Heracles Almelo speelt zaterdagavond op Het Kasteel de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In het eerste duel in Almelo hielden beide ploegen elkaar in balans en werd het 2-2 in het Polman Stadion. Wat wordt het zaterdag?

Heracles kan na de ietwat gelukkige thuiszege op FC Utrecht vorige week voorzichtig weer naar boven kijken en lijkt bijna definitief veilig te zijn. Trainer John Stegeman wou na de afsluitende training van vrijdag nog weinig loslaten over de opstelling. De verwachting is dat die niet veel zal gaan wijzigen. Bruns is nog wel een vraagteken. Hij moest de training vroegtijdig verlaten met een blessure. Verder kan de oefenmeester niet beschikken over de langdurig geblesseerden Gor Agbaljan (achillespees), Vincent Vermeij en Peter van Ooijen (beiden knie). Het lijkt zaterdagavond een interessante wedstrijd te worden, want ook Sparta moet winnen gezien de stand op de ranglijst.

Tegenstander Sparta bezet momenteel plek 14 op de ranglijst met zes punten minder dan Heracles. De ploeg van trainer Alex Pastoor kan de punten goed gebruiken maar speelt erg wisselvallig dit seizoen. Zo werd er thuis gewonnen van Feyenoord (1-0), maar ging het vorige week ruim onderuit bij Vitesse met 5-0. Ze zullen dus er alles aan gelegen zijn om de zeperd van vorige week te herstellen.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
ALBW 01:26 19 maart 2017

Wederom het Arouca uit syndroom. Ondanks dat we wel willen zit er geen greintje mentaliteit in. Missen we een mentalcoach bij de club ofzo?
00
Goose 22:30 18 maart 2017

Wat een wedstrijd weer. Zal blij zijn wanneer we veilig zijn. We hebben niets te zoeken in de play-offs. Te groot voor het servet (degradatie kandidaten) en te klein voor het tafellaken (play-offs ).
00
Renaldini 22:21 18 maart 2017

Wat een prutswerk. Weer een wedstrijd naar de klote . Wat een seizoen
00
Marc 22:20 18 maart 2017

Als onze spelers vandaag met de inzet van Geert hadden gespeeld hadden we iig 20 zetels gehaald. Daar hadden ze dan lekker op kunnen gaan zitten om uit te rusten na gedane arbeid. Helaas. Arbeid zit er niet in. Leek de PVDA in verkiezingstijd.
Wat
00
Roy 22:18 18 maart 2017

Wat een belachelijke wanvertoning weer zeg, de echte wil weer niet gezien. Overigens het niet fluiten voor de overtreding op Armenteros ook redelijk cruciaal.
00
Nikos 22:18 18 maart 2017

Trieste bende, typisch Heracles dit! Einde seizoen, tot volgend jaar…..
00
Mirjam 22:13 18 maart 2017

Met welke opdracht gaan deze spelers het veld in??? Ze beginnen zo lamlendig dat is zo jammer en dan we hebben tactisch getraind ik zie hier weinig van terug op het veld jammer dat mijn cluppie steeds zo weg zakt
00
Nikos 21:36 18 maart 2017

On topic: wat een slechte kutpot weer en idem penalty

Off topic: hup PVV
00
Schaap 21:13 18 maart 2017

Mien god wat een gezapige troep
00
Gerrit 19:50 18 maart 2017

Ik schaam me niet dat ik pvv gestemd heb! En by the way dit is een Heracles site en geen politieke site dus hou je bezig met het voetbal
00
Robbert 19:49 18 maart 2017

Jammer geen Thomas Bruns in de basis maar Duarte! Ik heb nog niet de ‘oude Duarte” gezien, ik hoop vanavond
00
Thomas 13:35 18 maart 2017

@Barrie. “Flikker op”. Dat is inderdaad de taal van de Blonde Zendmast.
00
Thomas 13:32 18 maart 2017

