Zaterdagavond staat de belangrijke uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. PEC is nog niet definitief veilig en Heracles wil de 9e plek vasthouden om de play-offs om Europees voetbal te halen!

Met nog drie wedstrijden te gaan is Heracles nog volop in de race voor een play-off ticket om Europees voetbal. Doordat vorige week de concurrenten FC Groningen en Willem II wonnen, zijn de drie punten erg welkom. Heracles speelt na PEC Zwolle nog thuis tegen ADO en uit naar Feyenoord. De verwachting is dat trainer John Stegeman met dezelfde elf start als in de verloren thuiswedstrijd tegen AZ.

PEC Zwolle is nog niet veilig in de Eredivisie om nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Ron Jans staat op de 13e plek en staat slechts 4 punten boven de nacompetitie-streep. Na de dikke nederlaag afgelopen weekend bij FC Groningen (5-1), zullen de Zwollenaren gebrand zijn om dit recht te zetten en de drie punten in Zwolle te houden. De verwachting is dat Ron Jans weinig veranderd aan zijn elftal ten opzichte van de vorige wedstrijd.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur in het MAC³PARK Stadion onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
Heracles Harry 17:16 22 april 2017

DE BAL IS ROND. Niet zo arrogant doen, met je ‘ik weet heeeeelemaaal seeeeeekuh dat [dit of dat], durrrrp!’. Kansen, dat is wat anders. Maar dat is niet enkel 0 of 100%. Daar zit nog een heel universum tussen! 🙂

FORZA HERACLES!
00
Foppe 15:47 22 april 2017

Roberto keep on dreaming. we hebben geen schijn van kans
00
Roberto 14:34 22 april 2017

@foppe: Hoezo meedoen aan het feestje?
Laat ze in zo’n wedstrijd maar eens zien dat we met de druk om kunnen gaan (en leren). Als je Feyenoord zo het kampioenschap door de neus boort dan schrijf je geschiedenis en maak je indruk. Dat laatste werkt alleen maar in je voordeel!
00
Koos 14:09 22 april 2017

Menno Koch van PSV, niet iets voor ons. Schijnt in de belangstelling te staan,van meerdere Eredivisie clubs.
00
Schaap 12:06 22 april 2017

PEC uit wordt een veldslag, hun beste kans om zich veilig te spelen, waarna Heerenveen en PSV volgen. Dus dat de heren professionals hun kippeborstjes maar nat maken, want anders wordt het weer een typische heracles-zet-hem-maar-uit-wedstrijd. Anders hang je weer van die Oster-nachbarn af (FCG v FCT), en dat moeten we niet willen met mekaar.
00
foppe 11:41 22 april 2017

Komende twee wedstrijden winnen en dan naar de kuip, mee doen met het feestje, want dat wordt het.
En dan de play-offs in. Zou mooi zijn dat Fledderus tegen Ado nog een aantal speelminuten krijgt.
00
Luc 11:22 22 april 2017

Is het niet zo dat wij zowiezo al Europees voetbalbal hebben? Ivm Twente er tussen uit valt en geen Europees mogen spelen? We wint m vanavond, gemakkelijk zal t niet worden maar ook wij kunnen en moeten de mes tussen de tanden zetten. Come-one boys voor de club en voor de stad!!
00
Arthur 11:12 22 april 2017

Zwolle stinkt!👍🏼😁
00
Henk 11:06 22 april 2017

Alsof we anders kans maken in de Kuip. Daar ga je sowieso dik verliezen.
00
Robbert 18:21 21 april 2017

Bonus voor Duarte…..de speler wat hun alleen maar geld heeft gekost…!!!??? Als wij straks in de laatste wedstrijd, als het er op aan komt of Feyenoord kampioen wordt, dat moeten beslissen en we zijn al zeker van play-off, dan verwacht ik dat wij deze wedstrijd laten lopen. Net wat Vitesse dit weekend gaan doen omdat de bekerfinale voor de deur staat.
00
EK uit D 17:25 21 april 2017

@porto monee

Omdat Heracles nog een bonus krijgt wanneer Ajax kampioen wordt. Is bedongen bij de verkoop van Duarte.

Beiden dus. Ajax kampioen en wij play-offs voor Europa league
00
Robbert 16:46 21 april 2017

Het lijkt me logisch……wij play-offs. Brengt de club meer TV geld en inkomsten uit een extra wedstrijd op. Heracles moet zaterdag en tegen ADO de punten pakken, met 43punten speel je play-offs. Als het in Rotterdam moet gebeuren dan zie ik het somber in.
00
porto monee 16:45 21 april 2017

thomas wat heeft heracles ermee te maken als ajax kampioen zou worden bedoel krijgt de club er soms een zak geld voor?
00
Thomas 16:30 21 april 2017

Ben benieuwd wat het bestuur uit financieel oogpunt belangrijker vindt: dat wij de play-offs halen, of dat Ajax kampioen wordt.
00
Vakkie Q 16:24 21 april 2017

Zwolle zit in een dip, maar wonderdokter Heracles helpt ze er boven op. Dit wordt een nederlaag. Helaas .
00
Glas half vol 13:44 21 april 2017

Kan ook in ons voordeel werken Robbert!
00
Robbert 11:01 21 april 2017

In Zwolle werden de spelers gisteren op scherp gezet. Hun voorzitter gaf op de supportersavond aan dat het om 3 finales gaat, te beginnen morgenavond! Ze hebben nog 3 punten nodig om zich te handhaven! Dit soort acties kan in ons voor en nadeel zijn. Ze zullen met het mes tussen de tanden beginnen, aan de andere kant kan dat ook zoveel spanning geven dat ze niet vooruit te branden zijn! Hoe moet Heracles zich daar tegen wapenen? In elk geval niet door als een stelletje lamzakken te beginnen, want bij winst staan we met één been in de play-offs. Ook onze belangen zijn groot, als dat maar duidelijk wordt morgen. Ik hou het daarom op een gelijkspel.
00