Heracles ontvangt zaterdagavond Excelsior Rotterdam. De Rotterdammers wisten Heracles eerder dit seizoen met 3-1 te verslaan, dus een moeilijke wedstrijd lijkt in het vooruitschiet.

De wedstrijd in Rotterdam was de noodlottige wedstrijd waarin Fledderus een hardnekkige knieblessure opliep en waardoor hij de rest van het seizoen kon vergeten. Hij gaf onlangs aan dat het weer op de goede weg terug gaat, dus dat is natuurlijk zeer mooi nieuws.

Van de laatste acht thuiswedstrijden tegen Excelsior won Heracles er vier en speelde het er twee gelijk. De vorige keer werd het 0-0. Beide ploegen kennen een moeilijke seizoensstart. Heracles pakte vier punten na de winterstop, terwijl Excelsior al negen wedstrijden op een overwinning zit te wachten.

De wedstrijd is een belangrijke, dus als Heracles wat wil dit seizoen, dan zal het deze thuiswedstrijden moeten zien te winnen. Met het publiek erachter en met een strijdbaar team moet dat zeker mogelijk zijn.

De wedstrijd begint om 19:45 en staat onder leiding van scheidsrechter Mulder.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!