Anticlimax vandaag in Rotterdam. Heracles verloor kansloos de kampioenswedstrijd van Feyenoord en tot overmaat van ramp, wint Groningen van Twente. Gevolg: Heracles loopt de play-offs mis en is uit gevoetbald.

Vanaf minuut 1 was het eigenlijk meteen duidelijk dat er helemaal niets te halen viel in De Kuip. Na nog geen minuut spelen lag de bal al in het netje. Dirk Kuyt knalde de bal hard achter doelman Castro, nadat Mike te Wierik heel ongelukkig uitgleed. Als het nog niet ergen kon werd het binnen twaalf minuten ook nog 2-0 en daarmee was gelijk alle hoop op een goed resultaat vervolgen.

Met een schuin oog werd er ook naar de wedstrijd in Enschede gekeken en ook daar was de tussenstand niet in het voordeel van Heracles. Integendeel. Er werd daar een ruststand van 1-4 genoteerd op het scorebord. Dit betekende een virtuele 10e plaats en geen deelname aan de play-offs.

In de tweede helft moest alles op alles gezet worden om er nog een punt uit te slepen. Dat dit dan ten koste moet gaan van het kampioenschap van de thuisploeg, dat moet dan maar. Maar helaas was Heracles niet bij machte meer om het Feyenoord moeilijk te maken. Heracles kon niet gevaarlijk worden en liet Feyenoord zelfs nog uitlopen naar 3-0. Peter van Ooijen maakte de eindstand nog draaglijk met een prachtige goal via de paal. 3-1.

Het seizoen zit erop. Wat er de komende maanden gaat gebeuren is nog niet bekend, maar dat er het een en ander op de transfermarkt gaat gebeuren, staat wel vast. Armenteros heeft een topseizoen gedraaid, Brandley Kuwas zat al even tegen het Nederlands elftal aan, Justin Hoogma heeft de aandacht getrokken van topclubs en Bruns en Te Wierik gaan al weg naar respectievelijk  Vitesse en Groningen.

Voor nu. Genieten van de zomer en weer toewerken naar een nieuw seizoen!

 

Sponsoren

Reacties (54)

Reageer nu!
heraclassic1961 15:04 18 mei 2017

Kris
12:54 17 mei 2017 Mee eens het verhaal over PEC. Net zoals Twente een groot luchtkasteel. Ze lopen qua ontwikkeling erg achter op onze trots. Mede, zoals jij aangegeven hebt, doordat ze veel huurspelers hebben en daardoor weinig geld kunnen genereren uit transfers. Verder bouw je sportief nauwelijks iets op door een komen en gaan van huurlingen. Ik zie PEC de komende jaren dan ook structureel in de onderste regionen van de eredivisie eindigen. Verder stelt de jeugdopleiding van de Zwollenaren weinig voor. Vrijwel alle jeugdelftallen spelen op een laag niveau.
00
Kris 12:54 17 mei 2017

Ten opzichte van Zwolle, liggen wij denk ik toch wel iets voor qua ontwikkeling. We hebben geen huurlingen en voeren al jaren een gedegen beleid, waardoor we eigenlijk elk jaar weer een stapje vooruit zetten. En ook nu hebben we weer twee/drie spelers die of deze zomer of volgend zomer weer geld op gaan leveren. Dat doen we al jaren en dat maakt ons ook aantrekkelijker voor talentvolle spelers in vergelijking met Zwolle. Dat zij een eigen jeugdopleiding hebben, zegt mij helemaal niets. Daar gaat meer geld naartoe dan dat het oplevert. Die ene topper die ze dan misschien hebben, gaat op 15 jarige leeftijd naar de Top 3. Ik ben van mening dat wij dat met onze jeugdopleiding erg slim gedaan hebben met onze buren. Misschien dat we nu, gezien hun situatie, iets meer bij moeten betalen, maar dat betekent automatisch ook dat wij er meer rechten voor terug krijgen, dus zo slecht is dat niet.
En over die competitie inkrimping, daar begrijp ik eigenlijk niets van. Een paar weken geleden heeft Gert Jan Verbeek hier ook wat over gezegd in de V.I. en daar kan ik me volledig in vinden. Het kwam er op neer dat we niet in moeten krimpen, maar juist uit moeten breiden naar 20/22 clubs. Er moet meer weerstand komen en daarom gaan we minder wedstrijden spelen…..???.Meer wedstrijden spelen, betekent meer inkomsten vanuit de toeschouwers en t.v. gelden. Met een Cambuur, een Graafschap, een NAC, heb je een aantal clubs in de Jupiler die qua club op eredivisie niveau zitten. Verbeek schetste het wat genuanceerder (voor zover hij dat kan, haha), maar als je tijd over hebt, zoek het eens op. Was een mooi stuk.
00
Foppe 11:56 17 mei 2017

