Het seizoen zit erop, Heracles is uit gevoetbald en kan genieten van een welverdiende vakantie. Op 2 juli komen de spelers weer bij elkaar voor de voorbereiding van het seizoen 2017-2018.

Her en der hoor je geruchten over eventuele versterkingen. Zo is de naam van Jamiro Monteiro (Cambuur) gevallen als de opvolger van Thomas Bruns, staat Robin Gosens in de belangstelling van Atalanta en zou Justin Hoogma zich in de kijker hebben gespeeld bij Feyenoord. Bart van Hintum en Dario van der Buijs kwamen al over van respectievelijk Gaziantepspor en FC Eindhoven.

Daarnaast is het nog niet zeker of Armenteros blijft. Zijn geweldige seizoen en scoringsdrift (19 goals) zal  niet onopgemerkt gebleven zijn bij de andere clubs. Is Tom Boere dan wellicht een optie? De spits scoorde maar liefst 33 keer voor FC Oss en wil graag een stap hogerop. Of is Piotr Parzyszek wellicht een goede kandidaat? De spits heeft al 25 keer doel getroffen voor De Graafschap in de Jupiler League.

Dit topic zal vast blijven staan op de homepage en je bent vrij om hier de komende weken over eventuele gewenste versterkingen te discussiëren. Hou het wel netjes.

Sponsoren

Reacties (98)

Reageer nu!
Arthur 19:32 27 juni 2017

@Polly: dan zie ik liever van Ooijen; die heeft meer toekomst…
31
Derrick 15:13 27 juni 2017

@ Polly

Het zou met niet verbazen dat Immers liever kiest voor een nieuw avontuur bij ADO.
42
Polly 14:47 27 juni 2017

Lex Immers is gratis op te halen. Prima vervanger voor Bruns. Kan nog wel 2 seizoenen mee.
42
Derrick 18:52 25 juni 2017

@ Bert3

Ik zou het ook wel weten, maar iemand die doorgaans basisspeler was bij Vitesse het afgelopen seizoen wacht nog wel even voordat die naar Heracles verkast.
40
Klaas 14:09 25 juni 2017

4 aankopen waarvan er 2 echt aanwinsten zijn. Dario van den Buijs echt een topper in wording. En Bart van Himtum gewoon goede linksback met veel ervaring. Dries Wuytens is twijfelgeval maar hij zou kunnen verrassen net als Reuven Niemeijer deed. En Harm Zeinstra weet ik niet wat ik van moet denken
52
Bert3 12:30 25 juni 2017

Wil hier toch nog een naam laten vallen die niet eerder is genoemd. Ik ben erg gecharmeerd van Kevin Leerdam van Vitesse. Wilde zelf zijn contract niet verlengen en is dus transferlijst. Gewoon een goede voetballer. Bovendien multi-inzetbaar. Zowel back, centrale verdediger als middenvelder. Ik zou het wel weten.
311
Arthur 11:16 24 juni 2017

@Roy: Voor de positie van Bruns zou ik actief zoeken, in plaats van ‘kijken wat er op m’n pad komt’. De as van je veld is de ruggengraat van je elftal. Ik zou het wel zien zitten om van Ooijen en Falkenburg te zien concurreren voor de nummer 10 positie (al zou ik liever een getalenteerde, jongere speler zien komen als ‘handelswaar’😄). Tegelijkertijd heb ik ook geen reden om te twijfelen aan de technische staf; elk jaar komt het goed.
100
Roy 19:34 23 juni 2017
Alex 19:01 23 juni 2017

@ Arthur. Ben het helemaal eens met deze visie.
50
Arthur 17:26 23 juni 2017

@Geert: Ik heb nergens gezegd dat er met geld gegooid moet worden😁 Als je mijn reacties her en der leest dan benadruk ik juist dat ik het knap vind hoe Heracles met beperkte middelen een uitstekend elftal weet meer te zetten (of op te leiden), mijn punt was:

Als je al een jaar weet dat Bruns weg gaat, dan verbaast het mij dat we nog geen opvolger hebben, OOK als deze geld zou moeten kosten.
81
Geert 11:09 23 juni 2017

Arthur, de laatste investering was Peterson. Ook voor Bel Hassani hebben we naar mijn herinnering geld betaald. Van de Buijs was niet transfervrij enz. enz.

