Het zit de Feyenoorders niet helemaal lekker dat uitgerekend ons Heracles naar Rotterdam komt voor de kampioenswedstrijd van Feyenoord.

De Rotterdammers kregen gisteren een geweldige optater (3-0 in de kampioenswedstrijd tegen Excelsior) en het zal daarom (bij winst van Ajax) van Heracles moeten winnen om het kampioenschap veilig te stellen. Heracles speelt zelf ook nog volop mee voor de play-offs en als het alles in eigen hand zal willen houden, zal het er zelf minimaal een punt uit moeten slepen.

Willem van Hanegem, clubicoon van de Rotterdammers, verwacht dat Feyenoord de wedstrijd wint, maar is er nog niet helemaal gerust op. “Ik vind Heracles een vervelend elftal om tegen te spelen. Ze kunnen aardig voetballen. Bruns is een goede speler en met Armenteros hebben ze een goede spits.”

“Het zal toch niet zo zijn dat Feyenoord 33 speeldagen bovenaan staat en dan alsnog op de 34ste speeldag geen kampioen wordt. Zoiets bestaat niet. Feyenoord mag het nu niet meer weggeven.” Aldus de oud-voetballer in het AD.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!