Ik geneer me als ik lees dat de PVV in Almelo de meeste stemmen kreeg.
Hup Heracles!
00
Barrie 13:32 18 maart 2017

Flikker eens op met die politieke discussie!!!!!!!!!!!!!!!!
00
Hafc1903 13:10 18 maart 2017

Dus DENK mag wel en Wilders niet? Wat een gelul. DENK is het clubje van Erdogan aanhangers en die zijn veel gekker dan Wilders. Nou heb ik ook niks met de PVV, maar DENK is 10 x zo erg.
00
Schaap 12:50 18 maart 2017

Een blik op het verkiezingsprogramma van de PVV en je begrijpt dat het niet is geschreven om gelezen of begrepen te worden. Het is een bewust onmenselijk en economisch belachelijk plan – en daarom ook niet aangeboden aan het CPB. PVV stemmen, zeker na de voorbeelden van Brexit (VK bezuinigt 60 miljard extra voor tegenvallers) en Donald J Trump (laat maar), tja dan wil je het gewoon niet begrijpen en verdien je de puinhopen die de LPF’ers (weet je nog?) van deze wereld altijd en overal achterlaten.

Maar goed het is een voetbal forum……………
00
Robbert 12:33 18 maart 2017

Jales ik ben trots om een Almeloer te zijn omdat we een leuke stad hebben, creatieve en uitzonderlijke mensen, mooie bedrijven en bovenal een mooie voetbalclub. Je mag op alles stemmen, zelfs op de engnekken van Denk, maar Wilders!! Daar schaam ik mij voor als Almeloer en dan komen ze ook nog uit een ‘ beschaafde wijk’ als De Schelfhorst!
00
Jales 11:59 18 maart 2017

Trots op de Almeloërs.
Gelukkig hier in Almelo niet zoals in vele andere plaatsen die jokkebrokken van de VVD of die populisten van GL de grootste.
Roy en Robbert wat mij betreft de rode kaart voor jullie.
Het gaat mij vooral om Heracles maar hierover maag geen onduidelijkheid bestaan.
00
Roy 11:43 18 maart 2017

Ik ben het niet vaak met Robbert eens maar je schaamt je toch kapot wanneer je ziet PVV en DENK zo groot in Almelo. Dit doet alle vooroordelen die er zijn over Almelo staven, m.a.w. zijn het wel vooroordelen?
00
Robbert 11:27 18 maart 2017

Werken en de beuk er in gooien mannen, anders wordt het weer zo’n drama als in Nijmegen. Ook op kunstgras, dus dat hoeft geen problemen te geven.

En nog even als nabrander op de verkiezingen: Linda Hilberink die elke week een column schrijft over Almelo schreef een verhaal uit mijn hard! Lees dat eens beste mensen, genant hoe er in Almelo gestemd is. Met als uitschieters niet de wijk de Vinkenbuurt of Wonderstraat, maar De Schelfhorst!
00
Scout 07:50 18 maart 2017

Wordt lastig, Sparta verdedigt net als NEC en Roda in een 3-3-3 lijn en dat werkt als een harmonica. Hebben we het moeilijk mee. Verbeek voetbalt ook altijd zo.
00
Arthur 23:21 17 maart 2017

Ook al staan we er vrij goed voor en was de overwinning tegen Utrecht erg knap; we hebben nog een zwaar programma voor de boeg! Sparta speelt thuis goed, aanvallend voetbal. Aan de ene kant is Sparta een van de zwakkere broeders die we nog treffen, aan de andere kant gaat het een stevige wedstrijd worden. Mouwen opstropen en vol er tegenaan!
00
Eddy 21:11 17 maart 2017

Vanaf eerste fluitsignaal keer bij de les en niet pas de 2e helft. Dan moet er morgen om 22.30 uur zeker 3 punten zijn bijgeschreven. Basis voor succes is 100% inzet. Net als de 2e helft vorige week. Succes Heraclieden!
00