Thomas Bruns heeft de knoop doorgehakt. De middenvelder die 6,5 jaar bij Heracles voetbalde, speelt volgend seizoen voor Vitesse en tekent voor 4 seizoenen in Arnhem.

Thomas Bruns twijfelde lang tussen FC Utrecht en Vitesse, maar zijn gevoel kwam uit op Vitesse. “Vitesse speelt altijd tussen plek 4 en 7. Er staat een goed team, dat volgend jaar zo goed als overeind blijft en ik maak redelijke kansen op speelminuten. Ik denk ook dat ik er een betere speler kan worden”, zegt Bruns tegenover de TC Tubantia.  De 25-jarige Bruns heeft bij Heracles een mooie tijd doorgemaakt. “Ik ben bij Heracles een complete speler geworden, ik heb alles meegemaakt, daar ben ik trots op.”

Maandag worden de laatste formaliteiten afgehandeld. “Ik ga tekenen en word gepresenteerd. Ik ben benieuwd, laat me verrassen”, zegt de speler uit Wierden.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!