Heracles-spits Samuel Armenteros kent tot nu toe een uitstekend seizoen bij de Almeloërs. Nooit eerder scoorde de spits al 13 doelpunten in één seizoen. Afgelopen zondag maakte hij zijn dertiende uit een penalty.

Dat is ook de bondscoach van Zweden, Janne Andersson, niet onopgemerkt gebleven. Geen enkele andere Zweed binnen Europa presteert momenteel beter dan Armenteros. ”Alleen Zlatan Ibrahimovic. Maar hij heeft bedankt voor de nationale ploeg”, zegt hij tegen ELF Voetbal. “Ik weet dat de bondscoach vorige week bij de uitwedstrijd tegen Ajax op de tribune zat. Ik heb hem niet gesproken na afloop.”

Armenteros is vereerd. “Ik begreep uit zijn reactie in de Zweedse media dat hij tevreden over mijn prestatie was. Het is mooi om te horen dat hij me volgt. Ik weet dat ik op zijn lijst sta. Maar of dit een gevolg heeft voor de komende interlands, weet ik niet”, aldus de spits.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!