Aankomende zondag volgt de ontknoping van opnieuw een heel goed seizoen in de Eredivisie. En wat voor een ontknoping staat er op het programma!

Heracles speelt namelijk tegen Feyenoord. En de belangen zijn groot! Voor beide clubs. Wil Heracles zeker zijn van een plek in de play-offs en dit helemaal op eigen kracht doen, dan zal het minimaal een punt moeten overhouden aan het duel. Feyenoord moet (als we er even vanuit gaan dat Ajax wint bij Willem II) winnen om het kampioenschap binnen te slepen.

De wedstrijd kan historisch worden. Alle ogen binnen Nederland zijn gericht op dit duel. Lukt het Heracles om te stunten in een bomvolle Kuip? Als Excelsior de gedoodverfde titelkandidaat veel pijn (lees 3-0) kan doen, dan kan Heracles dat ook!

Heracles zal nu al sowieso gesteund worden door 750 Heraclieden. De kaartverkoop gaat keihard, dus als je mee wil, wees er dan snel bij. Want OP = OP en VOL = VOL!

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!