Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Sparta met 3-1 verloren. Een nederlaag waar weinig op af te dingen was.

De eerste helft kwam moeilijk op gang. Beide ploegen hadden er moeite mee om de bal in de ploeg te houden. Sparta bleek het eerste half uur wel het gevaarlijkst. Zij kwamen dan ook na aan half uur spelen via een ongelukkige van richting veranderde bal op voorsprong. Sanusi was de doelpuntenmaker. Hierna werd Heracles wakker en drongen zij aan op de gelijkmaker.

Deze kwam er bijna door onder andere een penalty. Armenteros (dit seizoen al goed voor 13 doelpunten) miste echter jammerlijk. Hierna volgden meer kansen. Onder andere Breukers (van de lijn gehaald door Breuer) en Pelupessy (afstandsschot gered door de keeper) zorgden bijna voor de gelijkmaker.

In de tweede helft had Heracles het ook moeilijk. Sparta leek net iets feller en Heracles had opnieuw moeite om het spel te maken. Een discutabel moment was er wel. Even leek het erop dat Armenteros alleen op de keeper af kon, maar hij leek gehaakt te worden. Een rode kaart zou een logisch vervolg zijn, maar Nijhuis liet doorspelen.

Na dit moment kreeg Sparta de overhand en liep het uit naar 2-0 en even later zelfs 3-0. Pelupessy maakte het nog even spannend door er in de laatste minuut nog 3-1 van te maken, maar helaas kwam zijn doelpunt te laat om er nog een wedstrijd van te maken. De eindstand bleef dan ook 3-1 voor Sparta.

Op 1 april moet Heracles thuis tegen Heerenveen. Het blijft spannend, want bij een overwinning lijkt er vooralsnog weinig aan de hand en ligt alles nog open. Maar dan moet er wel uit een ander vaatje getapt worden als vanavond!

Sponsoren

Reacties (72)

Reageer nu!
Pascal 11:44 21 maart 2017

Robbert heeft gelijk, ik zag dat ook
00
Robbert 10:22 21 maart 2017

Dat bedoel ik Foppe, Verbeek zij ooit eens ‘de video trainer’ over John Stegeman omdat hij onder zijn bewind de video analyses verzorgde. Hij zij dat met minachting en arrogantie, wat een natnek is die Verbeek. Bah vreselijke vent met een beperkte houdbaarheidsdatum van max. 2 jaar, dan wordt hij overal uitgekotst mede omdat mijnheer zich overal mee bemoeid. Zelfs de koffiedame wil hij uitleggen hoe ze koffie moet schenken. John kan een lange neus naar hem uitsteken, hij heeft met ons clubje Europees voetbal gehaald, is Verbeek met Heracles never nooit gelukt.
00
Foppe 04:54 21 maart 2017

Stegeman en Verbeek zijn geen vrienden. Verbeek heeft altijd een beetje minachtend gedaan over Stegeman, dus dat lachje zou heel goed kunnen. Meneertje Nijhuis is dus een laf ventje, hij durfde niet voor de camera te komen, zijn vriendje Derksen was niet in de buurt.
00
Pielle 22:07 20 maart 2017

Hopen dat we thuis tegen Heerenveen en Vitesse minimaal 4 punten kunnen pakken. Zij zullen erg aanvallend spelen tegen ons zoals Utrecht. Wij moeten toe slaan op counters en erg doeltreffend met onze kansen omgaan. We zullen zeeën ruimtes krijgen en daar moeten Kuwas en Peterson(Erg matig laatste tijd) iets mee doen. Maar zoals typisch kan 1 van die 2 wedstrijden ook zomaar met ruime cijfers zoals 0-4 verloren worden, dus het is echt niet makkelijk zij voetballen zeker veel beter dan wij. 1 ding is zeker dat we veel achteruit zijn gegaan t.o.v. vorig seizoen. Jammer voor zo mooie stadion had ik toch op meer stabiel Heracles en resultaten gegokt
00
Derrick 21:21 20 maart 2017

@ Robbert

Wat een flauwekul. Misschien moet je geen dingen willen zien die er domweg niet zijn.
00
jan 21:20 20 maart 2017

heb grote vraagtekens vooral stegeman kan het elftal niet meer motiveren rare wissels en instelling van het elftal .dit jaar zal het wel net goed gaan maar heb grote twijfels over volgend seizoen beste maar het contract maar ontbinden en voor nieuwe inpulsen zorgen maar ja het zal wel weer het zelfde liedje zijn maar eerst maar weer heerenveen van het weekend.
00
Robbert 21:12 20 maart 2017

