Fledderus heeft na ruim een half jaar eindelijk weer eens een wedstrijd kunnen spelen. De onfortuinlijke verdediger scheurde in september bij de wedstrijd tegen Excelsior zijn kruisband af en was daardoor geruime tijd uit de roulatie. Maandagavond speelde hij 45 minuten lang tegen jong Roda JC.

“Het ging lekker, ik had nergens last van, niet van pijn en niet van angst. Ik scoorde zelfs nog bijna, uit een vrije trap.” Aldus Fledderus tegenover de TC Tubantia. “Op het moment dat ik net het veld opstapte, dacht ik wel even terug aan de lange weg die ik heb afgelegd.”

Hij wil dolgraag weer in het eerste meespelen: “Dat zal extremer worden. Al vond ik dit al spannender dan ik had verwacht. Tijdens een wedstrijd gaan de remmen er toch meer af dan op de training. Je kunt niet zomaar een fout maken.”

Het contract van Fledderus loopt de komende zomer af en hij weet nog niet wat er gaat gebeuren. “Ik heb heel hard gewerkt aan mijn herstel, ben zo veel sterker geworden dan ik was. Ik snap dat de club pas met me gaat praten als ik weer helemaal fit ben. Ik wil hoe dan ook niet stoppen met voetballen.”

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!