Morgen staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Heracles speelt dan in Deventer tegen Go Ahead Eagles.

Na een midweekse speelronde wordt er weer lekker op zaterdag gevoetbald. Afgelopen woensdag werd er met 0-1 verloren van Vitesse. Een wedstrijd waarin Heracles goed speelde en meer had verdiend. Ga Ahead Eagles moest tegen Feyenoord en dat hebben ze geweten. Zij kregen maar liefst met 8-0 klop van de Rotterdammers. Voor eigen publiek hebben zij morgen dus wat goed te maken.

Beide ploegen spelen nog ergens voor. Zo moet Go Ahead winnen om degradatie te ontlopen en moet Heracles de negende plaats, die aan het einde van het seizoen recht geeft op de play-offs voor Europees Voetbal, zien vast te houden.

Het wordt een zware dobber, dat is duidelijk. De ziekenboeg is aardig volgestroomd. Robin Pröpper (geschorst), Vincent Vermeij (knie), Gor Agbaljan (achillespees), Lerin Duarte (hamstring), Wout Droste (ribspier), Tarik Kada (knie), Peter van Ooijen en Mark-Jan Fledderus (niet wedstrijdfit) zijn er allemaal niet bij. Mike te Wierik is weer terug van een schorsing en zal op de plek spelen waar Robin Pröpper tegen Vitesse speelde.

John Stegeman op heracles.nl: “We hebben gisteren onze hersteltraining afgewerkt en het is afwachten hoe iedereen uit de training van vanmiddag komt. Op het eerste gezicht is dat allemaal redelijk en dus zal er niet veel veranderen ten opzichte van afgelopen woensdag. Ik ben zeker niet ontevreden waarop we afgelopen woensdag, met name in de tweede helft, gespeeld hebben. We hadden een stap kunnen maken, dat is niet gelukt maar we gaan gewoon door. Ik ben niet zo van de doelstellingen, we willen gewoon iedere wedstrijd winnen en je bent afhankelijk van veel factoren. We zitten bij de groep voor de play-offplaatsen dus daar moeten we ook voor gaan, maar daar ben ik nu niet mee bezig. Het enige dat telt is de wedstrijd tegen Go Ahead. Daar is natuurlijk wel iets veranderd met de komst van de nieuwe trainer Robert Maaskant. We weten waar we rekening mee moeten houden, daar moeten we klaar voor zijn. We zullen de mouwen moeten opstropen, want Go Ahead zal er vol opklappen.”

De wedstrijd begint morgen om 20:45 en staat onder leiding van scheidsrechter Van der Graaf.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!