Bij VI insite Verbeek gezien? Toen John Stegeman in beeld kwam na de beoordeling van de beelden zag ik hem een minachtende lach maken toen hij hoorde dat John daar ook wat over zou zeggen. Wat een linkmichel die Verbeek. Nog even dan wordt hij ook bij Bochum uitgekotst!
00
Goose 20:38 20 maart 2017

Wat een wedstrijd weer. Zal blij zijn wanneer we veilig zijn. We hebben niets te zoeken in de play-offs. Te groot voor het servet (degradatie kandidaten) en te klein voor het tafellaken (play-offs )
00
Eelco 18:38 20 maart 2017

Iemand een idee of van Ooijen nog in actie kan komen dit seizoen?
00
Kris 10:08 20 maart 2017

We hebben ons dus weer eens aan dezelfde steen gestoten en het went eigenlijk niet…. Volgens mij kunnen we eigenlijk een globale verdeling maken. Spelen we, vooral in uitwedstrijden, tegen clubs die op papier gelijkwaardig of minder zijn, dan laten we lamlendigheid zien. Spelen we tegen clubs die, op papier, beter zijn dan ons, dan spelen we wel met het mes tussen de tanden. Als we dat aanhouden, dan betekent dit ook dat we zeker nog wel kansen hebben om de play offs te halen (al verdienen we het eigenlijk niet, eerlijk gezegd…) aangezien we AZ, Heerenveen en Vitesse nog thuis krijgen.
Het is al vaker gezegd, door anderen en mijzelf, maar we moeten kijken of we volgend jaar kunnen investeren in leiders/ervaring, zowel op het veld, als in de kleedkamer. Betaald voetbal is denk ik meer als ‘we gaan lekker voetballen.’ Het begint met scherpte in passing, duels en doordekken om de ruimtes op elkaar af te stemmen, daarna kan je eventueel lekker gaan voetballen. Of niet, maar dan moet er gebikkeld worden.
00
Felix Hengelo 01:21 20 maart 2017

Hallo, scorebordsupporters!

[ Pas op, positief/ relativerend stukje]

Ja, wij speelden slecht. Alle clubs onder nr. 8 spelen vaker slecht dan goed. Nr. 4/ 8 ook vaak en de top 3 heeft ook vaak zaadwedstrijden. (iemand excelsior – ajax gezien?) Sparta was niet beter dan Heracles;hun 1-0 is een klutsbal, hun 2-0 valt op het moment dat de scheids met de administratie van hun rode kaart bezig moet zijn. En ondertussen missen we nog een penalty…

De schoten op doel- verhouding? 9-4 in Heraclesvoordeel.
Onze bank? eerder een ruime stoel; vergelijk eens met de bank waarmee AZ vandaag begon.

Die flow waardoor we vorige week wel van Utrecht wonnen en daarvoor van willem II uit zat er aan te komen maar gebeurde door pech niet.

En het veelgehoorde: De ene week is de inzet er wel, de andere niet! Da’s voetbal: Dat zie je bij Sparta-Fey versus Vitesse-Sparta en bij PSG -Barca versus Barca – PSG. En ook bij fokking saasveldia!

Afijn, men denkt er hier kennelijk anders over, maar denk je dat de supporters van de andere bottom-10clubs beter voetbal hebben gezien dit seizoen? Ik niet.
00
Arthur 22:53 19 maart 2017

Ik vind dat we een mooi elftal hebben, maar veel pech op dit moment: Vermeij, van Ooijen, Fledderus en Zomer zwaar geblesseerd…dat is niet niks. Met name van van Ooijen was ik behoorlijk onder de indruk. Ik vind het erg knap hoe Heracles zich dit seizoen staande houdt,…..MAAR…de wisselvalligheid heeft inderdaad met gebrek aan leiders te maken zoals door anderen al aangegeven. Met spelers als Ricky van den Bergh, Weghorst, Linssen of Piecke hadden we inderdaad spelers van wie je wist dat ze er alles aan zouden doen om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken…ook bij kansloze wedstrijden geloofden ze er in, zweepten ze de boel op en gingen ze er voor. De enigen die dat nu een beetje hebben zijn Bruns, Fledderus en Gosens, maar ook zij hebben niet het natuurlijke, dominante leiderschap van een Weghorst.
00
Remco 22:26 19 maart 2017