Hafc1903. Je hebt gelijk. Zwolle heeft 1 sponsor meer. En volgens hypercube, die ook onderzoek doen naar de nieuwe competitie opzet. Hebben we de zelfde toeschouwers potentie. Opvallend Zwolle heeft 9 gemeenten die haar sponsoren.
00
Hafc1903 09:28 17 mei 2017

Tuurlijk niet Foppe. Zwolle is in potentie een veel grotere club dan ons. Hebben veel meer supportrrs en sponsors. Almelo valt niks meee uit te halen.
00
Foppe 08:14 17 mei 2017

Derrick, onze begroting is bijna gelijk aan die van Zwolle, en ik ben er van overtuigd dat wanneer heracles succes boekt, het stadion vol zit, ook met 16.000. dat blijkt ook uit onderzoeken. Punt is dat je succes niet zo maar koopt en men dus bereid moet zijn ,een risico te willen nemen. En het hoeft niet in 1 jaar
00
Derrick 00:52 17 mei 2017

@ Foppe

Met een inkrimping van de eredivisie zou Heracles weliswaar ook zomaar eens in de problemen kunnen komen. Je kan je echter afvragen of er nog wel zoveel meer rek in zit. Handig natuurlijk dat het stadion makkelijk nog iets is uit te breiden, maar de huidige capaciteit is met ruim 12.000 niet groot en toch loopt het ook nu in goede tijden nooit vol. Structureel tussen plek 5 en 9 spelen zie ik dan ook niet gauw gebeuren. De voorsprong op Zwolle, voor zover daar sprake van is, zit ‘m vooral in de beter gevulde spaarpot. De jaarlijkse begroting is echter lager daar hebben ze wel een geheel eigen jeugdopleiding en is de publieke belangstelling een stuk groter. Heracles behoort nu eenmaal tot de clubs (ADO, Willem II, Zwolle, NEC enz.) die als alles meezit mee doen om EL-playoffs en als het vooral tegenzit zomaar tegen degradatie kan komen te spelen
00
Black&white 23:53 16 mei 2017

Wat die rooien betreft zou ik niet al teveel woorden aan vuil maken. Dat ze zo hoog zijn geëindigd hebben ze enkel en alleen aan de huurlingen te danken. Niets meer of minder. Wij moeten gewoon naar onszelf blijven kijken en kritiek en lof horen nu eenmaal erbij.
Mike heeft gewoon een ongelukkige val gemaakt waaruit kuyt het gewoon goed af maakt. Hoogma is een talent maar is nog jong. Het valt hem dan ook niet te verwijten dat hij fouten maakt. Daarom hoop ik ook dat hoogma nog enkele jaren blijft spelen bij heracles om zodoende te groeien.
Wij hebben het laten liggen in eerdere wedstrijden waarin in sommige totaal geen overtuiging en vechtlust zat. Daardoor mis je nu de punten om recht te hebben op play-off.
Maar goed, uiteindelijk op een 10e plek eindigen is ook gewoon goed voor heracles waarbij de nr 8 en 9 hetzelfde aantal punten heeft. Alleen het doelpunt saldo is beter bij de andere partijen.
Dus we mogen ook wel trots zijn met dit seizoen uiteindelijk, ondanks dat we net mis grijpen.
Volgend seizoen beter zou ik zeggen met wat goede aankopen erbij :).
Laten we nu weer vooruit kijken met zijn allen.
Met het beleid van heracles is niets mis want ze weten het altijd voor elkaar te krijgen dat we keurig in de middenmoot staan.
En dan te bedenken dat er veel spelers zijn weg gekocht. Gewoon keurig.
En we hebben een van de mooiste stadions van Nederland. Het is ons eigendom ook nog, dus dat zegt ook veel over het goede financiële beleid wat onze Jan altijd heeft gehad.
Het is voor onze nieuwe voorzitter dan ook een hap om dit te evenaren.
Ik verheug me nu alweer op het nieuwe seizoen 🙂
00
Arthur 23:22 16 mei 2017

