Zaterdagavond staat de belangrijke uitwedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. PEC is nog niet definitief veilig en Heracles wil de 9e plek vasthouden om de play-offs om Europees voetbal te halen!

Met nog drie wedstrijden te gaan is Heracles nog volop in de race voor een play-off ticket om Europees voetbal. Doordat vorige week de concurrenten FC Groningen en Willem II wonnen, zijn de drie punten erg welkom. Heracles speelt na PEC Zwolle nog thuis tegen ADO en uit naar Feyenoord. De verwachting is dat trainer John Stegeman met dezelfde elf start als in de verloren thuiswedstrijd tegen AZ.

PEC Zwolle is nog niet veilig in de Eredivisie om nacompetitie te ontlopen. De ploeg van trainer Ron Jans staat op de 13e plek en staat slechts 4 punten boven de nacompetitie-streep. Na de dikke nederlaag afgelopen weekend bij FC Groningen (5-1), zullen de Zwollenaren gebrand zijn om dit recht te zetten en de drie punten in Zwolle te houden. De verwachting is dat Ron Jans weinig veranderd aan zijn elftal ten opzichte van de vorige wedstrijd.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19:45 uur in het MAC³PARK Stadion onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!