2 keer winnen van de 14 uitwedstrijden zegt genoeg!
00
Reactie Kinderen Pesten 18:12 19 maart 2017

Gisteren ook in Rotterdam geweest en heb mij meer aan een zich zelf waarschijnlijk supporter noemende groep jongens gezien die zich asociaal gedroegen geergerd dan aan Heracles.
Gooien met bier naar jochies en naar het Sparta publiek, meer op asociale manier bezig met het Sparta publiek dan kijken naar je eigen club en je eigen stewards inachten en respectloos behandelen.
Hersenloos volk!
Mogen dat soort figuren aub in Almelo blijven dan wordt het voor de andere echte supporters vast een stuk leuker.
00
Gerrit 16:15 19 maart 2017

We hebben inderdaad echte leiders nodig. Zowel op het veld als op de bank! We missen het hele seizoen al een type Piecke/Maas/etc. Teveel prima-donna’s, te weinig harde werkers die de mouwen opstropen. Nooit verwacht dat ik ooit terug zou verlangen maar een speler als Mark Looms. Maar wat was hij belangrijk voor ons! En ook nog eens een Almelose jongen die de verpersoonlijking van de identiteit van Heracles/Almelo was; niet lullen maar poetsen! Jammer, want voetbaltechnisch moeten de vedettes van nu het best kunnen.
00
Roberto 15:09 19 maart 2017

Na Utrecht ging het weer van “we kunnen weer omhoog kijken”. Iedere keer hetzelfde liedje… Misplaatste zelfoverschatting en op 60% de volgende wedstrijd daarna ingaan. In plaats van omhoog in de spiegel kijken!
Stegeman heeft hopelijk ook een slecht gevoel dat hij nu weer tactisch in zijn hemd is gezet door Pastoor. Ik vind het niet te begrijpen hoe het elftal qua inzet en mentaliteit zo wisselvallig is. Dat opbouwende voetbal wat JS voor ogen heeft komt er totaal niet uit. Pas als we achter komen en we gaan opportunistisch spelen gaat soms “beter”.
Ik vraag me af met welke opdrachten spelers het veld op stappen. Doen ze nu iedere keer niet wat de trainer zegt? Zo niet, dan ligt het aan de tactiek van Stegeman cs en zo ja dan willen/kunnen ze het niet. Maar in dat geval ligt er ook een taak voor de trainer; nl een andere tactiek!
Stegeman probeert zelfverzekerd over te komen ( op het betweterige af) terwijl hij in feite nauwelijks ervaring heeft. Ik denk dat zo’n jonge ploeg meer vraagt. Met Bosz en Verbeek hadden we trainers die het nodige hadden meegemaakt maar ook nieuwe ontwikkelingen niet schuwden (net als Pastoor…). Overigens spelers oogden conditioneel ook fitter dan tegenwoordig.
Echte zelfkritiek is lastig maar dan kan je wel beter worden ipv in je eigen gelijk te blijven hangen. Dat zouden ook spelers als Kuwas en Darri zich eens moeten realiseren. Karakter is ook een kwaliteit. De criticasters op Weghorst moet zich nog maar eens achter de oren krabben. Die ging wel tot het gaatje ; net als Bruns.
Rest van het seizoen in thuiswedstrijden het publiek vermaken met inzet en in uitwedstrijden maar eens leren hoe je een bus moet parkeren…
00
Luc 14:46 19 maart 2017

Heerenveen wordt nog lastig.
00
Maurice 14:33 19 maart 2017

Wat een gezeik en gezeur over aankoopbeleid.

Klasse is er genoeg, waarom een tweede helft tegen Utrecht wel.
Heeft puur te maken met wedstrijd instelling.
Tegen nummer 4 wel kunnen motiveren maar tegen lager geklasseerde clubs niet.

Plus de tegenslagen van blessures dit jaar is het gewoon een verloren jaar die na 34 speelrondes zal stoppen.
00
Eddy 14:29 19 maart 2017

Heracles Almelo (de hele club dus) heeft 2 weken de tijd tot volgende competitieduel. Voetballen kunnen ze individueel wel. Het team mist “wilskracht”.

