Heracles Almelo heeft opnieuw een nederlaag geleden. Op bezoek bij NEC kwam het nog wel op voorsprong, maar verloor het uiteindelijk toch met 3-1. Samuel Armenteros prikte er via een strafschop weer eentje bij.

De wedstrijd begon nog goed voor de Heraclieden. Ondanks dat de thuisploeg ook goed begon en kansen kreeg, viel het doelpunt aan de andere kant. Heracles kreeg een penalty na een klein kwartier spelen nadat er een overtreding op Kuwas. Armenteros verzilverde dit buitenkansje: 0-1. Daarna was het NEC dat op felheid het Heracles moeilijk maakte. De Heraclieden kwamen nauwelijks aan voetballen toe. De thuisploeg kwam dan ook verdiend gelijk. Von Haacke schoot via Te Wierik raak in de 26e minuut. Heracles speelde slap achterin en kon weinig uitrichten. Zes minuten later lag de 2-1 al achter doelman Castro in het doel. Rechtsback Heinloth schoot verwoestend raak.

In de tweede helft had Heracles wel veel balbezit, maar kon het nauwelijks kansen creëren. Een inzet van Te Wierik werd van dichtbij over geschoten en een bal van Kuwas belandde op de lat. Ook de thuisploeg werd niet echt gevaarlijk, maar kwam met behulp van Heracles wel op een ruime voorsprong. Hoogma kopte in de 69e minuut de bal in doel na een vrije trap van Von Haacke. Dit bleef ook de eindstand en zodoende verloor Heracles opnieuw.

Foto: Pro Shots

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!