@Foppe: Als ik de plannen voor een nieuwe competitie-opzet zie, dan MOETEN we wel blijven aanhaken/groeien😉

Ik ben erg tegen al die gekkigheid van competitiehervorming. Laten we eerlijk zijn: internationaal ben je niet succesvol door een sterke interne competitie, maar door spelers te hebben in de sterkste competitie. In de hoogtijdagen van het Nederlandse voetbal hadden we topspelers bij AC Milan (van Basten, Gullit, Rijkaard), Barcelona (Koeman, Witschge), Inter (Bergkamp, Jonk), opnieuw AC Milan (Kluivert, Davids, Bogarde, Seedorf), opnieuw Barcelona (Overmars, Kluivert, Cocu, Frank de Boer), Glasgow Rangers (Arthur Numan, Ronald de Boer), Celtic (Pierre van Hooijdonk), Bayern Munchen (Robben, van Bommel), Manchester United (van Nistelrooij, Stam), etc… De enige spelers die op dit moment wekelijks op het hoogste niveau spelen lijken Depay, Robben (in de herfst van z’n carriere) en Strootman wellicht…

Maar mijn punt is dus: Onze voetbaldivisies aanpassen voegt niet veel toe. Iedereen kijkt nu naar Belgie, maar die hebben gewoon mazzel met een héél goede lichting met spelers die op dit moment op het hoogste niveau wekelijks spelen. Het Nederland elftal wordt gewoon vernaggeld door gebrek aan mentaliteit (ben bang dat dat toch niet helemaal los staat van cultuur…spelers als Elia en Depay hebben een veel te grote bel/sterallures voor spelers die internationaal nog helemaal NIETS hebben laten zien.
00
Arthur 22:59 16 mei 2017

@Frank: Niet te veel medelijden hebben met voetballers hè?😉 Ja, spelers worden hier wel eens neergesabeld, maar ze worden ook bejubeld en bewierookt als ze het goed doen. Ik krijg op m’n werk ook wel eens onterecht shit over me heen👍🏼😁 Ik vind de teneur hier ook wel eens te negatief, maar het hoort ook wel een beetje bij de nuchtere Twentse cultuur. Ik vermoed dat de meeste voetballers vroeger als supporter van hun club ook wel eens spelers liepen af te zeiken😉
00
Foppe 20:45 16 mei 2017

Lees net een stukje over pec Zwolle. Binnen 5 jaar subtop, 16.000 zitplaatsen en een investerings fonds. Dat moet hier toch ook kunnen. Ik denk dat heracles, een stuk verder is dan Zwolle, we hebben eigen spelers en hoeven maar een kleine aanpassing te doen in het stadion, hij is gebouwd op 16.000 plaatsen. Nu nog een fonds en een goed onderbouwd plan. En structureel tussen 5 en 9 spelen.
00
heraclassic1961 14:29 16 mei 2017

