Everton Ramos da Silva zag afgelopen zaterdag zijn Heracles-record verbroken worden. De oud-spits van Heracles had tot zaterdag het record van vijftien doelpunten in een Eredivisieseizoen in handen, maar Samuel Armenteros ging hier met een goal (16 in totaal) overheen.

“Ik wil al het goede voor mijn vrienden, dat hij mijn club er ook nog mee helpt, is nog vetter. Ik volg Heracles altijd en dat blijf ik ook doen, er ligt een heel stuk van mijn leven daar.” Aldus de oud-spits.

Armenteros wordt er stil van. “Wat een mooie woorden van Everton. Ik heb de afgelopen paar jaar zes verschillende clubs gehad, maar ik heb nog nooit zo’n lieve, pure, echte jongen meegemaakt als hij. Van hoofd tot teen, alles is goed aan hem. Het verrast me ook niet dat hij dit zegt, hij zou een ander niets misgunnen. Hij is een echte vriend. We hebben nog steeds veel contact met elkaar via de app.” Laat de spits weten tegenover de TC Tubantia.

“Ik speel een beetje zaakwaarnemer voor hem. Begin dit seizoen probeerde ik Everton naar Heracles te halen. Lerin Duarte was terug, ik dus. Ik belde hem en zei: ‘Het hele oude team is bijna terug, waar blijf je nou?’ Daar maken we grapjes over. Ik zag gisteren nog een filmpje van Everton op YouTube. In slowmotion zie je hem dan 1,5e meter in de lucht springen en raak koppen. Hij is een heel complete aanvaller.”

Foto: Orange Pictures.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!