Ik begrijp niet echt waarom iedereen nu in één keer verlangt dat er met geld gegooid wordt. De basiself ziet er voor alsnog echt niet verkeerd uit:

Castro

Droste/Breukers – Wuytens/Pröpper – Van de Buijs – Van Hintum

Pelupessy – Niemeyer/Van Ooijen – Duarte

Kuwas/Navratil – Armenteros/Vermeij – Darri/Peterson

Als je dit team al hebt staan, zou ik ook even rustig afwachten wat er los komt uit de eerste ronde doorselecteren bij grotere clubs. En er komt echt nog wel kwaliteit bij, dat weet ik zeker.
151
Henk N 10:29 23 juni 2017

Wat dachten jullie van Jefferson Obede prima centrale middenvelder.
81
Arthur 20:16 22 juni 2017

Toch blijf ik het verbazingwekkend vinden dat Bruns in Mei 2015 zijn contract verlengde tot 2017 en we dus in 2016 al wisten dat hij waarschijnlijk gebruik zou gaan maken van zijn transfervrije status…

Al die tijd hebben we veel miljoenen binnen geharkt met de verkoop van Linssen, Tannane, Weghorst, Gladon, Bel Hassani en Gosens. Natuurlijk gaat een (groot) deel van die opbrengsten naar het dichten van gaten in het budget en/of het aflossen van de lening voor de ‘vernieuwbouw’, maar ik neem óók aan dat we uberhaupt ruimte in ons jaarlijks budget hebben voor transfers!….

Ik snap dus niet zo goed dat we niets in staat zijn geweest om òf te verlengen met Bruns, òf in staat zijn geweest om voor een half miljoen een goede vervanger a la van der Streek te halen. Ik neem aan dat er wel iets loopt op de achtergrond (of dat ze van Ooijen willen doorselecteren), Maar het gevoel bekruipt me wel dat we wel héél erg op de knip zitten… De laatste investeringen die ik mij voor de geest kan halen waren Vermeij en Duarte toen hij van Sparta kwam, maar voor de rest is het volgens mij telkens ‘transfervrije’ spelers (Ik zal er ongetwijfeld een paar gemist hebben, Maar het gaat om het principe).
111
Stef 18:44 22 juni 2017

Dino Bosz
110
foppe 19:12 21 juni 2017

Ek is Duisburg niet gepromoveerd,naar de tweede bundesliga? Daar wordt goed betaald en als ik hem was dan bleef ik daar. Ik zou er nog paar willen willen noemen: Ritzmaier en Koch, beide van Psv. Ritzmaier als back en Koch centraal achter. Monteiro van Cambuur, Koppers, linksback W2. Marko ,huren van Feijenoord.
27
EK uit D 18:25 21 juni 2017

Ik ben normaal niet van de scouting maar ik wil toch 2 namen noemen die voor ons een versterking zouden kunnen zijn..

De 1e is Marc Schnatterer van FC Heidenheim, ik volg het Duitse voetbal goed en ben al jaren onder de indruk van zijn kwaliteiten, hij is inmiddels 31 jaar. Overzicht, routine en scorend vermogen. Zal een paar centen kosten, maar dan heb je ook wat.

De 2 is Mark Flekken, een Nederlandse keeper bij MSV Duisburg die dit jaar veel indruk heeft gemaakt en een goede opvolger van Bram Castro kan zijn.