Wat een anti-climax afgelopen zondag. Een paar dagen nodig gehad om bij te komen van de teleurstelling. Er had echt meer ingezeten. Allereerst kom je ongelukkig op 1-0 doordat MTW uitglijdt en Kuyt de bal kan oppikken. Bij Studio Sport wordt door Frank Snoeks bij de beelden geen enkele melding gemaakt van de uitglijder van MTW. Ik vond de berichtgeving bij SS sowieso erg eenzijdig en pro-Feijenoord.
Door de 1-0 loop je al vroeg achter de feiten aan en help je de Rotterdammers in het zadel. Jammer want ik had wel willen zien hoe de wedstrijd verlopen zou zijn als het eerste doelpunt niet gevallen zou zijn. Want eerlijk gezegd Feijenoord was nou niet bepaald goed.
De tweede treffer geef je ook zo maar weg. Wederom maakt Hoogma dit seizoen voor de zoveelste keer de fout door niet naar de bal toe te bewegen maar gewoon weer af te wachten. Ex-Feijenoorder John de Wolf trok dezelfde conclusie in een TV-praatprogramma. Justin is verdedigend een groot talent maar hij moet een keer leren om te anticiperen op situaties. Afwachten op dit niveau is dodelijk.
Het derde tegendoelpunt was weer het gevolg van een onnodige overtreding in het strafschopgebied. MTW heeft er patent op om tegenstanders vast te houden binnen het zestienmeter-gebied. Vaak kwam hij er mee weg helaas deze keer dus niet.
Kortom een onnodige nederlaag.
En dat de pony-club ons geen helpende hand toestak had ik bij voorbaat al kunnen zeggen. Als mooiste club van Twente moeten wij een keer onder ogen zien dat dat kluppie in Enschede ons als een bedreiging ziet als het gaat om de gunst van de Twentse bevolking. Zeker nu het krachtsverschil op sportief gebied minimaal is zullen ze alles in het werk stellen om ons dwars te zitten. Dat Heracles de laatste tijd zo prominent en zoals gebruikelijk positief in het nieuws stond (afscheid Jan Smit, mogelijke plaatsing play-offs en kampioenswedstrijd tegen Feijenoord) en dit afgezet tegen alleen maar negatieve berichten uit Enschede (o.a. drugshandel in supportershome vak P-enoze, degradatie Jong-Twente, ontslag Paul Bosveldt en boek Joop M. die slecht gevallen is bij de achterban) is een doorn in het oog bij Van Halst en vrienden. De opzichtige nederlaag tegen Groningen is volgens mij dan ook niet zo normaal zoals het lijkt (“blunders” Marsman en eigen doelpunt Thesker).
Vroeg of laat zal de waarheid wel boven tafel komen. Maar opnieuw blijkt maar weer dat de FC Enschede niet te vertrouwen is, maar dit wisten we de laatste jaren eigenlijk al!!
00
Eelco 21:36 15 mei 2017

Gisteren flink de balen van de glijpartij van te Wierik. Net als Bruns wekt te Wierik makkelijk irritatie op. Bruns vanwege de uitraling (hij werkt wel hard maar zo oogt het niet altijd) en te Wierik vind ik altijd nerveus overkomen. Hij krijgt geen rust in zijn spel, ook niet met de jaren. Toch hebben beide veel voor Heracles betekent en daarvoor verdienen ze ook waardering. Ze moeten flink aan de bak bij hun nieuwe clubs om zich in basis te spelen maar ik wens ze er succes bij.
00
Alex 20:18 15 mei 2017

Temidden van alle reacties over het afgelopen seizoen, wil ik onze vriend David van FC. Groningen van harte feliciteren met het behalen van de Play-offs om Europees voetbal.
In het begin vd competitie was hij nogal ontevreden over zijn ploeg en ook toen hebben we hem een hart onder de riem gestoken, dat alles goed zou komen met zijn club.
Nogmaals David proficiat kerel!
00
Tg 18:07 15 mei 2017

Steward nog een kotszakkie s.v.p. #bus 7
00
Frank 17:01 15 mei 2017

Te Wierik heeft zich altijd voor de volle 100% ingezet voor deze club! Rot om deze reacties zo te lezen hier. Ik gun hem het allerbeste. Dit was geen opzettelijke uitglijder., helaas heeft Heracles zelf net één uitglijder teveel gehad waardoor ze de play-offs net mis lopen. Toch een prima seizoen! Wees trots op dit resultaat!
00
de roepieroepvogel 16:53 15 mei 2017

@vak73 mooie josti vak 74 met al hun vriendjes? er zullen hooguit een mannetje of 50-100 van vak74 geweest zijn
00
de roepieroepvogel 14:54 15 mei 2017

@stefan leuk joh onzin vermelden waar is het bewijs dan!!
00
Stefan 12:13 15 mei 2017

Zojuist gespot in Rotterdam. Te Wierik aanwezig bij huldiging Feyenoord. Liep hand in hand met Kuijt het podium op.
00
Foppe 10:51 15 mei 2017

Na 1 minuut was de wedstrijd over. Dat we de play offs mislopen, ligt niet aan onze buren maar aan heracles zelf. NEC en Sparta uit hadden gewonnen moeten worden. Op naar het volgend seizoen en bestuur investeer nu eens, in het team. We komen mentaliteit te kort. Gisteren toch iets unieks mee gemaakt, in een knotsgekke kuip, Feyenoord heeft de titel echt verdient.
00
Thomas 10:36 15 mei 2017

Zullen we even normaal doen? Heracles wordt 10e. Heeft mooie dingen laten zien dit seizoen en is ook in dit elfde seizoen netjes overeind gebleven.
Geen play-offs? Dat kan, hè? wij hebben in verhouding een veel beter seizoen dan PSV.
00
Harm 09:08 15 mei 2017

Mooi seizoen, jammer hoe het gister afliep. Uit bij Feyenoord verliezen is geen schande, erg ongelukkig moment van te Wierik waardoor de spanning meteen weg was bij Kuit en trawanten. Daardoor eigenlijk geen kans gehad. Groningen heeft met overwinningen op PSV en Twente en hier in Almelo eigenlijk wel meer recht op de playoffs..

