Samuel Armenteros is sinds gisteren recordhouder van meeste doelpunten binnen een Eredivisieseizoen voor Heracles.

De aanvaller was gisteren tegen de Eagles opnieuw tweemaal trefzeker en kwam hiermee op zestien goals. Niet iedereen had dit succes verwacht. Aan het begin van deze competitie werd hij gehaald als vervanger van Paul Gladon, nadat hij een aantal maanden zonder club had gezeten.

“Dat was een beetje grappig. Van de zomer reed ik in mijn eentje naar Almelo, ging ik met ze zitten. Ik had een paar maanden niet gespeeld, was bij Qarabag geweest.Dus ik zei tegen Nico (Hoogma, algemeen directeur, red.): ik heb wel wat zekerheid nodig. Ik ben vader geworden en wie weet breek ik mijn enkel in februari. Dan sta ik op straat.” Aldus de aanvaller tegenover Fox Sports.

Het liefst wilde hij een tweejarig contract, maar dat durfde Heracles niet meteen aan. “Ik zei van laten we er in ieder geval even uitkomen hier, dus één plus één. Toen was het van ‘vooruit dan maar’. En uiteindelijk lachen zij het hardst denk ik. Daar zijn ze vast wel blij mee.”

Het contract van Armenteros loopt nu nog een jaar door, maar in de voetbalwereld betekent zoiets weinig. “Ik heb ook ambities om hogerop te spelen.” Besluit de aanvaller.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!