Samuel Armenteros kijkt uit naar de wedstrijd tegen Feyenoord. In een wedstrijd waarin Heracles de sleutel lijkt te hebben tot wie zich landskampioen van Nederland mag benoemen, er van uitgaande dat Ajax bij Willem II wint.

“Zij gaan zondag alles geven voor de landstitel en wij zullen alles geven om een plek in de play-offs veilig te stellen.” Zegt de spits tegenover Fox Sports. Hij vindt het gaaf om een kampioenswedstrijd mee te maken. “Al helemaal omdat het mijn oude club is. Ik heb er zeker een speciaal gevoel bij, want Feyenoord blijft een bijzondere club voor mij. Natuurlijk gun ik Feyenoord een kampioenschap, maar ik ben spits en ik wil doelpunten maken. Dus als het aan mij ligt, ga ik in De Kuip zeker scoren als ik kansen krijg.”

Armenteros heeft er momenteel al negentien in liggen. Twee minder dan Nicolai Jörgensen van Feyenoord.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!