Samuel Armenteros beleeft de tot nu toe meest succesvolle seizoen uit zijn loopbaan. De spits scoorde al negentien keer in de Eredivisie en is dus in de vorm van zijn leven.

Hij heeft nog niet voor de nationale ploeg van Zweden of Cuba gespeeld en snapt dit niet. Hij kan voor Cuba uitkomen, maar houdt nog altijd de hoop voor Zweden te mogen uitkomen. “Ik vind het eigenlijk gek dat het er nog niet van is gekomen. Momenteel ben ik één van de meest scorende Zweedse spelers. Ik weet dat de bondscoach laatst is komen kijken en hoop binnenkort een kans te krijgen. Pas als duidelijk wordt dat die kans nooit komt, overweeg ik voor Cuba te kiezen”, aldus de spits tegenover De Telegraaf.

“Graziano Pellè had op zijn 27e pas zijn eerste echt goede seizoen. Daarna wist hij nog een transfer naar Southampton af te dwingen en speelde hij op het EK. Sommige spelers hebben meer tijd nodig. Als ik mezelf vergelijk met dat jaar bij Feyenoord dan ben ik nu veel verder. Met de bagage van nu zou ik me weer in de top willen bewijzen.”

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!