Het kan maar zo zijn dat Mark-Jan Fledderus gisteren zijn laatste wedstrijd in het betaalde voetba heeft gespeeld.

De back maakte gisteren na lang blessureleed (negen maanden) aan zijn knie eindelijk zijn rentree als basisspeler. Zijn contract loopt af en aangezien hij zijn leeftijd ook niet mee heeft zitten, is het niet geheel vanzelfsprekend dat hij een nieuw contract aangeboden krijgt. Daar wordt binnenkort over gesproken.

Ik weet nog niet wat ik ga doen. Het zou zomaar mijn laatste wedstrijd geweest kunnen zijn. Daar gaan we maar eens over nadenken de komende weken. Het is van meerdere dingen afhankelijk,” aldus de verdediger tegen TV Oost.

“Ik wil wel hier graag blijven eigenlijk. In welke rol, daar zijn we nog over aan het praten.”

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!
Kris 18:20 16 mei 2017

Ik hoop dat hij blijft, in eerste instantie als voetballer. Hij kan als verdedigende middenvelder en linker middenvelder spelen, evenals linksback en linker verdediger. Misschien niet voor de basis, maar wel als back up. Daarnaast is hij ook een goede voor de groep en in ‘de kleedkamer’ denk ik. Brengt gif in je team en houdt de boel scherp. Soort mentor achtige rol. Daarnaast kan hij dan mooi als rechterhand van Hoogma sr meelopen om zo die kanten van het voetbal te ontdekken. Als hij dan uitgevoetbals is, kan hij zo verder in een dergelijke rol.
00
foppe 10:19 16 mei 2017

Fledderus kan volgens mij prima uit de voeten als verdedigende middenvelder. Als stand in voor Pelupessy.
Ik zou proberen om van de Werff te halen van Vitesse als RC.
Dan nog minimaal 2 goede middenvelders er bij.
00
Lummels 07:33 16 mei 2017

Of op middenveld fledderus gosens(als die nog voor heracles voetbald) dan heb je nog vincent vermeij die terug komt van een blessuere kun je hem spits en armenteros ik denk qua kracht en fysiek is dit wel een ideale midmid en vermeij omdat k kan winnen en armenteros omdat die wel soms met gemak zijn speler passeerd pelupessy blijft omdat hij ookal zit teklagen voor een stapje hogerop? Of haal bart van der streek ook haalbaar van cambuur of (joey suk) lang en stevig op het middenveld haalbaar omdat ze zijn gedegadeert
00
Martijn23 22:33 15 mei 2017

Er is wel eens kritiek op de aantallen uitsupportera bij ons, maar we staan keurig 7e met gemiddeld 311 uitsupporters! Gewoon prima aantallen, waarvoor hulde!
00
Rono 21:42 15 mei 2017

We zullen armenteros wel kwijtraken, utrecht is optie nu haller naar frankfurt gaat, zou jammer zijn, heeft het perfect gedaan
00
Arthur 21:41 15 mei 2017

Hij is wel een echte aanvoerder die het team scherp houdt en hij kan op meerdere plekken uit de voeten (Linksback, linker centrale middenvelder, verdedigende middenvelder). Kan prima de strijd aan met Duarte of stand-in voor Pelupessy/van Hintum. Enige nadeel vind ik: als je 0-1 achter komt, dan loopt hij soms gefrustreerd rond en werkt zijn winnaarsmentaliteit soms averechts. Hij is wel een echte Heraclied, hoewel dat ook geldt voor Everton of Quansah.
00
Robbert 18:46 15 mei 2017

Ons clubje is geen liefdadigheidsinstelling. MJF is mentaal een uitstekende speler, maar zoals gezegd, als Gosens blijft en mede door de komst van Van Hintum, heb je linksbacks genoeg. Op het middenveld zie ik hem niet meer acteren. Verder denk ik dat er geen eredivisieclubs op hem zitten te wachten, mede omdat hij uit een lange vervelende blessure komt en het risico op herhaling groot kan zijn, mede ook gezien zijn leeftijd. Alle respect en waardering voor de voetballer MarkJan. We weten niet wat hij, naast het voetballen, nog meer voor kwaliteiten heeft. In de commercie, marketing, als scout, als ass. van de TD NicoJan? Hij lijkt mij geen domme kerel, dus ik zou zeggen testen deze man en mogelijk kun ze hem een mooie job aanbieden.

Off tipic: ik heb nog een tip voor ons clubje: Haal Stein Spierings (21 jaar) bij Sparta weg. Een pareltje volgens mij, ook nog betaalbaar voor ons denk ik. Grote sterke middenvelder, goed voor 6 assists in 22 wedstrijden, zou vervanger voor Thomas kunnen worden
00
ALBW 18:26 15 mei 2017

De inzet van Fledderus blijft onmiskenbaar. Ook gister weer geeft hij alles wat hij heeft.
Zonder blessures zie ik hem nog graag een jaartje bij ons meedoen maar een functie voor MarkJan binnen de club zie ik ook wel zitten. Hij heeft de juiste spirit om heracles te vertegenwoordigen.
00
Stadioncheck 13:47 15 mei 2017

Aan alles komt een einde Fledderus is met alle respect geen Dirk Kuijt die er nog een paar in mandje deponeert.
Dan is de hamvraag vertrekt Robin Gosens?
Dan heb je in elk geval al een back up als Gosens vertrekt, Gosens is gewoon beter dan MJF.
Het hangt van factoren af, en misschien heeft Heracles al wat anders voor hem in een andere rol.
Hij lijkt me wel een motivator voor een team , wie weet Alflen vertrekt naar NEC.
Of een mooi JL club wil hem graag.
Maar zolang Gosens LB speelt bij Heracles is dat de numero UNO.
Geen schande , op de inzet van MJF valt niets op aan te merken.
Als Sammie dezelfde inzet had gehad als MJF,
dan was hij welgeslaagd bij NLse topclub.
00
hdj 13:37 15 mei 2017

Zo.n vuurvreter met zo n inzet zeker nog een jaar houden als pinchhitter en dan bij de klup houden .
00
Foppe 12:13 15 mei 2017

Hij mag van mij blijven. Als voetballer, nog eentje met gif in zijn spel . Maar wat Smurf schrijft, daar ligt zeker nog een kans.
00
Gait. 11:58 15 mei 2017

Van mij mag hij blijven.
Prima kerel.
00
Tim 10:52 15 mei 2017

Lekker toevoegen aan de technische staf bij kolmschot en reekers!

Grote topper die Fledderus! Zou hem zelf nog een jaartje aanhouden. Vond hem gisteren lekker fel spelen!
00
Smurf 09:47 15 mei 2017

Laat maar blijven, misschien een goeie toevoeging voor het interne commerciële team. Hij komt uit de regio Hardenberg (meen ik) daar leeft Heracles totaal niet, misschien dat hij daar wat aan kan gaan veranderen.
Tussen Zwolle-groningen-almelo zitten geen andere grote clubs, denk dat we daar nog veel supporters en sponsoren weg kunnen halen.
00