Maar laat dit niet de nasmaak bepalen! Een 10e plek is een ruime voldoende voor Heracles…
00
Hafc 08:40 15 mei 2017

Begrijp ik het goed dat Ajax liedjes dan wel weer kunnen? Volgens mij is iedereen toch gewoon voor Heracles?
00
bennie 08:35 15 mei 2017

Lachwekkend een enkeling hier… Het anti Twente sentiment is hier hoog maar wel even verwachten dat ze je de playoffs in helpen! (bord voor je kop) Op het moment Twente gister zou hebben gewonnen zouden de complimenten aan het adres van twente, door deze zelfde gasten ook achterege zijn gebleven! We hebben het zelf laten liggen en idd niet eens gistermiddag!
00
@vak73 07:39 15 mei 2017

Wat een onzin praat je. Er was een iemand die uitgebreid juichte, als je je er zo aan ergerde ben je er vast heen gelopen? Verder heb ik in en bij de bussen in Rotterdam alleen maar Ajax liedjes gehoord. Het dagjesvolk was weer eens aanwezig..
00
Nikos 07:00 15 mei 2017

@Robbert

Op de foto gaan in Groningen shirt terwijl je nog belangrijke wedstrijden voor je huidige club moet spelen is pas respectloos? Of als als een debiel juichen voor Vitesse in de bekerfinale terwijl je de aanvoerder van Heracles bent. Hou toch op man!
00
Stefan 23:50 14 mei 2017

Toen bekend werd dat Bruns en Te Wierik zouden vertrekken had je ze allang niet meer moeten opstellen. Bruns loopt erbij als een oud wijf en Mike wou natuurlijk dolgraag met Groningen de playoffs halen en Europa in

Waarom ze nog speeltijd geven als ze beide transfervrij vertrekken? En kom niet aan met gelul dat ze nu nog voor Heracles voetballen en alles voor de club geven. Want elk mens zou het liefst willen als die naar Groningen ging dat die nog ff Europees voetbal meepakt. Erg teleurgesteld in Te Wierik.. leek vandaag helemaal nergens op. Iets teveel toeval. En Bruns, houdoe.
00
Hafc1903 23:46 14 mei 2017

Mtw is in 4 jaar geen haar beter geworden. Als dan ook Hoogma een of day hebt blijft er niks over. Feyenoord heeft geluk gehad met ons. Zij waren ook niks namelijk. Hadden ze vandaag tegen een Utrecht gesleeld dan gingen ze er dik af. Daarom baal ik niet van het mislopen van de play offs. Als nummer 9 heb je daar niks te zoeken. Van de Buis gaat 100% beter worden dat MTW dus die missen we niet. Bruns wel vrees ik. Dat gezeur op Twente slaat nergens op. Hadden we zelf maar beter moeten voetballen. Totaal niks verdiend. Lachwekkend met de fans trouwens. In bus 11 zaten godverdomme meer Feyenoord fans dan Heracles en geen steward doet er wat aan. Bij clubs als GAE werd je de bus uitgesmeten.
00
VAk73 22:56 14 mei 2017

Lekkere “harde kern” hebben wij trouwens. vak 74 allemaal hun feyenoord vriendjes mee, shirtje en al. Staan we er weer mooi op met deze jongens. Beschamend… veel drukker met andere zaken dan heracles.
00
Arthur 22:05 14 mei 2017

Super mooi seizoen weer hoor! Mooie voetballers, aanvallend voetbal, vroegtijdig veilig gespeeld, knokken om playoffs. De enige deceptie vond ik Arouca; voor de rest prima seizoen! Ook gun Ik te Wierik en Bruns succes. Ze hebben altijd hard geknokt voor Heracles. Je zult maar Go Ahead, NEC, Willem II of Roda supporter zijn, dan heb je het aanzienlijk zwaarder…
00
Robbert 21:09 14 mei 2017

