Tijdens de wedstrijd Heracles – AZ zaten er een aantal scouts van Feyenoord op de tribune. Zo wordt gemeld door het AD.

Feyenoord laat de komende zomer een aantal verdedigers gaan en zijn daarom op zoek naar versterkingen. Eén van deze versterking zou zomaar uit Almelo kunnen komen. Naar verluidt heeft Feyenoord zijn ogen namelijk laten vallen op Justin Hoogma, hét talent van Heracles, die nog geen minuut miste dit seizoen.

Hoogma is een vaste waarde geworden in het basiselftal van John Stegeman en wordt ook vaak opgeroepen voor Oranje -20. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2019.

Sponsoren

Reacties (67)

Reageer nu!
Heracles Harry 17:30 22 april 2017

Arthur
20:34 18 april 2017

Qua Duarte: misschien is aanvallende spelverdeler de beste term?
00
Roberto 14:02 22 april 2017

Feyenood geïnteresseerd in Hoogma… Weer zo,n streek van een toekomstige tegenstander. Proberen om zo’n jongen uit zijn evenwicht te brengen.
Justin: de beste reactie is om de sterren van de hemel te spelen in de Kuip en ze het kampioenschap door de neus te boren. Dan ziet iedereen wat voor karakter je kunt tonen en dat is meer waard dan een plaatsje op de reservebank als er al überhaupt sprake is van een serieus verhaal.
00
PeterD 20:37 20 april 2017

@Friend of Rob Friend

Dat wat Eddy Bosnar die dat zei.
00
friend of rob friend 20:08 20 april 2017

i hate the fukking color red!
00
Arthur 19:26 20 april 2017

Nostalgie 👍🏼😂: https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_spelers_van_Heracles_Almelo

Sergio Hellings👍🏼
00
foppe 17:11 20 april 2017

Was mijn eerste wedstrijd van Heracles, en daarna is het mis gegaan. Ben blijven komen. Zou ook wel mooi zijn als er een docu komt van het seizoen 85/86.
00
Robbert 16:28 20 april 2017

In 1974 waren veel gasten hier nog vloeibaar Heracles1961! De bende van ’74 met Hans Polko, Hannes Lalopua, Arend Steunenberg, Tonny van Duiven en Warry Grobben om eens wat eerste divisie namen te noemen. Onbeduidende namen tegen het grote Ajax die een jaar daarvoor de Europacup 1 won.
00
heraclassic1961 15:19 20 april 2017

Off topic. Aanstaande zaterdag PEC-uit. Leuk als Heracles-supporter om een keer te zien hoe foeilelijk stadions ook kunnen zijn. In ieder geval veel plezier in de Zwolse BETONBAK!
00
heraclassic1961 14:11 20 april 2017

Off topic. Ik heb gisteren genoten van de FOX-documentaire “de bende van 74” , over de spelers die in 1974 Ajax versloegen in de kwart-finale van de KNVB-beker. Als 13-jarige was ik er toentertijd zelf bij. Leuk om de oude beelden weer eens terug te zien. Voor supporters die toen nog niet geboren waren een aanrader om te bekijken al was het alleen maar om het feit om een beeld te krijgen waar onze trots toen stond als club. Als je de documentaire eenmaal gezien heb dan zal je de huidige positie van onze club des te meer waarderen!!!
00
Stephano wooding 13:41 20 april 2017

Ik ben al een tijdje transfervrij maar heb mijn voetbalschoenen nog wel in de schuur liggen..
00
igor gluscevic 10:01 20 april 2017

ik wil bai joellie terukkomen iek vindt joellie topcloep
00
Kris 09:56 20 april 2017

@ Martijn23
Verdomd, dat was hem!!!! Een helft basis, maximaal, gok ik..haha
00
Sander Boschker look-a-like 08:39 20 april 2017

Bajer ken ik ook nog wel… (L)
00
Rene 08:39 20 april 2017

Jan Wuytens heeft ADO afgezegd. Hij ging liever voor een contract in het buitenland. Of hij daar terecht is gekomen, geen idee.
00
Martijn23 08:39 20 april 2017

