Heracles neemt de komende zomer afscheid van Thomas Bruns. De middenvelder liet eerder weten zijn contract niet te willen verlengen en zocht naar een nieuwe uitdaging.

Deze uitdaging heeft hij gevonden in Arnhem. Hij zal in het nieuwe seizoen uitkomen voor Vitesse, terwijl hij ook naar FC Utrecht kon. Maar zijn gevoel zei hem dat hij naar Vitesse moest gaan. Daar komt hij trainer Henk Fräser tegen, die hij nog kent van de tijd bij Jong Oranje. “Ik ken trainer Henk Fraser nog van mijn tijd bij Oranje, waar ik prettige herinneringen aan heb overgehouden. Ik heb gekozen op gevoel. Vitesse is de club die mij het meeste aanspreekt.” Zo laat hij weten op de site van Vitesse.

“Ik heb de tijd genomen om na te denken over mijn toekomst. De visie van Vitesse spreekt mij ontzettend aan. Ik denk dat ik met mijn voetbalkwaliteiten goed bij de club pas.”

HAFC.nl wenst Thomas heel veel succes in zijn verdere voetballoopbaan.

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!