Ik ben voorstander van deze 2 weken lang, elke werkdag, de werkdag beginnen als club ( Selectie, TS en Bestuur) de 2e helft van Feijenoord zojuist. ALLES wat feijenoord liet zien de 2e helft was wilskracht en TEAMprestatie. Volop strijd, Volop tempo, Volop afjagen. Heerenveen bijna niet meer gezien! Prachtprestatie!

Meer hoeft JS niet te doen denk ik. Nadat ze eerst de premies hebben teruggestort en naar de Voedselbank gaat. Slap zooitje voor de zoveelste keer dit seizoen. 450+ toeschouwers in de kou laten zien en duizenden aan de buis. Slap zooitje.
00
Robbert 14:25 19 maart 2017

Natuurlijk is ook Smit debet aan ons aankoop beleid en zuinigheid! Maar er hadden wel een stuk of 8 gewisseld kunnen worden! Verder heb je de pech dat de vele blessures ond nu parten speelt en op zo’ n situatie kun je niet inkopen met de mogelijkheden die wij hebben! Het had iets meer kunnen zijn dat is Smit aan te rekenen
00
Remco 13:44 19 maart 2017

Ik ben mee geweest , en vooraf had ik al het idee dat ze de wedstrijd op inzet gingen verliezen …zoals zo vaak.
Stegeman krijgt de boel niet meer op scherp.
00
foppe 13:40 19 maart 2017

Robbert ,een woeste Smit die de kleedkamer in loopt. Als ik Stegman was ,dan had ik hem er uit geschopt.Wie heeft er niet geinvesteerd, wie laat zijn trainer in de kou staan en wie laat zijn supporters in de kou staan.
00
Nikos 13:02 19 maart 2017

@Robbert

Verder ben ik het qua inhoud volledig met je eens dat dan weer wel
00
Nikos 13:00 19 maart 2017

@Robbert

En daar hebben we de meester weer! Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier en dat bepaalt iedereen heel fijn zelf.
00
Foppe 12:48 19 maart 2017

Gisteren niet gekeken en dus niets gemist. Ik kan maar één conclusie trekken. Er is verkeerde zuinigheid. Dit gaat Heracles publiek kosten.
00
Gerard. 12:32 19 maart 2017

Erg teleurstellend, spelers zijn volgens mij niet gedreven genoeg om deze wedstrijd te winnen.

Dit kan ons zomaar de play-off plek kosten en dan is het seizoen dus voorbij.

Met onze kwaliteiten hadden we deze wedstrijd moeten winnen, maar als je niet vol voor de overwinning speelt, dan kun je net zo goed thuis blijven.

Hulde aan de vele meegereisde supporters die zich ondanks de matige vertoning goed lieten horen.
00
marco 11:45 19 maart 2017

Was erbij gister.gvd een vol uitvak en dan zo voetballen.Echt dramatish.gvd wat slecht.Tegen heerenveen maar weer vol gas ertegen aan.
00
Robbert 11:30 19 maart 2017

Ja hoor we hebben verloren, de azijnzeikers komen weer uit hun holen, 44 REACTIES !!!!!!! een en al frustratie en onderbuik gevoelens.

Ja het was niet om aan te zien, mentaal volledig door het ijs gezakt, Armenteros die denkt tegen de F1- jes te spelen en een bal inschiet alsof het om een oefenpotje gaat, JE KUNT 9E WORDEN MIJNHEER ARMENTEROS GVD!!!! en dan onze doelman, hij pakte voor ons vorige week de punten, geweldig, maar gisteren staat hij weer als een drol zijn doel te verdedigen, in het 5 meter gebied wordt het hem dun in de broek als een bal er in wordt geslingerd. Hij is dan niet thuis! Nee we hebben niet verloren door Nijhuis, maar vooral door als een stelletje lapzwansen te beginnen en dan blijf je de hele wedstrijd achter de feiten aanlopen. Mentale kwestie en blijkbaar kunnen onze 3 trainers op de bank de mannen niet de drive meegeven. Ik heb de indruk dat de geest van Jan Smit zo langzamerhand aan het verdwijnen is, we zullen dat straks missen, een woeste voorzitter die de kleedkamer instormt als de spelers het mentaal laten afweten, dat zie ik Bredewoud niet doen.
00
Nikos 11:13 19 maart 2017

Nijhuis heeft gisteren 1 fout gemaakt maar hoeveel fouten heeft Heracles wel niet gemaakt?
00
Maurice 10:24 19 maart 2017

@Stef
Citaat van jou; “Zoonlief Hoogma die vandaag dramatisch speelde mocht blijven staan, terwijl Propper mocht inrukken. Oftewel klaag eens over het bestuur ipv over John.”

