Robin Gosens vertrekt bij Heracles Almelo. De 22-jarige linksback verkast naar de Italiaanse Serie A en gaat spelen voor de nummer vier van afgelopen seizoen, Atalanta Bergamo.

Gosens heeft in Italië een contract getekend voor 3 seizoenen met optie voor nog 2 seizoenen. “Voor mij is dit een ongelofelijke transfer”, aldus Gosens. “Ik ga naar de nummer vier in een topcompetitie als de Serie A en speel dus komend jaar in de Europa League. Ik heb twee prachtige jaren gehad bij Heracles Almelo. De club heeft mij de kans gegeven om me door te ontwikkelen, daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Ik zal de mensen in Almelo zeker gaan missen, maar blijf de club vanuit Bergamo op de voet volgen.”

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: “Wij gunnen Robin deze mooie overstap van harte. Hij heeft zich de afgelopen twee seizoen uitstekend gemanifesteerd, als voetballer en als mens. We zijn er ook best een beetje trots op dat we nu een speler afleveren aan de nummer vier van een Europese topcompetitie.”

Robin, veel succes bij Atalanta Bergamo en bedankt voor je twee geweldige seizoenen bij Heracles Almelo!

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!