Heracles heeft Gladon voor een jaar gehuurd van Wolverhampton Wanderers. De spits wordt voor een jaar gehuurd van de Engelse club.

Gladon is blij dat hij weer in Almelo is. “Echt heel erg blij. Ik heb me hier altijd al op m’n gemak gevoeld en voel me weer ontzettend welkom”, aldus de spits op de website van Heracles.

Het lukte Gladon niet in Engeland te imponeren. “In het begin van het seizoen heb ik wat minuten gemaakt, daarna moest ik het hebben van alleen trainen. Sportief is het een minder jaar geweest.” Maar hij heeft geen spijt van zijn overstap. “Ik ben ook geen achttien meer. Deze kans kon ik niet weigeren en je moet je dan sowieso ook afvragen of zo’n kans zich in de toekomst nog een keer voordoet.”

“Ik heb contact gehouden met de trainer en hij gaf aan mij er graag weer bij te hebben.” Wolverhampton Wanderers had reeds aangegeven open te staan voor een verhuur en kwam er vervolgens met Heracles Almelo uit. “Wachten op andere clubs wilde ik sowieso niet.”

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!