Justin Hoogma heeft ervoor gekozen om tijdens het EK -19 niet uit te komen voor het Nederlands elftal onder 19 jaar.

De voorbereiding van Heracles begint namelijk een dag voordat het toernooi begint. Op zondag 2 juli komt de selectie weer bij elkaar om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Op 3 juli gaat het EK van start.

De verdediger, die dit seizoen geen minuut miste in de Eredivisie, wil zich volledig focussen op de voorbereiding met Heracles. “Ik heb aangegeven dat ik de voorbereiding heel erg belangrijk vind. Het EK is prachtig, maar mijn eigen club is belangrijker,” aldus Hoogma tegenover de TC Tubantia.

Bondscoach Maarten Stekelenburg vindt het jammer, maar heeft begrip voor de keuze van de verdediger. “Het is niet de eerste keer dat een speler voor zijn club kiest.”

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!