Blij dat spelers, waar je successen mee gevierd hebt en die je bejubeld hebt, die de club jaren trouw zijn gebleven en als ze vertrekken, daar blij mee zijn! Hoe bedenk je dat, wat een schandalige schop na geven! Respectloos!
00
Nikos 19:56 14 mei 2017

Ben ook blij dat te Wierik en Bruns vertrekken! En over vandaag, verliezen kan, maar niet op deze manier, laf angstig en poep in de broek in het kwadraat! Al met al nog een redelijk seizoen met een paar verschrikkelijke zaaddodende wedstrijden. Bezem erdoor en op naar volgend jaar! En Twente….ga ajb alsnog finaal kapot!
00
Rocco S 19:54 14 mei 2017

Hoezo twente heeft jullie genaaid? Je hebt het zelf niet afgedwongen. Maar beter ook trouwens. Stel je voor dat je in Europa weer Nederland voor schut zet.
00
Hendry 4 Ever 19:53 14 mei 2017

Mijn teksten waren altijd een stuk langer en pakkender.
00
Robbert 19:53 14 mei 2017

Jammer de play-offs had er ingezeten, maar dat hadden we niet zelf in de hand omdat Feyenoord kampioen moest worden en zij aan 1 punt niet genoeg hadden.

Verder kunnen we over dit seizoen niet ontevreden zijn. We staan op de plaats waar we horen! Complimenten aan spelers en technische staf. Nu goede aankopen en op naar een nieuw seizoen!
00
Rono 19:43 14 mei 2017

Dat je uit bij feyenoord verliest is ingecalculeerd, lullige 1e goal die veel te vroeg valt, is nooit een wedstrijd geweest. Twente hoef je niks van te verwachten, die hebben ons nog nooit een dienst bewezen. We missen.play offs op doelsaldo, er zijn wedstrijden waar we meer hadden kunnen en.moeten scoren. (Pec thuis tegen 9 man, heerenveen thuis, ). Ook verloren van.nec uit, enige overwinning van nec in 10 wedstrijden. Daar hebben we het laten liggen, niet vandaag. Volgend seizoen nieuwe ronde nieuwe kansen
00
Stadioncheck 19:40 14 mei 2017

Ik miste vandaag gezonde lef, en dat mis ik te vaak in het strategieplan Stegeman.
Nee, ik zeg niet dat je met meer lef ook een hogere eindstand gaat bereiken.
Maar Feyenoord was toch echt niet super vandaag, ondanks hun thuisvoordeel.
Maar we hebben 2x tegen Groningen gespeeld en 2x verloren.
Dus het lag aan ons zelf.
00
Schaap 19:29 14 mei 2017

Gelukwensen aan team en staf voor een onverwacht mooi seizoen. Genoten! Ik had gehoopt maar niet verwacht dat we de vertrekkers zo snel zouden vervangen, en komend seizoen gaan we vlammen op zeker.
Helaas leek het vanmiddag wel of heracles kampioen kon worden….. Kuwas?! Bruns!? Pelupessy?! Te Wierik?! Niemeijer mag het volgend seizoen laten zien. Fledderus (stroef) en Breukers (een enkel duur foutje) waren de enigen die in positieve zin opvielen. Zij en de Heracles supporters die Keurig over de rest vd kuip heen zongen. hulde. Over scheidsrechter Higler en die andere wedstrijd zal ik het maar niet hebben.
00
Roy 19:18 14 mei 2017

Ach jongens je kunt zeuren overeenkomst FC Twente maar we hebben zelf tweemaal tegen Groningen gespeeld……

Vorige week had de topclub PSV zijn werk moeten doen.

Uiteindelijk zijn we niet goed genoeg. Wisselvallig maar voor Heracles prima seizoen. De basis voor het aankomende is gelegd met de eerste aankopen. Afwachten wie er gaan… Gosens? Armenteros? Kuwas? Hoogma? En wie er bij komen.

Komkommer tijd komt eraan.