Wellicht dat ze is zouden kunne informeren bij deze beide spelers.
65
Arthur 15:37 21 juni 2017

Ik prijs de club altijd omdat we (in tegenstelling tot Roda bijvoorbeeld) geen paniekaankopen doen, maar ik denk dat het nu ook eens tijd wordt om de knip te trekken…. Als er nu ook nog aan Armenteros en Pelupessy getrokken wordt dan heb je straks de hele as van je veld vervangen; de ruggengraat van je elftal. Als je die pas aan het eind van de voorbereiding helder hebt dan lijkt me dat niet bevorderlijk…
121
Bert3 11:31 21 juni 2017

Zou voor keeper Leeuwenburgh van Ajax gaan. Mag daar weg. Castro is natuurlijk ook de jongste niet meer. Jaartje achter Castro en dan overnemen. Wordt als zeer talentvol beschouwd maar bij Ajax teveel concurrentie.
61
Arthur 21:57 20 juni 2017

Ik blijf bij Soufyan Ahannach:👍🏼😁

https://youtu.be/2BPizUuMDKI
51
Arthur 20:07 20 juni 2017

@Derrick: Was meer luiigheid dan gebrek aan topografische kennis👍🏼😂 Al ligt Zwolle wel iets Westelijker dan in mijn herinnering….Hebben ze dat stiekem verplaatst?🤔
30
Jason 16:53 20 juni 2017

Branco van den Boomen? of is die niet goed genoeg?
010
Derrick 14:38 20 juni 2017

@ Arthur

Haha, je moet jouw landkaart even rechtop zetten. 😉
Boere gaat (nog niet helemaal zeker) naar de oosterburen en Parzyszek naar de westerburen.
40
Robbert 14:02 20 juni 2017

Dus minimaal 3 miljoen voor Armenteros Heracles, de centen zijn er wel daar in Arnhem. Bovendien spelen ze in de poulefase van de EL, dat is ook weer extra inkomsten voor Fitass! Laat ze dokken en je niet afschepen met een fooi voor een veel scorende spits!
122
Bert3 12:47 20 juni 2017

@ Bon Fide
Helemaal mee eens. Goede spelers voor een relatief laag eredivisie bedrag. Maar maak wel haast Heracles. Ik heb al een paar pareltjes uit de Jupiler League voorbij zien komen naar andere clubs die ik er graag bij had gehad

Verwacht dat Vitesse binnenkort komt met verbeterd bod voor Sammy nu Nakamba is verkocht aan Club Brugge. Met de 6 miljoen van van Wolfswinkel heeft Vitesse knaken zat. Zij hebben zelf al aangegeven dat als Nakamba is verkocht er meer financiële ruimte is om Armenteros te halen. Nog even afwachten dus
90
BonaFide 10:21 20 juni 2017

We hebben nu wat geld te besteden, dus probeer Soufyan Ahannach en Jamiro Monteiro los te weken uit de Jupiler League. Het liefst een beetje snel, voordat andere clubs ermee aan de haal gaan.
111
Arthur 23:17 19 juni 2017

Tom Boere naar onze zuiderburen en Piotr Parzyszek naar onze noorderburen…Sander van der Streek naar Utrecht….het echte talent is wel weer zo’n beetje afgeroomd uit de eerste divisie…. Soufyan Ahannach staat nog in de belangstelling van Utrecht & Heerenveen…

Kortom: ook andere clubs vissen uit die heel kleine vijver… Ben zeer benieuwd wie ze als vervanger van Bruns gaan halen….Òf van Ooijen doorschuiven en aan talent laten rijpen, òf de knip trekken voor een speler a la Bel Hassani…

Ik hoop wel dat we met een redelijk complete selectie de voorbereiding in kunnen.
81
Geert 19:48 19 juni 2017

Kevin Janssen loopt uit zijn contract, net als Emanuelson. Maar of die laatste wil.
15
Pantani 13:28 19 juni 2017

Maher weer terug van verhuur naar PSV. Dat lijkt me nog eens een speler die hier weer helemaal op kan bloeien. Vraag is natuurlijk wel of hij haalbaar is.
53
Insta vitessenaar 00:55 17 juni 2017

