Wou Weghorst maakte gisteren de 0-1 en verzorgde de assist op de 0-2 en had daarmee een groot aandeel in de zege van AZ op Heracles.

Toch kreeg de lange spits na afloop van de wedstrijd toegejuicht door het Almelose publiek. “Dat zegt denk ik wat over deze supporters en mensen. Ik kreeg een staande ovatie. Ze zongen mij zelfs toe. Dat zijn mooie momenten. Op dat moment net zo mooi als een overwinning.”

Gisteren maakte hij zijn veertiende doelpunten van het seizoen. Niet eerder scoorde hij zo vaak in een Eredivisie seizoen.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
Willem 15:05 18 april 2017

@Saggeer: Ooit van leestekens gehoord? Punten en komma’s maken je verhaal wat beter te lezen.
00
Arthur 10:36 17 april 2017

Vooral karakterspelers als Weghorst. Je kunt lullen wat je wilt; velen vinden zijn ‘maniertjes’ super irritant of zijn wat minder gecharmeerd van zijn techniek, maar hij heeft altijd wel als een leeuw gevochten voor elk (doel)punt. Qua inzet heb ik bij Heracles geen betere speler gezien…
00
Hany 08:14 16 april 2017

@saggeer, zelden zoveel onzin gelezen als dit comment. Juist omdat we goed omgaan met spelers, komen ze graag terug. Als dost, weghorst, klavan het goed doen, straalt dat positief af op onze club (door bijv hogere transferwaarde); miskleunen (na hun transfer dan) als overtoom, plet en duarte is juist niet goed.

Ik vind het mooi dat we met respect omgaan met oud spelers
00
Saggeer 02:55 16 april 2017

Ik heb de wedstrijd niet kunnen zien maar dit bericht draagt wel bij aan het Calimero gevoel in Almelo . Als ik dit lees als vaste bezoeker van de thuiswedstrijden krijg ik wel het gevoel dat er bij ons iets meer pit in mag die weghorst zou blij moeten zijn dat hij profvoetballer is dat is niet door az gebeurd maar doordat Heracles hem een kans geboden heeft op het hoogte niveau als hij dan in dat rode shirt ons drie punten ontneemt hoeven wij niet te doen dat wij van hem houden. Ja hij heeft ons geld op geleverd maar dat staat niet in verhouding tot het misschien missen van de play offs door dat winderige clubje uit Alkmaar. Ik snap best dat hij prima woont in dat winderige middenbeemster maar hij zou pas echt iets bereiken als hij met zijn middelmatig clubje eens wint van de topclubs dan kan hij namelijk tegen ons een keer een mindere wedstrijd spelen. Dan geeft hij ons respect en word er zelf ook nog beter van. Wout dit is iedereen binnen 2 weken vergeten. Over 2 jaar sta je gewoon weer aan de pomp in borne en daar is voor spelers van jouw kaliber niets mis mee.
00