@Kris. Zijn Tsjechische maatje was Lukas Bajer..
00
Kris 08:23 20 april 2017

@ Arthur
Calincov, ik was hem al vergeten, in tegenstelling tot de horeca hier uit de omgeving, haha. Schulmeister had toen ook een landgenoot bij zich, ik ben zijn naam al weer kwijt. Tja, zo door de jaren heen maak je natuurlijk als club ook wel eens een miskleun. Persoonlijk was ik toen erg blij met Castillion. In mijn hoofd, kon hij het echt wel eens gaan maken hier in Almelo. Viel ook wat tegen….

Wuytens een prestatiecontract is helemaal niet zo’n gekke gedachte. In de winter kon hij, op proef, bij ADO, maar dat heeft hij toen zelf afgezegd. Ik ben wel benieuwd wat de reden daarvoor was. Als hij toch nog enigszins fit is, vind ik het zeker wel een optie om achter de hand te houden voor Hoogma. Als hij echt van heel ver moet komen en net zo fit is als ikzelf, dan moeten we het niet doen… Van der Linden van AZ, ex-Eagles, zie ik zelf ook wel zitten voor die plek. Hoe dan ook, het speculeren mag wat mij betreft weer beginnen.
00
Thomas 22:21 19 april 2017

Vincent Vermeij is volgend seizoen de eerste spits van Heracles, als Armenteros er nog twee inschiet.
00
Arthur 21:52 19 april 2017

@Kris: Ik doelde inderdaad op Kangaskolkka👍🏼😄 Ik denk niet dat het ALLEEN aan JDJ lag dat Kangaskolkka faalde…nadien ook niet meer bepaald veel van gehoord😂 Ik was ook altijd wel gecharmeerd van Calincov…hahaha…die heeft er ook niet veel van gemaakt. Sommige spelers hebben alles mee, behalve hun mentale weerbaarheid/professionaliteit…

Oefffff….die periode onder JDJ…daar denk ik liever niet meer aan terug! Hij ging nooit uit van eigen kracht en stond altijd met knikkende knieeen twee verdedigende middenvelders op te stellen. Echt een zegen dat we met Stegeman (en Kolmschot) wel (een) echte ‘vol d’r op’ trainer(s) hebben.

Zouden we Jan Wuytens niet met een ‘amateurcontract’/’conditie op peil houden-dienst’ kunnen laten meetrainen? Volgens mij is hij nog steeds clubloos, toch? Baadt het niet dan schaadt het niet…
00
blondje 19:52 19 april 2017

@henk wat als armanteros zijn haar blond had zou je hem dan ook uitschelden?
uitschelden via een computer is erg laag en dat is iets wat kleuters goed kunnen schelden/pesten.
zelf niets bereikt in je leventje dusa ga je fijn een speler van de club uitschelden:triest figuur.
00
Henk 18:57 19 april 2017

Ik zie het nut er niet van in. Zonde van mijn tijd. Er is ook nog zoiets als werk.
00
Timmoty 18:52 19 april 2017

@Henk,

Bijvoorbeeld.. Heb je denk ik de ballen niet voor ofwel?
00
Henk 18:02 19 april 2017

Wat moeten we dan doen? Naar het stadion rijden en hem vertellen dat hij te dik is. En moet kappen met dat blonde haar.
00
Lerin 16:41 19 april 2017

Dankjaa maaaaan Timotieeeee. Chil weetje
00
Timmoty 16:02 19 april 2017

Klasse weer boys! Lekker achter je schermpje duarte belachelijk maken. Grote jongens!
Ik schrijf hem nog helemaal niet af, omdat ik weet wat hij kan en ik dit ook dit jaar heb mogen zien (enkele keren) Laat hem volgend seizoen een hele voorbereiding draaien, dan komt alles goed!
00
Gerard 15:34 19 april 2017