Kun ie hier ook aangeven wie er mogen gaan? Ik zie Brahim nu al dagen op zijn insta acc in een Vitesse shirt lopen.
Lekker terug laten gaan zou ik zeggen, heb je niks aan.
211
baas boven baas 15:08 16 juni 2017

las net dat boere in de belangstelling staat van onze buren, ze hadden zelfs al een bod op hem uit gebracht die kunnen we afschrijven
60
Polliesr 13:18 16 juni 2017

Lees net dat Ronaldo weg wil bij Real.
Dagdroompje:
Stel dat ie bij ons zou komen op welke plaats zouden we dan eindigen?
27
Chris Geelen 11:08 16 juni 2017

Lucas Woudenberg, linksback reserve Feyenoord.
Verpieterd daar. Bij NEC echt topjaar gehad.
Zou topper voor ons zijn!
201
Robbert 20:42 15 juni 2017

Cavlan is weer terug, na verhuur in Turkije, bij Heerenveen. Is eenlinksback, kan het dat met Van Hintum uitmaken wie in de basis moet staan. En Van Hintum kun je ook als linker centrumverdediger gebruiken als onze Belg niet goed genoeg is of eventueel geblesseerd.

Maher terug na verhuur bij PSV, zou je hem niet kunnen halen als vervanger van Bruns?
114
Koos 16:27 15 juni 2017

Nathan Rutjes, Ard van Peppen, lijken mij wel een paar goede versterkingen. Nathan voor de pers en Ard voor de bank, die moet ook bezet zijn.
318
stef 22:28 14 juni 2017

We hebben er al 22

Bart van Hintum
Brahim Darri
Bram Castro
Brandley Kuwas
Dario van den Buijs
Daryl van Mieghem
Dries Wuytens
Gor Agbaljan
Jaroslav Navrátil
Joey Pelupessy
Kristoffer Peterson
Lerin Duarte
Michael Brouwer
Peter van Ooijen
Reuven Niemeijer
Robin Pröpper
Samuel Armenteros
Tarik Kada
Tim Breukers
Tim van de Berg
Vincent Vermeij
Wout Droste
72
Tim 20:25 14 juni 2017

@ramon
Omdat hij bij Ajax en Utrecht een contract kan tekenen. Normaliter kom je dan niet richting Almelo
92
Ramon 12:56 14 juni 2017

Waarom is de naam van kadioglu nog niet gevallen lijkt mij ren prima speler als vervanger van bruns
112
Chef 12:08 14 juni 2017

Ik zie zelf graag Danny Avdic terugkomen. Dat jaar op de nummer 10 positie vulde hij goed in!
211
Joost 13:41 13 juni 2017

Ik denk dat Dario Dumic en Tom Boere erg veel waarde zouden toevoegen aan de selectie. Vooral Dumic, vanwege het vertrek van Hoogma en Te Wierik. En als Armenteros zou vertrekken zouden Boere, Annanach en/of Gladon goed zijn als vervangers. Ook een nieuwe linksback zou van belang zijn, Bas Kuipers die bijvoorbeeld transfervrij over zou kunnen komen van Excelsior is een goede optie. Ik denk dat Veerman (Volendam) of Karik Tarfi (De Graafschap) een goede versterkings zullen zijn van onze selectie. Misschien is de transfervrije Wilfried Kanon (ADO Den Haag) een basiskwaliteit speler, hij kan zowel linksback als centraal achterin uit de voeten, daarnaast zou hij eventueel als defensieve middenvelder spelen.
112
Chris Geelen 16:37 12 juni 2017

Dumic & Kardioglu van nec zouden fantastische versterkingen voor ons zijn zeg ik als heracles fan uit nijmegen!!
163
itsfunnybecauseyou 10:47 10 juni 2017

Bas Kuipers linksback van Excelsior, gratis te contracteren. Als backup voor van Hintum.
73
Jan de lente 22:52 25 mei 2017

