John Stegeman kijkt uit naar de wedstrijd van aankomende zondag. De Heraclieden hebben wellicht de sleutel in handen of Feyenoord kampioen wordt of niet.

Heel voetballend Nederland vergeet daarbij dat Heracles ook nog gewoon om de prijzen speelt. John Stegeman tegenover Fox Sports: “We gaan er volle bak voor. We zullen zien wat er uiteindelijk uitrolt. Feyenoord-uit is altijd lastig. Ik vind het mooi: zij spelen voor de titel, wij spelen voor de play-offs.” Aldus de coach.

Heracles, dat de hete adem van het in vorm verkerende Groningen voelt heeft aan een punt genoeg, maar daar wil Stegeman niets van weten. “Het wordt nog spannend, we strijden met drie ploegen om twee plekken”, beseft Stegeman. “Het zal sowieso geen salonremise worden, kan ik je verzekeren. Wij willen gewoon elke wedstrijd winnen.”

Heracles is in vorm en liet dat gisteren in de thuiswedstrijd tegen ADO nog maar eens zien. “We waren agressief en voetbalden hartstikke goed. “Als we ons zondag al gekwalificeerd hadden voor de play-offs, dan was het helemaal los gegaan. Nu moeten we er nog hard voor werken, maar daar is niks mis mee. We gaan er deze week hard voor trainen om zondag een resultaat te halen. Als dat lukt, dan ben ik erg tevreden.”

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!