Vincent Vermeij miste vorig jaar de hele tweede seizoenshelft vanwege een ernstige knieblessure, maar is op de weg terug. Of hij de eerste wedstrijd van het seizoen gaat halen is echter nog niet zeker.

“Het zou heel mooi als ik er de eerste competitiewedstrijd weer bij kan zijn, maar ik weet nog niet of ik dat kan halen. Het gaat goed met mijn revalidatie. Op dit moment zit ik er nog middenin, maar ik ben al steeds meer op het veld bezig met een bal.” Zo laat hij weten op de site van Heracles.

“In het begin werd er nog gedacht aan een operatie, maar ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan. Het herstel gaat nu dan ook sneller dan verwacht. Mijn streven is om de voorbereiding weer deels bij de selectie aan te sluiten en vanuit daar weer wedstrijdfit te worden.” Besluit de aanvaller.

 

Sponsoren

Reacties (42)

Reageer nu!