Hasselbaink was erg goed tegen ons.
Op kunstgras snel en doeltreffend,meteen halen kan voor en op plek van bruns uit de voeten en kost niets.
Wordt een sensatie.!
911
itsfunnybecauseyou 15:25 25 mei 2017

Rechtsback hebben we niet nodig, zowel Droste als Breukers liggen nog vast en zijn zeker niet minder dan de hier geopperde Karami, en Van Anholt. Wat Heracles nodig heeft zijn vervangers voor Te Wierik (RCV) En Bruns (RM, CM), verder moeten we afwachten wat er met Gosens/Fledderus gaat gebeuren i.v.m. Atalanta Bergamo en gesprek met Heracles. En Armenteros en Pelupessy aangezien zij nog maar een 1-jarig contract hebben, verlengen of verkopen.
92
Luc 15:15 25 mei 2017

@ Wout
Ben het met je eens hoor qua spelers. Maar voor de rechtsback koppel ik er een naam bij. Pelè van aanholt transfervrij bii Willem II. En kan zowel ook nog op linksback.
15
itsfunnybecauseyou 13:41 25 mei 2017

Julian Kristofferson, 20 jarige 1.95m lange centrale aanvaller, transfervrij, afkomstig van FC Kopenhagen en international van Noorwegen onder 21.
113
itsfunnybecauseyou 13:28 25 mei 2017

Malcom Badu, 19 jarige rechtsbuiten van Wolfsburg II, transfervrij en international van Duitsland onder 20.
102
itsfunnybecauseyou 13:19 25 mei 2017

Pa Momodou Konate, 23 jarige Zweedse linksback van Malmö ff, eind december 2017 transfervrij.
04
itsfunnybecauseyou 13:13 25 mei 2017

Emilliano Marcondes, 19 jarige Deense Braziliaan, aanvallende middenvelder, transfervrij op te halen bij Nordsjaelland. International van Denemarken onder 21.
72
Buks 08:55 25 mei 2017

1 Gratis te halen: hasselbaink (exc)
2 poging wagen bel hasani terug te halen is
Nl klaar bij AZ.
3 monteiro (Cambuur)
4 Daniël crowley (go head huurling)
5 Tom Overtoom Almere city
6 rechter verdediger ?????
113
Wout 23:58 24 mei 2017

Versterking nummer 1 is voor mij toch wel Monteiro. Echt een geniale speler die van grote waarde kan zijn op het middenveld.

Verder indien gratis op te halen, kunnen we Gladon ook wel ophalen. Mocht Armenteros vertrekken dan lijkt mij Dessers van NAC mij ook een goede optie.

Ook lijkt het mij dat we nog wel een extra middenvelder kunnen gebruiken buiten Monteiro. Misschien Ojo of Falkenburg. Falkenburg lijkt me dan een wat betere optie, omdat hij wat aanvallender ingesteld is net als Bruns was. Ook Ludwig lijkt mij niet verkeerd

Verder kunnen we achterin nog wel een rechtsback gebruiken. Breukers blijf ik niks vinden en er moet wel een reden zijn dat Droste achter Breukers in de pikorde staat. Misschien dat Karami van excelsior een optie is?
63
Koos 19:36 24 mei 2017

Zonder heracles geen Ajax in de finale. Jan Smit heeft Peter Bosz, twee keer uit de goot getrokken en hem de ruimte gegeven.
Paul Gladon hint op Instagram op een terugkeer.
93
Pantani 17:26 24 mei 2017

Zometeen maar eens kijken of er bij Ajax – Manchester nog iets voor ons rondloopt.
45
Arthur 13:27 24 mei 2017

Ik zou Niels Leemhuis een proefstage aanbieden…😉
36
Matthijs 13:14 23 mei 2017

Even voor de iPhone gebruikers onder ons. De reacties en het reageren werkt werkt weer op de iPhone App!
91
smurf 12:26 23 mei 2017

Frank Demouge, spits van absolute wereldklasse
425
Luc 23:05 22 mei 2017

Als eerst even een vraag, wie is Joery van Schroijen het is voor mij een onbekende naam?