Duarte?? EXIT!!!
00
Hans 13:58 19 april 2017

In Duarte heb ik geen vertrouwen meer. Al 3 jaar helemaal niets meer. Hadden hem nooit terug moeten halen en als we dat al deden op basis van een prestatie contract. Nu zit je er met een beetje pech nog 2 jaar aan vast. Bas Sibum 2.0
00
Renr 09:25 19 april 2017

Robbert, ik ben benieuwd waar Nico Jan mee komt. Wordt erg moeilijk.
00
Justinhafc 09:19 19 april 2017

We moeten ons inderdaad richten op toppers uit de grote competities die op leeftijd komen. Die Piqué van Barcelona is misschien wel wat, al plempt hij wel altijd twitter vol met onzin. John Terry misschien, traag als een vrachtwagen maar duikt wel kamikaze head-first om ballen te blokken. Nee doe mij maar ruwe diamanten die we in Almelo verder kunnen slijpen. Al die uitgerangeerde oudjes doen ‘t m ook niet. Zomer, Piecke, Maas etc. waren natuurlijk van grote waarde, maar vergeet niet dat het bestuur ook toppers als Kai Michalke, Bas Sibum, Ellery Cairo, Matthew Amoah e.d. haalde die nauwelijks wat toevoegde maar wel wat gekost hebben. Ik laat me zoals altijd weer verrassen, en heb zoals ieder jaar weer vertrouwen in het bestuur dat er aan het einde van de rit weer een mooie selectie staat.
00
toon 09:19 19 april 2017

#robbert.
ik citeer je even “Sommige flapdrollen hier moet je alles uitleggen voor ze het begrijpen”.
dit is Arrogantie ten top, met een hoofdletter A. ik hoop dat je dat een keer wilt begrijpen.
00
Kris 09:11 19 april 2017

@ Arthur
Ik ga er vanuit dat jij verwijst naar je oogappel Kangaskolka? Haha. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het toen ook best in die jongen zag zitten, maar dan meer als stormram. In zijn periode hadden we te maken met, naar mijn mening, een van de slechtste trainers die we ooit gehad hebben, namelijk Jan de Jonge. Wel bleek die trainer, met terugwerkende kracht, een erg goed oog te hebben voor talent (Tannane en Weghorst). Daarvoor niets dan lof.
We gaan het meemaken met Duarte. Als een zogenaamde box to box speler kan hij voor ons erg waardevol zijn, maar dan moet hij het nu ook echt laten zien en er volle bak voor gaan. Is hij aan zijn eigen talent verplicht en toch ook wel aan de club die hem weer een kans gaf.
00
Tim 01:00 19 april 2017

@robber, idd maar 161 wedstrijden voor Club Brugge speelde Birger! Klein clubje is dat;-)
00
B.a. Doe 00:21 19 april 2017

Is er nog nieuws?
00
Bert3 23:37 18 april 2017

@Robbert
Die Belg Van Eindhoven gaat naar België dus die komt niet!
00
Robbert 21:22 18 april 2017

Rene ik weet wel dat het niet eenvoudig is en je zou wel in het buitenland moeten zoeken. Van Birger Meartens had ook bijna niemand gehoord toen hij bij ons kwam. We moeten in het centrum gewoon ervaring hebben en je kunt problemen verwachten als je twee jonkies zoals Hoogma en de Belg van Eindhoven daar gaat opstellen! Idem op het middenveld. Van Duarte en Van Ooijen is het maar afwachten of ze lang fit blijven, hou je alleen Pelupessy en Niemeijer over. Ook van Niemeijer kun niet verwachten dat hij zo maar even Bruns gaat vervangen. Alleen onze voorhoede is op niveau, als ze tenminste allemaal blijven en fit zijn
00
Arthur 20:34 18 april 2017

@Kris: Ben ik met je eens voor wat betreft Duarte; verwacht ik ook veel van….en je weet dat ik er nooit naast zit👍🏼😉 (Moet Duarte wel in z’n kracht komen…en dan bedoel ik loopvermogen en agressie richting doel van de tegenstander en niet in de rol van verdedigende middenvelder of spelverdeler).
00
rene 19:38 18 april 2017

