Het lijkt er op dat Robin Gosens deze zomer naar Italië verkast. De linksback staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atalanta Bergamo.

Hij vliegt volgende week naar Italië, waar hij een gesprek zal hebben met de voorzitter van de Serie A club. RTV Oost meldt dat de interesse steeds serieuzer wordt.

Atalanta Bergamo heeft er een handje van om te “winkelen” in de Eredivisie. Momenteel speelt voormalig FC Groningen speler Hateboer er al en kwam een aantal jaren geleden ook Marten de Roon over vanuit Nederland. Vorig jaar stond Iliass Bel Hassani ook in de belangstelling van deze club.

Robin Gosens heeft nog een contract voor een jaar in Almelo. Hoeveel hij moet gaan kosten is niet bekend.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
Jos 14:29 20 mei 2017

Het is hem zeer gegund! Als je op deze leeftijd (22) een dergelijke stap kan en mág maken, is dat een eer voor alle inzet die hij altijd heeft getoond! Altijd voor de clubs waar hij speelde, alles gegeven! Als voetballer altijd bezig mét en vóór zijn sport! Een échte prof!! In de Serie A mogen spelen,is een voorrecht voor iedere voetballer die sportief carrière wil maken. Natuurlijk is het voor Heracles en voor iedereen die hem kent een aderlating en doet het pijn hem weg te zien gaan!! Maar het is geen China waar hij heen gaat. En de gesprekken moeten nog plaats vinden……Maar we moeten bedenken dat we dit grote talent, dat overigens door de “kenners” en “analytici” nooit een cijfer kreeg boven de 6,5, niet kunnen tegen houden als hij zelf voor deze mooie stap wil kiezen! Hij heeft alles gegeven. Ooit verklaarde hij in een interview het voetbal erg mooi te vinden maar alle dingen er om heen niet! Ik hoop dat hij daar in de komende gesprekken rekening mee houdt. Want in het voetbalgekke Italië heeft een voetballer bijna geen privé meer en is hij “eigendom” van de supporters en word je gek gemaakt door alle publiciteit. Dat moet hij dus afwegen bij zijn besluit om daar te willen spelen. Laatst in een interview in Voetbal International legde hij zélf nog de nadruk op het leven van een voetballer náást het voetbal. In het”voetbalwereldje” voelt hij zich niet zo thuis. Met name soor alle randverschijnselen. In Italië echter is dit nog 10 keer erger. Ik hoop dat hij hier serieus bij stil staat. Ondanks deze erleidelijke kans……Wij geven hem echter alle credits voor deze eventuele geweldige overstap en sprong in zijn loopbaan! En voor wie hem wil blijven volgen, zijn er altijd voldoende mogelijkheden op allerlei sport- en voetbalkanalen. Forza Robin, blijf wie je bent: een goudeerlijk mens en voetballer, met een goede mentaliteit! Áls je gaat: we gaan je zó missen…..
20
Arthur 10:34 20 mei 2017

En Ja hoor: we betalen weer de prijs voor een goed seizoen….Bruns, te Wierik, Gosens (?), Hoogma (?), Armenteros (?)… Je bent de hele as van je elftal kwijt als je niet uitkijkt…
04
Beddol 23:32 18 mei 2017

heeft ie toch maar mooi bereikt door 3 jaar geleden te kiezen voor Heracles. Hij is er een zeer complete voetballer door geworden. Mooi voor hem en complimenten voor ons geweldige scoutingapparaat en de technische staf die onderhand al 17 jaar met regelmaat kunststukken leveren.

Voor komend seizoen zijn ze alweer slagvaardig. Heb nu alweer zin in het nieuwe seizoen waarin beslist weer een goed team de mat op kan.
40
Hafc1903 17:19 18 mei 2017

Geweldig stap. Betere competitie, mooi land. Geweldige ultra’s. Ook nog eens Europees voetbal. Kan geen min punt bedenken.
00
Alex 16:48 18 mei 2017

OK, in dat geval gewoon de hoofdprijs vragen!!
10
Kapitein 15:15 18 mei 2017

Jammer, prachtige atleet, mooie trap. Heb van hem genoten.
20