Mocht Armenteros weg gaan zijn dit mijn opties
Elha souzi ( weet niet of ik z,n naam zo goed heb)
Gladon
Tom van weert Groningen.
Sam Lammers Jong psv
82
Foppe 19:51 22 mei 2017

Ik ben meer gecharmeerd van Doutze Kroes. Kijk ik liever naar​.
134
BjornB 17:49 22 mei 2017

Ik ben persoonlijk erg gecharmeerd van Vito van Crooy.
130
Mettew 11:03 22 mei 2017

Twitter: Joeri Schroijen wordt gelinkt aan Heracles Almelo. ADO Den Haag zou interesse hebben in Nick Kuipers hoorden we vanmiddag. #MVV
22
Robbert 22:55 21 mei 2017

Ik heb de wedstrijd ook gezien, maar deze Monteiro is een verdedigende middenvelder, hij zou dus op de plaats van Joey moeten spelen, dat zie ik niet zo gebeuren, tenzij hij op de bank wil plaats nemen. Van der Streek zou een betere optie zijn, die kan op de positie van Bruns spelen. Beiden mogen ze ook komen, dat altijd. maar dat zie ik niet gebeuren
25
Stef 22:43 21 mei 2017

Joeri Schroijen
11
S 22:36 21 mei 2017

Helemaal mee eens frank!
21
Frank 22:34 21 mei 2017

Vanmiddag in Leeuwarden bij Cambuur geweest. Ik zeg halen die Monteiro! Fel in de duels, goede trap, ziet het spelletje, beetje Duarte in zijn eerste periode bij ons!
61
Eddy 19:26 21 mei 2017

Benjamin van Leer, Ahanach, Ludwig, vd streek en Gladon
12
koos 18:38 21 mei 2017

Ben benieuwd wanneer Monteiro, bij ons tekend.
02
Arthur 18:37 21 mei 2017

Cambuur uitgeschakeld, dus van de Streek is het proberen waard…
12
Timmoty 18:25 21 mei 2017

Barto van Cambuur??? Op welk forum zit ik? Go ahead?
11
Goose 13:49 21 mei 2017

Jeroen verkennis. Rechtsback van 18 jaar. Voetbalt bij Helmond Sport.
20
Pollie 13:45 21 mei 2017

Nog opties jupilier : jeff stans van nac, martijn bartko cambuur
11
Pollie 13:31 21 mei 2017

Tips:
Crowley van GEA goede talent voor op het middenvweld. Fischer is voor de ervaring niet slecht. Driver van de Graaffschap ook niet verkeerd. Assuar, koolwijk, bruins en faik zijn ook opties. Spierings van Sparta is een goede speler. Brogno, verhaar en el azouzzi zijn ook goede opties. Thomas en menig van pec. Havenaar van ado en falkenburg van w2 zijn opties. Movht castro vertrekken dan warner hahn als opvolger halen.
11
JHagenstein 12:39 21 mei 2017

Ja. Er zijn genoeg opties voor Heracles.

Allereerst zou ik een aantal jongens verkopen, jongens die al geruime tijd bij onze club spelen maar amper iets hebben laten zien. Brahim Darri is zo’n jongen. Veel geblaf, maar extreem weinig rendement. Als je daar een paar ton voor kan vangen is dat goed. Ook jongens als Lerin Duarte, Mark-Jan Fledderus, Jaroslav Navratil en Tarik Kada zou ik laten gaan. Tuurlijk zijn dat wel erg veel selectiespelers, maar daar moet je dan maar vervangers voor halen.

Ik ben totaal niet van het huren, maar oh my God, die Abdelhak Nouri van Ajax is écht ver-uit het grootste talent in Nederland. Waarschijnlijk niet haalbaar dus ik zal het niet lang over hem hebben, maar deze jongen heeft een geweldig afstandschot, heeft dit seizoen bij Jong Ajax minimaal vijftig keer iemand alleen voor de keeper gezet en heeft een onnavolgbare passeerbeweging (niet eens per se met trucjes, maar gewoon body feints). Jullie weten niet wat jullie zouden zien! Publiekslieveling pur sang.