Tot volgend seizoen en verleng je seizoenskaart of koop er één! Wat wilt ze dahn!!!!
00
roy 18:48 14 mei 2017

Ben ik dan de enigste die wel baalt.. zo dicht bij de play offs, tsja verliezen in Rotterdam dat kan , maar dat die verdomde rooien ons naaien.. kut club en ook nog boven ons geëindigd… morgen weeer een fuck dag op het werk! Dankzij die pony club!
00
ENSCHEDE STELT NIKS VOOR 18:42 14 mei 2017

@Rob, ga je zelf aftrekken in die paardenstal van je, vieze omkoopbare aziaat!
Twente heeft vast geld gekregen voor deze onzuivere partij, honden zijn het!
00
Rob 18:31 14 mei 2017

TWENTE toch best of the east…..
00
Saggeer 18:01 14 mei 2017

Jammer dat we de play-offs niet gehaald hebben vandaag. Had vooraf er al geen lekker gevoel bij om afhankelijk te zijn van Twente. Die hebben weer bewezen geen eredivisiewaardige club te zijn. Felicitaties aan de terechte kampioen uit Rotterdam op naar volgend jaar. Hopelijk kunnen we het die vieze rode rot paarden betaald zetten.
00
Antirood 17:45 14 mei 2017

Ik ben als Heracles supporter enorm tevreden met dit seizoen. Ja, het klopt dat wij af en toe gewoon niet lekker speelden. Ik heb ook wedstrijden gezien waar we de sterren van de hemel speelden. Onze 1e doelstelling was: rechtstreekse handhaving. Dat is gelukt. Dus we mogen erg tevreden zijn vind ik!

En iedereen nog bedankt voor dit seizoen!
00
Stef 17:41 14 mei 2017

We verliezen de play offs vandaag niet. Maar tegen Sparta en NEC uit.
Gedurende het seizoen ging het steeds beter. Veel jongens hebben hun debuut gemaakt en zich ontwikkelt. Top
Ben benieuwd wat er de komende tijd weg gaat.
En natuurlijk wat er bij komt.
Positief is dat we langere contracten afsluiten. Al is dat niet altijd positief. Zie Duarte
00
Martijn32 17:22 14 mei 2017

Jammer dit. Had nooit verwacht dat grun zo makkelijk zou winnen. Daarnaast lees je hele week dat Heracles er alles aan zou doen etc. Niets van gezoen. Die blunder kan. Maar daarna helemaal geen strijd niets. En ook geen lef van stegeman al had je verloren met 10 0 maakte niets uit. Als jij de 2-1 maakt werden ze vet zenuwachtig. Geen aanstalte niets. Dat vind ik jammer. Hopelijk komen er snel nog meer vesterkingen en kunnen we de voorbereiding conpleet beginnen zodat het niet zo lang als nu duurt voordat je lekker speelt
00
Arthur 17:10 14 mei 2017

Te Wierik heeft z’n toekomstige club wel meteen in het zadel geholpen zeg… Jammer genoeg niet de eerste en enige keer dat hem dit overkomt. Door zo’n knullige fout hebben we nooit een kans gehad om In de wedstrijd te komen. We hebben ook totaaaaal niets te zoeken in Europa, dus ik ben er niet rouwig om….
00
Jeremie 17:09 14 mei 2017

Wilkie…..
Volgens mij wilden wij wel aanvallen maar lukte er totaal niets door de kwaliteit van Feyenoord. Lekker makkelijk afgeven “supporter”. Bedankt Heracles voor weer een mooi seizoen!
00
Pantani 17:03 14 mei 2017

Erg jammer, maar ik had aan het begin van het seizoen nooit verwacht dat wij tot de laatste wedstrijd mee zouden doen om de playoffs. En daarom heb ik toch een positief gevoel over dit seizoen en moet ik de spelers en staf een groot compliment maken.
00
Renaldini 17:02 14 mei 2017

Op naar het nieuwe seizoen. Niet meer achterom kijken. Gebeurd is gebeurd.
Straks laten zien wat Heracles is.
00
Evert 16:58 14 mei 2017

Te Wierik mooi afscheid. Blij dat je weg gaat.
00
Wilkie 16:39 14 mei 2017

Blij dat die Angsthaas van een Stegeman heeft verloren. Tikkie terug Jaap spel. Je hebt niets te verliezen en dan blijf je zo spelen. Angstkip. Die man verdient ook geen play offs.
00
Polliesr 16:23 14 mei 2017

Schandalig slecht Heracles
00
PeterD 15:50 14 mei 2017

Blij dat Te Wierik weg gaat.
Overal te laat, altijd verkeerde keuzes, kip zonder kop. Gewoon K.U.T dag.
ANTI Twente
00
PeterD 15:49 14 mei 2017

Blij dat Te Wierik weg gaat. Overal te laat, altijd verkeerde keuzes, kip zonder kop. Gewoon K.U.T dag.
ANTI Twente
00