Fledderus heeft na ruim een half jaar eindelijk weer eens een wedstrijd kunnen spelen. De onfortuinlijke verdediger scheurde in september bij de wedstrijd tegen Excelsior zijn kruisband af en was daardoor geruime tijd uit de roulatie. Maandagavond speelde hij 45 minuten lang tegen jong Roda JC.

“Het ging lekker, ik had nergens last van, niet van pijn en niet van angst. Ik scoorde zelfs nog bijna, uit een vrije trap.” Aldus Fledderus tegenover de TC Tubantia. “Op het moment dat ik net het veld opstapte, dacht ik wel even terug aan de lange weg die ik heb afgelegd.”

Hij wil dolgraag weer in het eerste meespelen: “Dat zal extremer worden. Al vond ik dit al spannender dan ik had verwacht. Tijdens een wedstrijd gaan de remmen er toch meer af dan op de training. Je kunt niet zomaar een fout maken.”

Het contract van Fledderus loopt de komende zomer af en hij weet nog niet wat er gaat gebeuren. “Ik heb heel hard gewerkt aan mijn herstel, ben zo veel sterker geworden dan ik was. Ik snap dat de club pas met me gaat praten als ik weer helemaal fit ben. Ik wil hoe dan ook niet stoppen met voetballen.”

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
Foppe 18:37 17 maart 2017

Ach, als je bij Ajakkes speelt, dan heb je een neusje voor bij de bondscoach
00
Robbert 18:33 17 maart 2017

Niek Hoogma komt er wel, geduld en natuurlijk speelt hij ‘slechts’ bij Heracles en niet bij de nummer 2 die ook nog eens Europees speelt.
00
Niek 15:48 17 maart 2017

@Sjaak

Ik had IBH er graag nog bij gehad. Geweldige voetballer en een goede jongen. Dat hij denk stemt boeit me totaal niet. Doen natuurlijk heel veel “jongeren” met een Marokkaanse achtergrond. Lekker PVV gelul met rot dan maar op…

Maar goed, De Ligt in Oranje… Dan moet Hoogma ook besproken zijn, kan niet anders. Paar daagjes ouder en nog geen minuut gemist. De Ligt heeft net 3 goede wedstrijden gespeeld ongeveer.
00
Sjaak 13:57 17 maart 2017

Trouwens wat ben ik blij dat IBH weg is. Over een enge vent gesproken. Hij stemt dus DENK en komt daar nog voor uit ook. Dat is erger dan welke partij dan ook. Dan haat je Nederland. Rot dan lekker op.
00
Kuzu 19:38 16 maart 2017

Ik neuk jullie amaal de moederrr
00
rooie rakker 18:00 16 maart 2017

ey robbert waarom hebben wij dan een slecht imago dat heeft dus niets te maken voor welke partij we hebben gestemd dat is dikke onzin
00
Robbert 17:41 16 maart 2017

Als ik je dat nog moet uitleggen dan draag je de naam met eer ‘luldebehanger’
00
luldebehangerd 17:08 16 maart 2017

@robert hoezo negatief imago leg dat eens uit?
00
Sjaak 16:36 16 maart 2017

Kan ik je geen ongelijk in geven Robbert!
00
Schaap 14:52 16 maart 2017

6 maanden voorbereiden en dan nog niet scoren……… Pffffff wat een pannekoek.

Fledderus, welkom terug!
00
Robbert 12:17 16 maart 2017

alles beter dan de holle vaten en grootspraak (o.a. koran verbieden en grenzen dicht!) van Wilders. gelul wat hij niet eens kan waar maken! En toch trappen er mensen in. De beeldvorming van Almelo wordt weer ‘geweldig’

Gelukkig hebben wij Heracles, het visitekaartje van onze stad. Goed bestuur, gezond huishoudboekje en voorbeeldclub voor de eredivisie.
00
Sjaak 12:16 16 maart 2017

Robbert, om nog even in verkiezingstermen te blijven: Jij zou in dat geval de Roemer of Wilders van HAFC zijn –> Schreeuwend langs de kant staan en alleen maar kritiek geven op alles en iedereen!
00
pechtold 10:31 16 maart 2017

Nee lang leven de PvdA ….
00
Robbert 08:52 16 maart 2017

We hebben als Almeloers ons hier in de regio zelf weer mooi te kakke gezet door de PVV als grootste partij naar voren te brengen! Met deze uitslag komen we nooit van ons negatief imago af! Met dank aan de leeghoofden en nitwits!
00
Felix Hengelo 16:07 15 maart 2017

