Zondagmiddag speelt Heracles een uitwedstrijd tegen Ajax in de Amsterdam ArenA. Eerder dit seizoen verloor Heracles in het eigen Polman Stadion met 0-2 van Ajax. Kunnen de Heraclieden na de ruime zege op Excelsior nu stunten in Amsterdam?

Heracles won vorig weekend eindelijk weer eens een thuiswedstrijd. Tegen tien man werd er uiteindelijk ruim gewonnen van Excelsior: 4-0. Een lekkere overwinning en de nul gehouden. Zondag wacht een hele andere wedstrijd. De Heraclieden zouden aan de uitwedstrijd alleen maar bonuspunten kunnen pakken zo Ajax op verdere achterstand brengen in de titelrace. Maar dan moet alles kloppen zondag negentig minuten lang! De verwachting is dat Droste weer terugkeert als rechtsback en dat Te Wierik opschuift naar de centrale positie ten koste van Propper. Verder lijken er geen wijzigingen te komen in de basisformatie ten opzichte van Excelsior-thuis.

Tegenstander Ajax strijdt nog volop voor de titel en staat met vijf punten achterstand op koploper Feyenoord 2de op de ranglijst. Het is de ploeg van trainer Peter Bosz dus alles aan gelegen om zondag de drie punten te pakken. De Ajacieden wonnen afgelopen weekend nipt met 0-1 op bezoek bij Vitesse. Klaassen maakte de beslissende. Coach Peter Bosz kent weinig problemen in de selectie. Sinkgraven is de enige geblesseerde en zal niet bij de selectie zitten. Verwachting is dat Bosz met dezelfde elf start als tegen Vitesse.

De wedstrijd staat zondagmiddag om 16:45 uur onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!