Robbert, noem jij eens, een drietal dertigjarigen, die voor ons zouden kunnen spelen. Ik vind ze niet. Ja, alleen Kruiswijk
00
Bert3 19:11 18 april 2017

@Robbert

Fledderus zat vorig jaar bijna hele seizoen op de bank! En niet beginnen over routine in kleedkamer, dat is ook belangrijk, weet ik
00
Robbert 18:37 18 april 2017

Ach laat ik mij maar bij de feiten houden: 1e seizoen eredivisie Heracles handhaving met dank aan Piecke, Hoogma, Maas en Tanghe goede 30 jarigen! Dan moet je niet, zoals Go Ahead, met uitgerangeerde spelers als Duits en Fischer komen, gewoon verkeerd aankoop beleid. Onze 30-jarigen hadden top Bundesliga en Eredivisie gespeeld toen ze zich bij ons aansloten en dat is het verschil. Sommige flapdrollen hier moet je alles uitleggen voor ze het begrijpen. Vorig seizoen met o.a. Zomer en Fledderus Europees voetbal!
00
Matthijs 17:01 18 april 2017

@robbert, De manier waarop jij richting t voetbal kijkt. Wauw….
00
Hans 16:32 18 april 2017

Alsof het daar aan ligt. Robbert lult maar weer eens. Die 2 zijn nog de beste eraf. Ze degraderen door lapzwansen als Duits en Fischer. Spelers die wekelijks blunderen met hun ervaring. Maar nee volgens meneer Robbert zijn de 2 beste spelers juist de minste. Wat een gozer. Onze beste speler is ook nog maar 18. Met je ERVARING.
00
Robbert 15:06 18 april 2017

In de as van het team (doelman, CV, middenveld en spits) moet je routine hebben, winnaars en geen jonkies zoals de Belg van Fc Eindhoven. Dat heb je gewoon nodig om succesvol te zijn in de eredivisie. Zie Go Ahead, twee jonkies van buitenlandse clubs aantrekken ze aan en ze zullen degraderen.
00
Bert3 13:41 18 april 2017

@klaas
Van de Buijs gaat naar België
00
Foppe 13:20 18 april 2017

Klaas, ik niet, verdediging moet meer ervaring in, net als het middenveld . Er moeten 2 klasbakken bij
00
Klaas 12:28 18 april 2017

Hoop op het volgende team komend seizoen

Doel: Bram Castro

Verdediging: Wout Droste,Dario v/d Buijs,Justin Hoogma en Robin Gosens

Middenveld: Joey Pelupessy,Sander v/d Streek en Daniel Crowley

Aanval: Brandley Kuwas,Samuel Armenteros en Kristoffer Peterson
00
Kris 11:35 18 april 2017

@ Matthijs.
Van der Streek vind ik geen gekke gedachte. Heeft het dit jaar goed gedaan en ook in het seizoen dat Cambuur eredivisie speelde, was hij daar een van de beteren. Schiet er in ieder geval ook wel eens een bal in en dat is zeker niet verkeerd op die plek. Heeft ook een groot loopvermogen.
Zelf reken ik niet op Armenteros volgend seizoen. Met zijn statistieken, gaan er andere clubs interesse tonen en dan denk ik dat we hem ook moeten laten gaan. Vermeij moet terug komen van een fikse blessure, dus die zal er sowieso niet meteen staan. Boere van TOP Oss zou ik niet verkeerd vinden, al zit daar wel een risicootje aan omdat hij het nog niet op het hoogste niveau heeft laten zien. Heeft bij Ajax wel een goede basis gekregen, dus waarom niet?
Zelf verwacht ik volgend jaar wel het een en ander van Duarte. Hij heeft dan de hele voorbereiding meegemaakt en kan ook gewoon nog steeds heel goed voetballen. Ik heb dit eerder geschreven en toen was er, volkomen terecht, iemand die aangaf dat de kans dat het niet ging gebeuren groter was dan de kans dat hij wel aanhaakte. Ergens moet hij wel de knop om gaan zetten, want volgend seizoen moet het voor hem echt gaan gebeuren.
Fledderus moeten we, vind ik, wel een contract aanbieden. Daarnaast een/twee leiders erbij in de spelersgroep, die nog niet eens perse in de basis hoeven te spelen. Als ze onze jonkies aan de hand mee kunnen nemen en wegwijs kunnen maken in het betaalde voetbal, dan heeft dat direct al een meerwaarde. Dat is dit seizoen toch minder geweest, denk ik.
00
Robbert 10:16 18 april 2017