Hiermee suggereer jij dat het bestuur (en niet de trainer) het wisselbeleid voert tijdens een wedstrijd, dat noem ik gelul!

De wissel kan ik begrijpen aangezien Hoogma altijd die crosspass nog kan geven en tracht altijd vooruit te voetballen, als één van de weinigen van de verdedigers.

@Jan Joost
Bruns werd inderdaad gemist gisteren blijkt dus toch meer invloed te hebben op het elftal dan door menigeen gedacht. Ook door mij.

Volgens mij hebben wij geen problemen tegen 10 man te voetballen zoals recentelijk meerdere keren is gebleken, dus de fout van Bas N. was inderdaad cruciaal, alsmede de gemiste penalty.

Ik heb 5 minuten goed voetbal gezien en dat was vlak voor rust, toen Sparta compleet op eigen helft werd gedrukt. Toen had ik het vertrouwen nog, en dat was het moment dat ze hebben laten hoe goed ze eigenlijk kunnen voetballen. Maar dan wel pressie spelen op helft van tegenstander.
00
2one_1903 10:23 19 maart 2017

Het is te hopen dat Fleddie weer de oude wordt als hij terug is. Eindelijk weer iemand met mentaliteit in het team
00
BjörnB 10:09 19 maart 2017

Na de 3-0 teeveetje uit gezet en lekker wat anders gaan doen, ben godver gekke henkie niet.
00
Beau ter Ham 09:57 19 maart 2017

Tijd voor een frisse wind
00
toon 09:43 19 maart 2017

schandalige vertoning. Ik zou zeggen: Iedere supporter zijn geld terug.
iedereen heeft gefaald en iedereen moet in de spiegel kijken.
00
rooie rakker 09:04 19 maart 2017

Ik heb er ook geen verklaring voor. Ik denk dat we van tevoren hadden besproken dat we zo doorgaan als de tweede helft tegen Utrecht en als ik dan zie hoe wij aan de wedstrijd beginnen, bijna in slaap vallend. Geen duels winnen, geen mentaliteit, geen agressiviteit en dan moet het je natuurlijk niet verwonderen als je dan verliest”, zegt Gosens tegenover RTV Oost.

Hij wil het geen misplaatste arrogantie noemen: “Maar ik heb er zelf ook geen verklaring voor waarom we, vooral in uitwedstrijden, zo dramatisch beginnen en dan ook zo makkelijk doelpunten weggeven. Niets ten nadele van Sparta, maar ik vind ons gewoon de betere ploeg. Maar wij waren vandaag gewoon vele malen slechter dan Sparta en dat zegt genoe
00
E 08:58 19 maart 2017

@freek

Je hebt daar zeker een punt maar als ik moet kiezen tussen wel of geen rode kaart op dat moment, dan liever wel 🙂
00
Freek 08:49 19 maart 2017

@Eelco

Het was inderdaad 1 fout van Nijhuis, maar zie de laatste tijd wel meerdere fouten bij onze club

Dat kan soms wel… maar 9 van de 10 keer heeft de ploeg met 11 spelers het lastiger dan die met 10 spelers ( gaan verdedigen en op de counter eruit). Zoals ze nu speelden , hadden ze er, in mijn ogen, niet mee om kunnen gaan.
00
Jan Joost 08:39 19 maart 2017

En wie mistte je vandaag als kracht op met middenveld? Bruns!

Wekelijks wordt hij door een aantal nepsupporters uitgekotst, maar hij is onmisbaar op het middenveld. Hij had op z’n minst met passie en strijd voor wat werklust gezorgd.
00
Eelco 08:12 19 maart 2017

@Freek Als je mijn eerste regel leest dan geef ik ook aan waar het in eerste instantie aan ligt. Het enige wat ik er mee wil zeggen is dat een dergelijke beslissing vervolgens niet helpt. Je kunt moeilijk ontkennen dat het geen grote invloed op de wedstrijd zou hebben gehad. Iedereen kan dat bedenken.
00
Freek 08:04 19 maart 2017

