Mark-Jan Fledderus is weer fit en kan zondag meedoen als de finalestrijd voor een plek in de play-offs los gaat. Omdat Feyenoord kampioen kan worden, spreekt hij van een “unieke belevenis”.

“Het was voor Feyenoord en ons natuurlijk fijn geweest als we allebei nog een puntje nodig hadden. Maar ja, het is wat het is. Het zal een zeer beladen wedstrijd worden. Voor een club als Heracles is het spelen van play-offs echt een hoofdprijs. Wij gaan er gewoon alles aan doen om dat puntje te pakken, andere sentimenten spelen er niet.” Aldus de routinier tegenover Metro.

“Wij zouden geen topsporters zijn als we Feyenoord gewoon zouden laten winnen, toch? Voor ons wordt dit qua druk een soort Europese wedstrijd. Heel belangrijk voor de ervaring. Als Feyenoord wint, is het mooi om te zien hoe dat in De Kuip wordt gevierd en als Feyenoord niet wint wordt het ook een gekkenhuis. Dus ik denk dat dit weleens de mooiste wedstrijd uit mijn loopbaan kan worden.”

“Het zal een hectisch weekje worden. Maar we moeten proberen om rustig te blijven. De spelers van Excelsior zeiden na die 3-0 dat er over tien jaar nog over gesproken gaat worden. Als wij niet verliezen van Feyenoord zullen ze het daar over twintig jaar nog over hebben, dat weet ik zeker.”

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!