Laten we hopen dat ons nieuwe bestuur en de TD niet te druk zijn met het afscheidsfeestjes van Jan ipv met het aantrekken van spelers. Als Hoogma en Armenteros en mogelijk Kuwas echt vertrekken dat is er heel veel te doen en dan kun je geen moment wachten. Ook als ze blijven trouwens, want het aankoopbeleid van dit seizoen is maar heel ‘mager’ geweest tov wat we vorig seizoen bereikt hebben en wat er allemaal is vertrokken. Bij Go Ahead, niet Fischer maar Ritzmaier of Crowley en dan wel kopen en mogelijk bij Sparta lopen wel enkele goede spelers voor ons rond. Degradatie van eventueel deze clubs geeft ruimte om te kopen. Handelen heren en niet wacht tot dat de concurrenten met de betere spelers weglopen/
00
Matthijs 10:07 18 april 2017

Op twitter zingt de naam van Sander van der Streek rond van Cambuur als opvolger van Thomas Bruns. Dit meldt een verslaggeefster aldaar.
00
Rr 09:27 18 april 2017

Duarte en Darri zijn prima als invaller maar niet als basisspeler. Als Hoogma en Armenteros weggaan moeten er eredivisie waardige spelers terugkomen anders gaat het ook met vertrek van Bruns en te Wierik niet goed. Je kunt niet 4 basisspelers laten vertrekken en hopen dat hun vervangers hetzelfde kunnen brengen. Dan roep je het over jezelf af.
00
Arthur 00:51 18 april 2017

Heracles zal toch ook eens moeten investeren voor komend seizoen. Met een vertrek van te Wierik en Bruns (zeker), acht ik een vertrek van Hoogma en Armenteros toch zeer waarschijnlijk. Tel daarbij op dat we Zomer ook kwijt zijn geraakt en het feit dat de rol van Fledderus nog niet geheel duidelijk is gezien zijn herstel van een zware blessure en hogere leeftijd…

Het goede nieuws lijkt de ontwikkeling van Niemeijer. Persoonlijk heb ik wel vertrouwen in Duarte, van Ooijen, Darri en Vermeij, maar er zal na de eerdere aderlatingen van Weghorst, Bel Hassani, Gladon en Tannane toch wel weer kwaliteit naar binnen gehaald moeten worden. Ook denk ik dat we een LEIDER zullen moeten halen, aangezien het dit jaar erg inconsistent leek (met de wedstrijden tegen Arouca als tragisch dieptepunt). Waar Weghorst en Bruns nog wel eens het vuur aanwakkerden zie ik anderen dit niet zo van nature doen (Pelupessy wellicht???).

Overigens denk ik wèl dat Droste er straks gewoon weer staat op het moment dat het moet! Altijd als er spelers gaan, staan er nieuwe spelers wel weer op. Droste moet gewoon af en toe op z’n kloten krijgen😁 Het helpt om dan een gedragen leider op het veld te hebben staan. Centraal in de verdediging zullen we wel een nieuw duo krijgen waarschijnlijk en Ik hoop wel dat we dat al in het begin van de voorbereiding voor elkaar zullen hebben. Ik neem toch aan dat de scouting al een tijdje bezig is na het vertrek van Zomer.
00
timmoty 19:12 17 april 2017