@ eelco… heb je het interview gelezen of gehoord van Stegeman ofzo… je zegt precies hetzelfde namelijk als hem. Vind het altijd zo
Makkelijk om een ander de schuld te geven, terwijl Stegeman en het team eerst bij hun zelf moeten kijken. Al was hij van het veld gestuurd, dan nog met deze instelling had je weinig potten kunnen breken.., Vaak is het dan tegen 10 man lastiger voetballen. Dan moet je met een hoge bal circulatie de tegenstander kapot spelen….. dat zit er op dit moment (gisteren sowieso niet in). Op naar de volgende pot
00
Eelco 07:34 19 maart 2017

Buiten het feit dat de eerste helft het wederom ontbrak aan inzet vond ik de slechtste man van het veld toch wel de heer Nijhuis. Leuk hoor dat je het een wedstrijd wilt laten worden maar een doorgebroken speler raken is naar mijn mening nog steeds rood! Met 10 tegen elf had je toch een resultaat kunnen nerzetten. Komt ook nog eens bij dat de 2-0 vlak na dit moment viel. Maar goed Basje zal wel weer als excuus hebben dat het vanuit zijn positie slecht te zien was, ook al liep meneer er precies achter.
00
lucenskedee 06:44 19 maart 2017

te Wierik naar Groningen …………..ik snap hem wel.
00
saddam 02:39 19 maart 2017

De slogan in het reclame spotje was toch, vlammen op spangen? Heb nog niet eens een vonkje gezien die het vlammetje aankrijgt!
00
Hafc1903 01:11 19 maart 2017

Zeg gewoon alle uitwedstrijden af. Wat een kansloos gedoe allemaal. Mij niet meer gezien dit jaar. Ga liever bier drinken.
00
Thomas 00:56 19 maart 2017

Het is bijzonder pijnlijk om te zien hoe Tim Breukers door teamgenoten, als het even kan, wordt overgeslagen. Maar geef ze eens ongelijk. Het is geen kwade opzet, het is onvermogen. Dus hem kun je niets verwijten.
De vraag is wel: waarom stel je hem dan op op het middenveld??!! Dat mag je hemzelf maar ook het team en de supporters niet aandoen.
Vandaag werd zonneklaar: zonder Bruns geen creativiteit op het middenveld.
00
Arthur 00:33 19 maart 2017

De inzet deed geen recht aan 400+ meegereisde supporters… Àls je door veel bezoekende supporters wordt gesteund, vecht er dan in ieder geval voor! Echt weer bijzonder mat na een super overwinning tegen Utrecht. Oké, we hebben veel geblesseerden, dus enig excuus is er wel, maar vandaag was het wel weer erg mat en nonchalant (ook de penalty).
00
stef 00:17 19 maart 2017

@Maurice

Op de bank zit toch helemaal geen kwaliteit.

Ik zeg niet dat je dom lult, maar misschien kan je eerst nadenken 🙂
00
Maurice 00:11 19 maart 2017

@ Stef
Wie bepaald de wissels, het bestuur of de trainer?

Dus lul niet zo dom!!
00
Bennie 00:11 19 maart 2017

Is voetbal een individuele sport of een teamsport??

Er zijn een paar spelers die dat wel weten bij Heracles, vraag het maar aan kuwas of darri.
Ikzelf ben het spoor bijster, ik weet het niet meer.
00
Kinderen pesten 00:02 19 maart 2017

Vandaag in Rotterdam geweest.
Vol uitvak, Top.
Helaas ging 50% ruzie maken met de plaatselijk jeugd. Kinderen van 15 jaar.
Genant. die kinderen liggen nu nog steeds dubbel
Heb je met z’n allen dan echt geen respect voor onze club.

Trots op onze kleuren. Trots op onze stad.
00
Nikos 23:59 18 maart 2017

@Stulanowski

Zoals ik zei…..
00
stef 23:59 18 maart 2017

makkelijk om nu Stegeman te bekritiseren.
Er zaten 5 veldspelers op de bank! (waarvan 3 buitenspelers)
In de zomer is het halve elftal verkocht.
Zomer was na een paar weken weg.
Veel blessures, vermeij, Fledderus, van Ooijen.
onze man van glas is weg.

en wat is er voor terug gekomen.
Armenteros.
Duarte die jaren niet heeft gespeeld.

de selectie wordt bepaald door de directie.
Zoonlief Hoogma die vandaag dramatisch speelde mocht blijven staan, terwijl Propper mocht inrukken. Oftewel klaag eens over het bestuur ipv over John.
00
stulanowski 23:53 18 maart 2017

