Heracles speelt zondag alweer zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen. En wat een belangrijke! Tegen ADO kan een plek in de play-offs worden veiliggesteld.

Met niet altijd sprankelend voetbal heeft John Stegeman het toch maar weer (bijna) geflikt met zijn mannen. Tot twee wedstrijden voor het einde van de competitie wordt er nog volop meegespeeld om de prijzen en het toetje play-offs is nog vol in beeld. ADO Den Haag, dat sinds de winterstop ook in goede vorm verkeerd is de tegenstander waarvan Heracles zich van moet ontdoen. De Hagenaars pakten in de laatste vijf wedstrijden liefst 13 punten. Dat betekent dat zij al vijf wedstrijden ongeslagen zijn, dus het belooft een zware dobber te worden.

John Stegeman op heracles.nl: “Peter van Ooijen en Mark-Jan Fledderus behoren na hun blessures voor het eerst sinds lange tijd weer tot de wedstrijdselectie. Ze hebben de afgelopen tijd minuten gemaakt in het tweede, heel prettig dat ze weer aansluiten. Wij willen zondag graag winnen, maar dat zal ook voor ADO gelden. Ze zitten de laatste tijd in een flow en ze hebben zich knap veilig gespeeld. Dat is een groot compliment voor trainer Fons Groenendijk.” Aldus de trainer.

Eerder dit seizoen werd het 1-1. In Den Haag scoorde destijds nog Robin Gosens, waarna Mike Havenaar voor de 1-1 zorgde. In deze wedstrijd probeerde hij keeper Bram Castro te foppen met een Panenka penalty, maar deze ging over.

De wedstrijd zal tevens in het teken staan van Jan Smit. De markante voorzitter, die al negentien jaar bij de club als voorzitter betrokken is, zal zich na dit seizoen terugtrekken en het stokje overgeven aan Hans Bredewoud. Na de wedstrijd wordt er afscheid genomen van “onze Jan”.

De wedstrijd wordt zondag om 14:30 gespeeld en staat onder leiding van scheidsrechter Gözübüyük.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!