Oh ja, dat is die 1ste keeper van Vitesse toch? De club waar Thomas Bruns heen gaat voor een stap hoger op..
00
Eddy 18:06 17 april 2017

Excuus ik bedoel Elroy Room….
00
timmoty 17:45 17 april 2017

@Eddy, Michel Vorm van de Spurs? hebben we het over dezelfde?
00
Eddy 17:26 17 april 2017

Justin blijft nog minimaal 1 jaar bij ons. Hij heeft komend seizoen een ervaren CV naast zich nodig. Dat heeft Te Wierik goed gezien. Dit moet echt een “aanwinst” zijn want onze verdediging heeft een impuls nodig. Coaching in zijn algemeenheid waardoor ook droste weer zal groeien als in het jaar met Ramon Zomer naast zich. Ramon’s vertrek heeft een groot gat achtergelaten wat MTW niet kon opvullen en Castro, is op gebeid van coaching, ook zwaar onvoldoende. Hiervan wordt Justin het kind van de rekening. Reken maar dat de leiding van Heracles al heel druk bezig is. Type Hoogma Sr (na HSV carriere afbouwend stapje lager). Dat is een MUST!!

Daarnaast 2-3 man op het middenveld erbij, want daar vallen echt de grootste gaten. Ik zie spelers daarvoor als van Overeem, Ahanach (groot talent) en minimaal 1 echte routinier (type Maas/Schaars) graag erbij. Het elftal zit slecht in “ervaren krachten” die klappen van de zweep kennen. Opleiden is mooi, maar er moet ook mentaliteit/ervaring en stootkracht bij. Daarnaast ook minimaal 2 aanvallers, persoonlijk, mits haalbaar, Gladon terughalen. Daarnaast een nieuwe (kwalitetis)doelman erbij. Plaats onder de lat aangaan met Castro. Na volgend jaar is Castro zeker exit. Benjamin van Leer? Een goede doelman. Persoonlijk ook erg gecharmeerd van Jurjes van PSV, al in zijn De Graafschap-tijd. Die heeft ook flink wat potentie. Vorm zal onhaalbaar zijn, maar vind ik echt een zeer goede doelman. Brouwer en Fij verhuren. Misschien NJH nog een goede coachende en uitstraling hebbende “Duitser” a la Piecke. Die mag gelijk gehaald.

Maar topic gaat over briljantje Hoogma jr. Hij zal echt doorgroeien met een ervaren kracht naast zich. Nog niet weggaan, is nog veel te vroeg voor. Eerst doorgroeien en dan goede stap maken. Tussentijds contract opengooien en verlengen tot 2020/2021, dan kunnen we na 2018 een goede duit voor hem vangen! Papa NJH zal dat toch wel goed aansturen. Verstandige mensen Hoogma 🙂

Hopelijk vo;gend jaar weer een heerlijk jaar tegemoet. We zijn nu veilig. Misschien nog een toetje, laten we het hopen want “Paupers in Porto by night” is wat mij betreft voor herhaling vatbaar.
00
Kris 10:59 16 april 2017

Is niet meer dan logisch dat hij op allerlei lijstjes staat en in de gaten wordt gehouden door grotere clubs. Hij doet het ook verbazingwekkend goed en is eigenlijk best constant. Ik denk dat het goed is dat we kijken of we zijn contract kunnen opwaarderen, zodat hij een beter salaris krijgt en wij een hogere transfersom. Voor zijn carrière lijkt het mij verstandiger dat hij nog twee jaar hier blijft. Hij is nog zo jong en krijgt hier, redelijk in de luwte, de kans om vlieguren te maken en meer ervaring op te doen. Essentieel voor een jonge verdediger. Wel hoop ik dat er volgend seizoen een ervaren rechtsbenige verdediger naast hem komt te spelen. Te Wierik en Propper hebben hun handen vol aan hun eigen spel. Een type Maertens kan hem veel leren, maar vindt maar eens zo’n speler…
00
Foppe 09:53 16 april 2017