@ Hafc1903
Team CDA is ook niet slecht. Ik zou graag jullie centrale verdediger Sybrand Buma en jullie linksbuiten Pieter Omtzigt in mijn team SP hebben.
00
Hafc1903 15:42 15 maart 2017

Als we het toch over het stemmen hebben. Team CDA hier hahah. Ben het met bijna alles eens. Zeker over het afnemen van de dubbele paspoorten en het terugbrengen van de basisbeurs. Dat ze in de coalitie komen lijkt me wel zeker. Hopen dat ze de VVD kunnen verassen vandaag.
00
Freek 15:34 15 maart 2017

PVV!
00
Robbert 14:05 15 maart 2017

Mooi dat Fleddi er weer bij is, gifkikkers kunnen we altijd gebruiken en daar moet voor volgend seizoen dan maar op geselecteerd worden! Vuurvreters hebben we nodig ipv mooi weer voetballers. Ik neem aan dat onze TD inmiddels wel weet waar we dit seizoen in tekort zijn geschoten, werk aan de winkel NicoJan.

Over de verkiezingen: ga stemmen is ook mijn advies! Ik ga met Bert mee, de PvdA wordt nu verketterd voor het feit dat ze verantwoordelijkheid hebben genomen en ons land weer aardig op de been hebben gebracht. De schreeuwers zoals Roemer en Wilders hebben langs de kant gestaan en alleen maar kritiek gegeven. Als Roemer aan het roer komt wordt het spek, wat we nu op de botten hebben, langzaam opgevreten en zitten we over enkele jaren weer in de ellende!.
00
bert3 11:06 15 maart 2017

@ Foppe en @ Felix Hengelo
Ieder zijn mening: Die P kan ik mee leven, maar niet de met de S.
Ik ben een arbeidersjongen en vind dat mijn partij ten onrechte wordt afgerekend op de verantwoordelijkheid die zij hebben genomen in een moeilijke tijd (economische recessie) waarin wel bezuinigd moest worden, maar toch veel dingen zijn bereikt! De ideeën voor de toekomst zijn het beste voor de gewone man. In ieder geval gaan stemmen, anders straks niet gaan roepen aan de zijlijn. (toch een beetje voetbal haha) Lijkt wel een politiek forum
00
foppe 10:08 15 maart 2017

Mooi dat hij terug is. Heracles geef hem gewoon nog een contract voor een jaar. Mark Jan, als je echt fit ,ga dan nog 1 of 2 naar china, ga je lekker financieel binnen voetballen. ( na het jaartje Heracles )
En Felix, SP, ik dacht het niet.Potverteren wordt dat.
00
Kris 08:45 15 maart 2017

Mooi dat hij weer terug is en eerlijk gezegd had ik het niet verwacht. Het was/is een flinke blessure en voor zover ik dat weet, is het erg pittig om hiervan volledig te herstellen. Respect daarvoor. Zelf hield ik rekening met een einde van zijn carrière. Het tekent zijn karakter dat hij al zo snel weer terug is. Volgens mij moet het nu niet overhaast worden en het zou mooi zijn als hij straks weer ‘echt’ aan kan haken. Zijn vuur en felheid hebben we nodig en ook gemist in dit seizoen. Wat mij betreft verlengen we zijn contract, ik denk zelf dat hij ook al linker verdediger in het centrum moet kunnen spelen, ook al heeft hij daar nog nooit gespeeld. Hij houdt de boel scherp, is stevig in de duels, leest het spel en heeft een goede pass.
00
Felix Hengelo 02:24 15 maart 2017

Welkom terug, Mark-Jan!
Belangrijke speler, qua voetbal en vooral mentaliteit.
Fledderus, Piecke, Maas, Quansah, Weghorst, Dat soort lui heb je er altijd een paar van nodig in je elftal om wijvenvoetbal zoals tegen NEC te voorkomen.

Geheel off-topic:
Mensen, ga straks stemmen!
Dan heb je invloed!
Mijn advies: Stem SP! (maar zoek het lekker zelf uit!)
00
Alex 16:55 14 maart 2017

Man met karakter en ook volgend jaar nog goed bruikbaar binnen de selectie.
00