Van der Streek is een geweldige optie, werd altijd de Frank Lampard van Cambuur genoemd. Veerman ook. Stijn Spierings is ook erg stijlvol, terwijl Bel Hassani mij ook een realistische optie lijkt.

Voor de verdediging heb je niet écht iemand nodig. Eventueel een linksachter en nog een centrale verdediger. Als linksachter opper ik voor Damil Dankerlui van Ajax, of Brandley de Nooijer van Dordrecht. Laatstgenoemde stak er echt bovenuit bij een club die heel slecht presteerde. Als centrale verdediger lijkt Stephen Warmolts, aanvoerder van Helmond Sport, mij een goede. Hou er wel rekening mee dat dit breedteversterkingen zijn.

In de aanval mag er ook wat gebeuren. Ahannach mag wat mij betreft komen, uitstekende linksbuiten die dan kan rouleren met Peterson. Ahannach zou eventueel ook nog als linkshalf uit de voeten kunnen. Een rechtsbuiten voor de breedte, met iets meer kwaliteit dan Navratil en Kada, zou ook geen overbodige luxe zijn. Arshan Koryak van Vitesse heb ik vaak in jeugdtoernooien gezien en kan ge-wel-dig voetballen. Mag ook steeds vaker voor het eerste spelen. Snel handelen dus! Ohja, en uiteraard Gladon als Sami vertrekt.

Castro; Droste, VD Buijs, Hoogma, Gosens/Van Hintum; Pelupessy, Niemeijer, Van der Streek/Nouri; Kuwas, Gladon/Vermeij, Peterson/Ahannach

Met als tweede team dan:

Fij; Breukers, Pröpper, Warmolts, Dankerlui/De Nooijer; Veerman?, Agbaljan, Van Ooijen, Ahannach; Koryak, Gladon/Vermeij, Peterson/Ahannach
22
Kris 20:04 20 mei 2017

@ Arthur
Dat klopt, maar hij is ook transfervrij. Ik denk dat bijvoorbeeld Niemeijer erg veel van hem kan leren. Dus dan moet hij dat verschil maar goed gaan maken😂.
10
Arthur 18:31 20 mei 2017

@Kris: Vind ik geen verkeerde, Falkenburg👍🏼 Heb je meteen ook wat lengte op het middenveld… Enige nadeel is dat hij geen ‘restwaarde’ heeft.
11
Klaas 14:35 20 mei 2017

Castro

Droste
van den Buijs
Hoogma
van Hintum

Pelupessy
van der Streek
Niemeijer

Kuwas
Armenteros
Peterson

👌👌👌
20
Kris 13:00 20 mei 2017

Falkenburg als aanvallende middenvelder. Kan ook in de spits uit de voeten. Ervaring en een neusje voor de goal.
20
Nvb 09:43 20 mei 2017

Marcel Coreia, momenteel de aanvoerder bij braunschweig, de nummer 3 van de 2. Bundesliga.
Zijn contract loopt deze zomer af. Hij is een rechtsbenige centrale verdediger,28 jaar,Duitse nationaliteit en is dus deze zomer transfervrij op te pikken.
20
Marty H 03:05 20 mei 2017

Tannane huren, zit op een zijspoor.
30
Arthur 00:27 20 mei 2017

Soufyan Ahannach
40
Ek uit d 22:53 19 mei 2017

Veerman van Volendam als opvolger van Bruns.
20
Jeroen 21:42 19 mei 2017

Sander van der streek een echte aanwinst staat er meteen
10
koos 20:01 19 mei 2017

Heracles was altijd goed in spelers met een krasje, nou daar komen ze: maduro, manu, van der vaart en marsman.. Nee: van der streek,monteiro, van der Werff, Fischer, wuytens ( willem2) en die jongen van Almerecity, linkermiddenvelder.
10
Hany 19:44 19 mei 2017

