Heracles speelt midweeks thuis tegen Vitesse. Woensdagavond komen de Vitessenaren op bezoek in het Polman Stadion. Eerder dit seizoen won Heracles in Arnhem met 1-2 door doelpunten van Darri en Armenteros.

Na de ruime thuiszege tegen SC Heerenveen afgelopen zaterdag (4-1), kan de ploeg van trainer John Stegeman met een goed gevoel beginnen aan de krachtmeting tegen de huidige nummer 5 van de Eredivisie. Stegeman kan tegen Vitesse niet beschikken over Vincent Vermeij (knie), Lerin Duarte (hamstring) en Wout Droste (ribspier). Mark-Jan Fledderus, Gor Agbaljan en Peter van Ooijen zijn nog niet wedstrijdfit. Daarnaast is Mike te Wierik geschorst. Hij kreeg zijn vijfde gele kaart afgelopen zaterdag. Voor Heracles is het woensdagavond een mooie uitdaging om de goede thuisreeks voort te zetten en kans te behouden op de play-offs om Europees voetbal!

Tegenstander Vitesse staat zoals gezegd op de vijfde plaats. De Arnhemmers wonnen afgelopen zondag de derby van buurman NEC met 2-1 in Het Gelredome. De ploeg van trainer Henk Fraser heeft veel kwaliteit en staan niet voor niets in de bekerfinale. Met spelers als Van Wolfswinkel, Rashica en Baker kunnen ze individueel een wedstrijd beslissen. Trainer Fraser kan in Almelo geen beroep doen op Van der Werff vanwege een kniekwetsuur. De inzetbaarheid van Tighadouini is nog twijfelachtig.

De wedstrijd staat woensdagavond om 18:30 uur onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!