Robin Gosens moest de wedstrijd tegen PSV nog aan zich voorbij laten gaan, maar is er de komende zaterdag mogelijk weer bij.

Op heracles.nl is hij positief over zijn herstel. “Het is balen als je vlak voor een duel moet afhaken met een blessure. Je lichaam heeft dan onvoldoende tijd om te herstellen. Maar de pijn is over nu en als dat zo blijft kan ik zaterdag tegen Willem II gewoon meespelen. Vandaag trainde ik weer met de groep. Dat ging goed.”

“In de eerste helft heb ik genoten van het team. Bij vlagen werd er erg goed voetbal gespeeld waar we PSV nauwelijks aan de bal lieten komen. De tweede helft werd die lijn doorgetrokken, maar was het net iets minder. Maar gezien het hele duel hadden we in mijn ogen minimaal een punt verdiend.”

“Zaterdag wacht ons tegen Willem II een moeilijke wedstrijd”, zo blikt de verdediger vooruit. “Zij hebben de laatste wedstrijd gewonnen en gaan met een goed gevoel tegen ons van start. Wij hebben drie duels op rij verloren, maar hebben er vertrouwen in dat we drie punten kunnen pakken als we het spel kunnen doortrekken dat we tegen PSV speelden. Aan ons zelfvertrouwen ligt het niet, ook al zijn we na de winterstop niet goed begonnen. We zijn op de goede weg om de eerste punten te gaan pakken.”

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!