Jeetje wat een opties; ritzmaier (rode kaarten pakker), boere (nog niets laten zien coor dit jaar), kurto (3e rang buitenlander), riedewald (onhaalbaar), hasselbaink (hiervoor overal mislukt)

Vd streek lijkt me goed, ludwig prima, von haacke (nec), vejinovic terughalen (wel een risico), steltenpool (Volendam)

Maar uiteindelijk hebben ze er bij hetacles gelukkig meer verstand van dan ik
11
Stef 17:11 19 mei 2017

Koolhof van de graafschap
10
Foppe 16:41 19 mei 2017

Van der streek , Ritzmaier, Fischer , van de Werff. Ojo, Riedewald (huren).
10
Lummels 16:34 19 mei 2017

Ik denk sander van de streek en eventueel die tom boere hij lijkt me een goeie of probeer gladon back to halen die nigel hasselbaik vind k niet al tegoed of nog tom van hyfte van roda altijd gevaarlijk tegen ons maar sander van der streek is zeer goeie of ritzmaier.
20
Antirood 16:06 19 mei 2017

Nigel hasselbaink!
30
itsfunnybecauseyou 15:55 19 mei 2017

Bas Kuipers van Excelsior Rotterdam. Linksback, transfervrij, optie als Fledderus stopt en Gosens wordt verkocht. Luuk Koopmans van PSV. Keeper die bij PSV toch nooit een kans krijgt en absoluut een goeie doelman. Mark Diemers van De Graafschap. Ook transfervrij, middenvelder met diepgang, scorend vermogen en vechtlust.
10
mac donalds 15:47 19 mei 2017

ik zou voor johny burgerking aka johny v beukering gaan!
01
Klaas 15:30 19 mei 2017

Yannis Alsiemarikis ?? Of Pieter Netnie ?
00
Priemjee Rutte 15:18 19 mei 2017

Género Zeefuik. Laat deze cultheld aub komen! Hebben we in ieder geval de bank goed bezet en krijgen de lokale fastfoodondernemingen een flinke financiele impuls!
02
ramon wolf 14:36 19 mei 2017

nigel hasselbaink als vervanger van armenteros is transfervrij en is met brandley bevriend misschien dat hij een goed woordje kan doen
20
Robbert 14:08 19 mei 2017

Ik zeg ook Van de Streek of Stijn Spierings van Sparta. Spierings is 21 en de Cambuur speler 24 jaar en beiden voor de positie van Bruns.

Als Armenteros vertrekt zou ik voor een voetballende spits gaan. Iemand die sterk aan de bal is, een bal kan vasthouden en kan meevoetballen. Die El Azzouzi zou een logische optie zijn, maar het lijkt mij een moeilijk mannetje. Hij is niet voor niets vroegtijdig bij Sparta weggestuurd! Gladon is een zelfde type als Vincent Vermeij, dus laat Gladon maar in Engeland zou ik zeggen.
11
Geert 13:48 19 mei 2017

Andreas Ludwig, Ritzmaier of Monteiro als concurrent voor Duarte
Van de Streek of Vermeulen als concurrent voor Niemeyer
Gladon of El Azzouzi als vervanger voor Armenteros
Koch, Nieveld of Otigba als concurrent voor Pröpper
Overgoor of Faik als concurrent voor Pelupessy
Kurto als concurrent voor Castro/Brouwer, Fij wordt verhuurd

Opties genoeg… 🙂
10
de roepieroepvogel 12:40 19 mei 2017

mark van losser sota hirayamA everton
00
Hafc1903 12:09 19 mei 2017

Sander van de Streek van Cambuur als nummer 10.
20
Emiel 12:03 19 mei 2017

Andreas Ludwig (26) is transfervrij bij FC Utrecht. Dit lijkt mij een ideale vervanger voor Bruns.

Bij Heracles kan hij weer aan spelen toekomen, wellicht dat Peterson een goed woordje kan doen.
40