@nikos

Ik kijk niet naar fct, ik verbeterde Rob alleen. En waar moet ik in godsnamaan respect voor hebben? Een ploeg die jarenlang de boel bedriegt, en vervolgens met een minieme straf er mee weg komt.
00
Renaldini 23:52 18 maart 2017

Weer een wedstrijd naar de klote.
Het hele seizoen is naar de klote.
00
Aad afkoopsom 23:42 18 maart 2017

Ik ben beschikbaar.
00
Evert 23:37 18 maart 2017

Te wierik onmiddelijk die aanvoerders band afnemen. Is er met zijn hoofd niet meer bij. Stegeman? Je doet maar wat.
00
Nikos 23:17 18 maart 2017

@Rob @Stulanowski

Hou ajb op met kijken maar FCT! Voor die ploeg kun je (op dit moment) alleen maar respect hebben wat die er nog uit weten te persen met nog redelijk voetbal ook
00
Tja 23:16 18 maart 2017

En die stegeman tijdens het interview voor de wedstrijd ook nog trots zeggen dat ze niet intensief getraind hebben afgelopen week , Nou , HET WAS TE ZIEN. PRUTSERS
00
stulanowski 23:13 18 maart 2017

@rob

Koning list en bedrog*
00
Ice 23:06 18 maart 2017

Ben eigenlijk gewoon blij dat ik niet mee ben gegaan naar Rotterdam. Treurnis.
Wanneer gaat het team eens strijden vanaf de 1e minuut?
Handhaving is nu belangrijk, laten we dat idee vd nacompetitie svp loslaten. Daar hebben we met dit team niets te zoeken, helaas.
We hadden na vorig seizoen door kunnen groeien, maar het geld besloot anders. Ik snap dat, maar betreur dat tegelijkertijd.
Nog een paar puntjes en dan zijn we veilig. Kunnen we rustig volgend seizoen bekijken.
00
Rob 23:04 18 maart 2017

en het zijn weer tien punten tot de koning van het Oosten.
00
The realistic one 22:53 18 maart 2017

Stegeman, bedankt voor bewezen diensten! Volgend jaar lekker naar een nieuwe werkgever, is voor iedereen het beste. #Stexit
00
Gerard 22:52 18 maart 2017

Kan Stegeman ze nog motiveren? Zoveelste slappe begin in een uitwedstrijd. Erg frustrerend dit!
00
Chris 22:50 18 maart 2017

Lamlendig.
Was onder verbeek of bosz niet gebeurd.
Zo positief als stegeman voorig seizoen verraste, zo negatief vind ik nu zijn spelopvatting vaak.
Afwachtend ipv vol erop en aanvallen.
Terwijl we daar de spelers voor hebben.
Teveel punten (gelukkig) voor spel wat we laten zien.
00
Benny 22:50 18 maart 2017

Niet om aan te gluren. Zeer zwak geen passie en strijd. Het was nog te moeilijk om een bal over 5 meter naar elkaar te spelen. Wat een verschil met vorige week.
00
John Stegeman 22:48 18 maart 2017

Val ik alweer door de spreekwoordelijke mand.
00
Tjeerd 22:46 18 maart 2017

Stegeman, donder toch eens op met je tactische training met 2 verschillende systemen voor Sparta uit!
Wij pakken dmv van 1 ding punten;
Motivatie!!!!
Gvd zorg er voor dat die gasten eens met t mes tussen de tanden t veld in gaan!
Gezapig bende….
Waar zijn de Maasjes/ pieckenhagens/ maertens etc?!
Stegeman; jij bent de zwakste schakel, eis 3 punten van je over 2 weken!
00
Nikos 22:43 18 maart 2017

En te Wierik ajb ga vast naar Groningen. Asociaal om een shirt van die club aan te trekken als je nog bij Heracles speelt!!
00
Nikos 22:42 18 maart 2017

Triest sneu dramatisch waardeloos amateurs prutsers flut lachwekkend schaamtevol… het ging goddomme nog om een playoff plek en de 34 punten grens. En Stegeman donder ajb op met die scheve rotkop, het werkt niet meer!
00
Vak 47 22:40 18 maart 2017

Man man man. Exit voor heel veel spelers! Wie z’n hart bij Twente heeft liggen, lekker daarheen! Hier alleen maar spelersgroep willen knokken voor jet zwart wit!
00
Black&white 22:40 18 maart 2017

Tja…..
00
Kapitein 22:39 18 maart 2017

En weer door de ondergrens. Wisselvalligheid troef.
00