Heracles heeft Cambuur keeper Harm Zeinstra aangetrokken. De voormalig doelman van Cambuur is transfervrij overgekomen en heeft een contract getekend voor twee jaar.

“Ik heb begin juni een gesprek gehad met trainer John Stegeman en keeperstrainer Brian van Loo”, vertelt Zeinstra op de site van Heracles. “Dat leverde bij mij een enorm goed gevoel op, vanaf dat moment wilde ik alleen nog maar naar Heracles Almelo. De club heeft doorontwikkelen hoog in het vaandel staan, dat past goed bij me. Ik heb er zin in.”

Hoogma is ook blij dat de Zeinstra voor Heracles heeft gekozen. “Wij hebben met Harm een goede en ook ervaren doelman aan onze selectie toegevoegd”, vertelt Hoogma. “Bram Castro, Michael Brouwer en Harm Zeinstra gaan komend seizoen met keeperstrainer Brian van Loo aan de slag. Daarnaast hebben we Renze Fij aan FC Dordrecht verhuurd om vlieguren te maken. Wat keepers betreft zijn we klaar voor het nieuwe seizoen.”

Afgelopen seizoen was Zeinstra de eerste doelman bij Cambuur.

Sponsoren

Reacties (87)

Reageer nu!