Heracles heeft Bart van Hintum an Dario van den Buijs aangetrokken. Dit heeft de club zojuist bekendgemaakt.

Bart van Hintum (30, links op de foto) komt transfervrij over van Gaziantepspor. Hier speelde hij net een jaar. Daarvoor speelde hij het grote deel van zijn loopbaan bij PEC Zwolle. Daarvoor  speelde hij voor FC Dordrecht en Top Oss. Hij heeft een contract getekend voor twee seizoenen.

Van den Buijs (21) komt over van FC Eindhoven. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Club Brugge en maakte de overstap naar de Brabantse club. Hier groeide hij (ondanks zijn jonge leeftijd) uit tot een steunpilaar. Hij heeft een contract getekend voor drie seizoenen met een optie voor een vierde.

“We spelen met deze twee spelers in op de toekomst.” Aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de site van Heracles. “Zowel Bart als Dario zijn uitstekende spelers voor ons en bovendien is ons uit de gesprekken gebleken dat ze ook over een goed karakter beschikken. Bart heeft reeds veel ervaring op het allerhoogste niveau. Dario is in de Jupiler League een zeer talentvolle speler gebleken. Op meerdere gebieden aanwinsten voor onze club dus.”

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!