Heracles heeft vanavond in Tilburg zijn eerste drie punten van dit jaar gepakt en hoe! Met tien man werd een 1-0 achterstand omgebogen naar een 1-3 overwinning!

In de eerste helft was het de thuisploeg die het betere spel had. Heracles probeerde voetballend gevaarlijk te worden, maar kreeg na een klein half uur een penalty tegen. Duarte ging in de fout en Castro vloerde Oulare. De bal ging op de stip en Castro moest met rood van het veld. Duarte werd eruit gehaald. De penalty werd benut door Sol: 1-0. Heracles kreeg in het restant van de eerste helft nog wel twee kansen via Vermeij. De spits, die de zieke Armenteros verving, was niet scherp genoeg voor het doel. Invalkeeper Fij hield Heracles nog fraai op de been. Een vrije trap van Haye werd uit de kruising geslagen door Fij waardoor het nog 1-0 bleef tot de rust.

De tweede helft werd ongelooflijk. Heracles bleef met drie aanvallers voetballen en dat betaalde zich uit. Na een uur spelen kreeg Van Ooijen geheel vrij de bal en schoot de bal van ver schitterend in het doel. Vanaf dat moment ging het snel. In zes minuten tijd was het opeens al 1-3! Eerst was het invaller Peterson die van dichtbij raak schoot en even later tikte Gosens de derde voor Heracles in het doel. Een ongekende ommekeer in de wedstrijd! Heracles had volledig de controle over wedstrijd en Willem II was het totaal kwijt. De voorsprong kwam niet meer in gevaarlijk en daarmee was de tweede uitoverwinning van dit seizoen een feit!

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!