Mike te Wierik gaat Heracles Almelo na 7,5 jaar verlaten. De 24-jarige verdediger uit Hengevelde gaat onder voorbehoud van de medische keuring een contract tekenen bij FC Groningen.

Te Wierik verkast transfervrij naar FC Groningen.  Hij tekent volgende week woensdag een 3-jarig contract bij de Groningers. “Heracles heeft mij de kans gegeven me te ontwikkelen tot de speler die ik nu ben, daar ben ik de club enorm dankbaar voor”, vertelt Te Wierik. “Het voelt voor mij na al die jaren als het goede moment om eens ergens anders te kijken. Dat is goed voor mijn ontwikkeling als mens en als speler. FC Groningen is vergelijkbaar met Heracles Almelo, normaal doen en hard werken. Dat past bij mij. Ik hoop wel ooit bij Heracles Almelo terug te keren. Het is mijn club en ik vind het moeilijk om Heracles Almelo te verlaten. Ik wil het seizoen hier goed afmaken, dat is nu de enige missie.”

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!