Mark-Jan Fledderus scheurde in de uitwedstrijd tegen Excelsior vijf maanden geleden zijn achterste kruisband. Sindsdien is de middenvelder hard aan het revalideren om zijn comeback te kunnen maken.

Op de website van Heracles legt hij uit hoe het er nu allemaal voorstaat. “Op maandag en dinsdag ben ik weer op de club. Van woensdag tot en met vrijdag werk ik in Zeist nog aan mijn herstel. Het gaat eigenlijk heel goed. Het staat er goed voor”. Wanneer hij terug is weet hij nog niet. “Dat hangt af van de verschillen in spierkracht tussen links en rechts. Zodra dat goed gaat, verwacht ik er snel weer helemaal te zijn.”

Hij wil dolgraag weer op het veld staan, maar weet tegelijkertijd ook dat hij geduldig moet zijn. “Op de dagen dat ik hier nu ben merk ik al dat het goed voelt om weer onderdeel uit te maken van de groep. In Zeist ben je geblesseerd, hier in Almelo ben je gewoon een van de jongens. Het is nog half, maar ik begin me alweer een beetje meer voetballer te voelen.”

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!