten wel weer.👍🏼
00
Foppe 13:11 29 januari 2017

Rob, toch top dat Heracles dit doet. Wat denk je dat PSV het allemaal top geregeld heeft voor uitspelende ploegen?. Zoet kan beter kijken naar zijn, vieze ploeggenoten, die iemand doel bewust uit de wedstrijd trappen. Breukers was de enige die zijn mond open doet in de verdediging. Hoogma wat een kanjer wordt dat. Bruns speelde erg goed en Kuwas, doe mij maar Navratil.
00
Rob 12:47 29 januari 2017

Doelman Zoet van PSV beschuldig Heracles bij Cees Jansma aan tafel van oost europese praktijken. Zeer warme kleedkamer, geen stroom en pas doelgebied sproeien vlak voor aanvang wedstrijd. Tevens is het veld zeer slecht.
Lekker om zo’n naam te krijgen, graag reageren Heracles om onze naam zuiver te houden
00
stulanowski 12:30 29 januari 2017

Prima wedstrijd, iig volop gestreden. Droste, Castro, Bruns, Darri en Armenteros scoorde allemaal een ruime voldoende. breukers en kuwas vond ik daarentegen allebei 3x niks, kan je het breukers altijd nog weer net iets minder kwalijk nemen dan kuwas aangezien zijn positie.

Vraag me af wanneer we een keer gaan beginnen zoals we de laatste wedstrijden altijd eindigen, stegeman kan hier toch ook niet meer onderuit? Er valt weer een doelpunt omdat Armenteros op 10 staat!
00
Eddy 11:56 29 januari 2017

Trots op het getoonde spel. Trots op de sfeer. Knettejammer van het resultaat. Voor mij staat als een paal boven water dat wanneer het elftal het “kan opbrengen” (eigenlijk te gek voor woorden), dan hoeft men buiten de top3 om, GEEN WEDSTRIJD te verliezen, zeker niet bij ons in Almelo.

Kijk toch eens naar de beleving en sfeer wat gelijk omhoog komt vanaf de tribunes als er alleen maar druk op bal wordt gezet en een onderschepping plaatsvindt. Dat dwing je alleen al af door keihard te willen werken. Ook gisteren zag je er zit zat voetbal in, maar er iets voor willen doen is een voorwaarde! Niet een extraatje. Anders sneeuw je onder. Genoten van PP gisteren. De drive, geestdrift, mentaliteit. Die jongen vergeef je een foute pass. Hij is voor mij de absolute leider in het veld door zijn uitstraling. Moet misschien nog een hoop leren maar in het land der blinden is 1 oog koning. Die man gelijk de aanvoerdersband. Zal ook zeker Bruns ontlasten.

Stegeman. Jouw neem ik allang niet meer serieus. Trek je conclusies. Vasthouden aan je systeem en mensen als Kuwas en TW. Er moet een rechterCV met leidinggevende kwaliteiten en die de klappen van de zweep kent. Dan zal ons jonkie Hoogma (die gewoon de beste verdediger van ons is, klaar!) nog veel beter worden. Hij staat “alleen”. Geen coaching, geen sturing, geen corrigerende hand naast zich. Heren….zorg ervoor dat er 1 naast komt te staan. We hebben nog 72 uur.

Te Wierik, ondanks dat ik hem gisteren zeker niet zijn allerslechtste wedstrijd vond spelen, is de meest overgewaardeerde speler bij ons. Jarenlange ervaring, maar daar zie je niks van. Angst, beperkt inzicht, matig techniek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Geniet bij Johnny een status van de allmighty maar slaat daarin volledig de plank mis. Liever nog Droste naast Hoogma.

Helaas dat Wuytens linkspoot is, maar zo’n type heeft Justin nodig naast zich en ook de altijd onzeker overkomende Bram, de beste lijnkeeper vd eredivisie, maar das ook helaas de enige kwaliteit van hem. Gevaarlijke situaties kun je ook voorkomen door je verdediging zo te coachen dat je aan begin van de Maardijk nog te horen bent. Kijk weer eens naar de schlemielige situatie met TW voor de goal die maar net naast gaat omdat TW hem gelukking verkeerd raakte ontstaat door onzekerheid achterin. GEEN COMMUNICATIE. Daaraan werken en een andere “ZOMER” naast Justin te zetten en we zijn klaar voor de 2e helft..
00
Rr 11:42 29 januari 2017

Mooie pot voetbal waarin we iets gelukkiger moeten zijn. Gestreden en verloren. Gelijkspel was verdiend.
Komende drie wedstrijden moeten we er minimaal twee winnen. Tegen Willem 2, Excelsior en Roda. Cruciale weken.
00
Thijsjuhk 11:34 29 januari 2017

Ik hoop dat ik nooit meer naar een wedstrijd van heracles kijk waarin breukers op lb staat. Die man staat op RB vaak al verkeerd maar op lb doet ie dat nog veel vaker. Heb het vaak niet zo op Bruns maar vond bruns gister erg goed spelen. Zette de lijnen uit en jutte zijn teamgenoten goed op. Met een beetje geluk win je deze pot. Maar helaas mocht het niet zo zijn.
00
herman 11:23 29 januari 2017

Nou Wesley, reken maar dat Hoogma al beeld is bij andere clubs, Cocu zat gister ook niet te slapen op de bank. We hebben mazzel als Hoogma volgend seizoen nog bij ons speelt. Maar wat is er dit seizoen met Te Wierik aan de hand, hij maakt hele rare escapades achterin, of komt dat omdat Zomer niet meer naast hem speelt?
00
Wesley 11:07 29 januari 2017

Goede wedstrijd gister alleen jammer van het resultaat , waar ik me hier in Nederland waar een beetje aan erger is dat talenten van de grotere clubs de hemel in geprezen worden en dat bij ons er 1 rondloopt waar je niemand over hoort . Zijn de analisten hier in Nederland nou zo blind want hoogma presteerde kwa zijn leeftijd toch erg goed of zie ik dat nu verkeerd ?
00