En ik maar denk dat junkies geen geld voor internet hebben of is de snuif zo goedkoop, helemaalnietsinalmelo.
00
Scout 08:54 16 april 2017

De Hoogma’s zijn verstandige mensen dus komt er vast ook een verstandig besluit.
00
Stef 21:29 15 april 2017

Las twee weken geleden ergens, dat er ook vanuit het buitenland scouts op de tribune zaten.
Als je de hoofdprijs kan krijgen lekker laten gaan.
Van ter Wierik had ik 3 jaar geleden hoge verwachtingen. Is het ook niet geworden.
00
Rono 18:21 15 april 2017

Hij is op dit moment wel de enige achterin die er iets van bakt. We zijn voor komend seizoen echt versterking nodig achterin. Hoop dat droste zijn niveau terughaalt, wat is er gebeurd? Vorig seizoen was hij de beste. Justin nog jaartje door, contract jaar verlengen (feyenoord kan wel betalen) en 2 goede backs erbij.
00
Robbert 17:11 15 april 2017

Wat goed is komt snel. Hendrie Kruzen debuteerde toen hij 16 jaar was bij ons in de eerste divisie. Dat onder trainer Theo Laseroms, Theo de Tank werd de oud Feyenoorder genoemd!!
00
Arthur 15:20 15 april 2017

Leuk die berichten over het feit dat Hoogma zich nog verder zou moeten ontwikkelen voordat hij een stap maakt, maar je moet kansen grijpen wanneer deze zich aanbieden. Max Verstappen is op z’n 19e een topper in de formule1…Hadden ze ook over kunnen zeggen dat hij maar eerst eens ervaring moest gaan opbouwen. Ik zou het doodzonde vinden als Justin weggaat, maar ik zou het ook doodzonde vinden als hij bij ons geremd wordt in z’n ontwikkeling (bijvoorbeeld omdat wij geen Europees voetbal spelen). Hoogma is in potentie Nederlands Elftal materiaal en hij maakt bij Feyenoord juist op dit moment een goede kans op een basisplaats.
00
Robbert 11:27 15 april 2017

Er worden spelletjes gespeeld en in het bijzonder door Feyenoord! Laat Justin vooral zijn hoofd koel houden en straks in de Kuip laten zien dat hij goed kan verdedigen! En Heracles: zorg dat je de hoofdprijs krijgt, want tegen grote clubs kunnen we toch niet opbieden.
00
Arthur 10:45 15 april 2017

“Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad stelt dat de Rotterdammers geïnteresseerd zijn in Justin Hoogma van Heracles Almelo, die in het Polman Stadion nog over een contract tot 2019 beschikt.”

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/388079/Twee_spelers_willen_weg_bij_Feyenoord#ixzz4eJ1y2izu
00
Ad 10:22 15 april 2017

Gewoon nog eerst rijpen in Almelo en daarna een stap maken naar een buitenlandse club en dan echt geld verdienen. We kunnen dit talent niet houden op termijn, daarom nu een beter contract aanbieden en het hoogste salaris van de selectie geven, betaals zich dan ook weer terug in een transfersom
00
Zwolle 10:18 15 april 2017

Lekker nog een jaar bij ons laten rijpen! Niet verkopen, tegen geen enkele prijs. Nu eens bouwen aan een elftal i.p.v. alleen maar spelers opleiden
00
Hafc1903 10:17 15 april 2017

Zonder hem hebben we een achterhoede van het niveau GAE. Ik was mooi gegaan. Van het soelen met betere spelers word je zelf ook beter.
00
Jan Joost 10:04 15 april 2017

Goed bij Heracles betekent niet direct ook goed bij een stapje hogerop. Fout die flink wat spelers in het verleden hebben gemaakt. Behoorlijk zonde ook, een bel hassani die hier wekelijks 90 minuten kon schitteren en gisteren als invaller werkelijk geen bal goed geraakt heeft.

Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij, ik weet het. Maar zonde is het wel
00
toon 09:49 15 april 2017

veruit de beste speler en letterlijk goud waard.
00