Joey Pelupessy heeft vanaf het begin van het seizoen gezegd dat Ajax de kampioen van de Eredivisie zou gaan worden. Het ironische is dat hij daar nu met zijn team ook daadwerkelijk voor kan gaan zorgen.

“Ik heb vanaf het begin van het seizoen geroepen dat Ajax het wordt. Vorige week dacht ik dat het niet meer zou gaan gebeuren, maar nu is het weer mogelijk. Waarom ik op Ajax hoop? Het is niet echt hopen, maar ik dacht dit seizoen dat Ajax de beste ploeg van de competitie heeft. Daardoor heb ik altijd geroepen dat Ajax kampioen wordt.” Aldus de middenvelder tegenover de camera’s van Voetbal Inside.

“Er zijn geen spelers die ik ken. Met Davy Klaassen heb ik nog wel in de jeugd samengespeeld bij nationale elftallen, maar de meesten zijn al weg. Maar wij moeten sowieso een punt halen voor de play-offs, dat moet qua motivatie genoeg zijn. We spelen nog ergens voor en zo bereiden we ons ook voor”

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!