Mooi nieuws op de woensdagavond. Assistent-trainer Rob Alflen blijft toch bij Heracles Almelo. Het leek er eerst op dat hij hoofdtrainer bij NEC zou worden, maar daar heeft hij de gesprekken beëindigd en blijft assistent van John Stegeman.

“Ik heb me teruggetrokken uit de besprekingen met NEC”, zegt Alflen. “Dat heeft overigens niets te maken met de degradatie naar de Jupiler League, maar ik heb wel de ambitie om weer als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Er was echter teveel gedoe rondom onze gesprekken, daar had ik geen goed gevoel bij. En ik heb het uitstekend naar mijn zin in Almelo. De mensen met wie ik in Nijmegen een klik had zijn weg of gaan weg. Bij Heracles heb ik bij iedereen een goed gevoel, en mede daarom heb ik besloten in Almelo te blijven.”

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: “Wij kennen de ambitie van Rob om weer hoofdtrainer te worden en daar hebben we ook afspraken over gemaakt. Wij zijn echter blij dat hij voor onze club behouden blijft.”

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!