Hoffenheim wil Justin Hoogma deze zomer graag overnemen van Heracles. Zo laat de TC Tubantia weten.

De Duitsers schijnen al eerder met Heracles te hebben gesproken en zijn nu dichtbij een akkoord. De 19-jarige verdediger geniet van veel belangstelling. Ook Feyenoord was al in de race voor een handtekening van het jonge talent. Hoffenheim eindigde vorig jaar als vierde in de Duitse Bundesliga en komt zodoende uit in de voorronde van de Champions League. Of hij voor de basis gehaald wordt, is echter nog maar zeer de vraag.

Hoogma kwam in de winter van 2015 over van de jeugdopleiding van FC Twente en Heracles. Mocht de verdediger vertrekken, dan is hij al de vierde basisspeler die weggehaald wordt uit Almelo. Eerder vertrokken Mike te Wierik (Groningen), Thomas Bruns (Vitesse) en Robin Gosens (Atalanta Bergamo).

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!