Heracles speelt morgen tegen Willem II, een club die momenteel niet veel onder doet voor de Heraclieden, gezien de stand op de ranglijst.

Eerder dit seizoen werd het 3-1 voor Heracles. Toen waren de inmiddels vertrokken Bel Hassani en Gladon bepalend voor de uitslag. Gladon was twee keer en Bel Hassani één keer trefzeker. Het was die middag waarin Gladon binnen een minuut twee keer een penalty miste.

Vorige week was het een stuk beter dan de twee wedstrijden ervoor. Helaas moest Heracles uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in PSV, dat in de laatste minuten door een schlemielige goal van Pröpper de volle buit pakte. In deze wedstrijd verdiende Heracles op zijn minst een punt. Het veldoverwicht was er en Armenteros miste al vroeg in de wedstrijd een penalty.

Thomas Bruns is geschorst tegen de Tilburgers. Vermoedelijk zal het middenveld daarom bestaan uit Van Ooijen, Duarte en Pelupessy. Wie er voorin in de basis zal gaan starten is nog een groot vraagteken. Er is een optie bijgekomen met Kristoffer Peterson, waardoor Kuwas en Darri alles zullen moeten geven om hun basisplaats te behouden. Dat Armenteros in de spits zal staan is een zekerheid. Spijtig voor Vermeij, maar de Zweed is momenteel in topvorm en is hard op weg naar zijn productiefste seizoen ooit in de Eredivisie te gaan. Hij heeft er immers al negen in liggen.

Stegeman zegt op de website van Heracles blij te zijn dat het publiek het goede spel van de laatste wedstrijd waardeert . “Dat willen we natuurlijk gaan koppelen aan resultaat, want daar draait het om in het voetbal. Onze manier van spelen moet ons vertrouwen geven en we gaan morgen keihard werken voor een resultaat. De spelers willen heel graag. Ik zou me zorgen maken als we iedere week zo spelen als de eindfase tegen FC Groningen, maar daarna was het tegen FC Twente in de tweede helft alweer een stuk beter en vorige week hebben we tegen PSV bewezen de hele wedstrijd goed te kunnen spelen.” Aldus de trainer.

Er reizen circa 200 supporters mee vanuit Almelo om het tea te steunen. De wedstrijd staat onder leiding van Allard Lindhout en begint om 19:45. Bij winst kan Heracles Willem II voorbijgaan op de ranglijst. Bij een nederlaag wordt het moeilijk en komt de plek van nacompetitie akelig dichtbij.

Sponsoren

Reacties (58)

Reageer nu!