Heracles Almelo speelt zaterdagavond op Het Kasteel de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In het eerste duel in Almelo hielden beide ploegen elkaar in balans en werd het 2-2 in het Polman Stadion. Wat wordt het zaterdag?

Heracles kan na de ietwat gelukkige thuiszege op FC Utrecht vorige week voorzichtig weer naar boven kijken en lijkt bijna definitief veilig te zijn. Trainer John Stegeman wou na de afsluitende training van vrijdag nog weinig loslaten over de opstelling. De verwachting is dat die niet veel zal gaan wijzigen. Bruns is nog wel een vraagteken. Hij moest de training vroegtijdig verlaten met een blessure. Verder kan de oefenmeester niet beschikken over de langdurig geblesseerden Gor Agbaljan (achillespees), Vincent Vermeij en Peter van Ooijen (beiden knie). Het lijkt zaterdagavond een interessante wedstrijd te worden, want ook Sparta moet winnen gezien de stand op de ranglijst.

Tegenstander Sparta bezet momenteel plek 14 op de ranglijst met zes punten minder dan Heracles. De ploeg van trainer Alex Pastoor kan de punten goed gebruiken maar speelt erg wisselvallig dit seizoen. Zo werd er thuis gewonnen van Feyenoord (1-0), maar ging het vorige week ruim onderuit bij Vitesse met 5-0. Ze zullen dus er alles aan gelegen zijn om de zeperd van vorige week te herstellen.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 20:45 uur onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!